Annelies Wubbolts
- Aangekocht product
- Graspluimen
Komen afspraken na en goede planten geleverd
We zijn heel erg tevreden over de bestelprocedure en de levering van twee grote mooie tuinplanten.
nette plantjes en keurig geleverd
Zeer positief.
Top
De in bloei staande kersenboom valt goed in de smaak en we hebben er hoge verwachtingen van. Over het leveringsproces waren we tevreden.
prima in orde
Goede producten en prettig contact. Vriendelijke bezorger
mooie planten en boompjes voor goede prijs. netjes en vlot geleverd door post.nl
mooie website, veel keus en de geleverde planten voldoen aan de verwachting
De bestelling ging heel eenvoudig en de Hederaklimmers waren scherp geprijsd. We kregen echter de schrik toen de chauffeur zijn rit had afgebroken, waardoor onze bestelling 2 dagen later zou komen. Toen we contact opnamen en we vroegen of ze de bestelling toch dezelfde dag konden leveren omdat we er vrij voor hadden genomen werd het alsnog geregeld. Om kwart voor acht stond een andere chauffeur op de stoep en konden we alsnog de dag erna aan de slag. Dat is nog eens top service! Bedankt medewerkers van Tuinplant! 🌷
Vandaag de bestelde heesters ontvangen, 3 waren prima, de laatste slecht er zit meer leven in de ondersteuning stokjes.
Mooie planten, duidelijke communicatie
Prima netjes geleverd,zeer vriendelijke bezorger. Een minpuntje 42 i.p.v 44 plantjes geleverd. Maar dat kan gebeuren.
Tuinplant.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinplant.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
nette plantjes en keurig geleverd