Anneke
Prima telefonisch contact en advies. Daarna een prima bezorging tot in de achtertuin. En het gras is meer dan prima. Heel tevreden!
- Aangekocht product
- Gras
Goed,snel en correct
Meer als 300 planten besteld & er waren minimaal 50 tot 75 slechte planten bij ( bruin / geknakt ) voor mijn is het een grote teleurstelling
Top
30 roze klein blijvende hortensias besteld (€240 + €30 zuurminnende grond) bij tuinplant.nl. Dit jaar komen ze tot bloei en blijken er drie wiitte tussen te zitten. Klantenservice gemaild en die geven aan dat dit kan bij nieuwe soorten en er geen garantie mogelijk is. Ondertussen ziet het haagje er dus stom uit met 3 misplaatste witte planten en wordt er geen oplossing geboden. Jammer.
Zeer goed
Top, stipte levering, mooie plantjes
Fijne ervaring en snelle service
2 keer bestelling gedaan Eerste keer uitstekend 2de keer voldoende
Goede produkten
Werd goed geadviseerd door Tuinplant. Super struiken geleverd: 8 x viburnum Tinus gwen llian Flinke volle struiken met stevige wortel kluiten. Keurig op tijd geleverd.
Vier zuilfruitbomen besteld bij Tuinplant.nl. Bij levering waren de bomen slap, met kleine/zwakke wortels. De Obelisk-peer leek al een soort aantasting of ziekte te hebben (zwarte bladeren) en de Maypole had bruine, uitdrogende plekken. Wij hebben direct contact opgenomen en meerdere weken updates en foto’s gestuurd. Eerst werd aangegeven dat vervanging mogelijk was als de bomen niet zouden herstellen. Ondanks verzorging werden de bomen echter steeds slechter. Uiteindelijk is de Obelisk-peer volledig afgestorven en de Maypole blijft ongezond ogen. UPDATE: Na onze e-mail en de laatste update over onze bomen, ontvingen we een telefoontje van Tuinplant. Ze zullen de zieke bomen vervangen door nieuwe. Wij hopen dat het nu beter zal zijn. Fingers crossed!
De bestelling werd netjes volgens afspraken bezorgd
Hele mooie planten. Snel geleverd door een fijne bezorger
Tuinplant.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinplant.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed,snel en correct