John
- Verbeterpunten of tips
- -
99% beveelt tuinverlichtingswinkel.nl aan!
Uitstekend!
Fijn, betrouwbaar bedrijf met mooie verlichtingsproducten. Ze hebben een scherpe prijsstelling en leveren snel en goed uit!
In lite lampen
Wij wilden onze bestaande InLite tuinverlichting uitbreiden. Het InLIte systeem kenden wij al en dus was onze keus al snel gemaakt. Duidelijk wordt aangegeven wat er in het pakket hoort te zitten. Heel veel uitgebreide informatie over het systeem te vinden zodat een mooie tuinverlichting (in ieder geval op 12V) goed zelf aan te leggen is. Met een goed doordacht plan is dit ook in meerdere stappen te realiseren want uitbreiden in het InLite systeem is wel heel erg gemakkelijk. En dan is het wel fijn dat er een webwinkel is die je aan alle onderdelen kan helpen en desnoods met advies kan bijstaan. Conclusie: Tuinverlichtingswinkel.nl is een topwinkel!
Snelle service , prima advies
Snelle levering en goede service
Duidelijke website en goede informatie. Snelle levering
Prima geregeld allemaal!
Goede snelle service
tuinverlichtingswinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
tuinverlichtingswinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
tuinverlichtingswinkel.nl