Fontein Makelaardij
Tussendoor heeft me goed geholpen met problemen aan de Wordpress website
Eigenlijk mag je niet echt klagen over een 'gratis kenteken-plugin', dus zie het niet als werkelijke klacht. De (gratis) plugin heeft echter nooit (niet alleen bij mij, getuige contact met anderen die hem ook op de site hebben) werkelijk goed gewerkt. Data van output m.b.t. de datum 'andersom' , data uit moeten klappen dus in eerste instantie niet zichtbaar, na de laatste update niet meer op de juiste plaats binnen de pagina enz. . Niet erg omdat het niets kostte. Nu dus tijd om de plugin te verwijderen als er voor betaald moet worden.
Fijne samenwerking
Vriendelijke support medewerkers die een snelle en professionele hulp bieden bij vragen en problemen.
Fijne en professionele samenwerking.
Snelle en persoonlijke service!
Ik ben zeer teleurgesteld in mijn ervaring met Tussendoor. Hun gebruik van zogenaamde 'dark patterns' op hun website is ronduit misleidend en voelt als pure oplichterij. Ik werd ongewild in een langdurig abonnement gelokt zonder dat dit duidelijk en transparant gecommuniceerd werd. Zo'n gebrek aan integriteit en eerlijkheid in bedrijfsvoering is onacceptabel. Klanten verdienen duidelijkheid en respect, geen tactieken die bedoeld zijn om hen te misleiden. Ik raad potentiële klanten aan om zeer voorzichtig te zijn bij het overwegen van een aankoop bij dit bedrijf en om altijd de kleine lettertjes te lezen.
Fijn bedrijf en snel in service! Voor de plugin WeFact-Woocommerce die wij van Tussendoor gebruiken zijn onze vragen goed, snel en adequaat opgelost.
Zeer positieve ervaringen. De medewerkers zijn flexibel en denken mee in creatieve oplossingen.
Iwan van Tussendoor hielp heel pro actief. Hij dacht mee en met oplossingen. Dankzij zijn onderzoek en de terugkoppeling over onze website zijn we inmiddels een flink stuk verder. Iwan had dit niet hoeven doen maar was heel bereidwillig even mee te denken. Dat schept vertrouwen.
Fijne partij om mee samen te werken. Komen afspraken na, zijn accuraat, flexibel en denken met je mee
Super! Heel klantvriendelijk en behulpzaam
Zeer behulpzaam, bekwaam en in staat om snel te schakelen. Bij Tussendoor kun je vertrouwd je website laten bouwen!
Tussendoor BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tussendoor BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Tussendoor BV
Lange Marktstraat 1
8911 AD Leeuwarden
Fijne samenwerking
Fijne en professionele samenwerking.
Snelle en persoonlijke service!
Super! Heel klantvriendelijk en behulpzaam
Tussendoor BV heeft de volgende resultaten bereikt: