Jo Costermans
- Aangekocht product
- Klimop
Geweldig
Plantjes geleverd in februari en ze zagen er dor uit. Na een paar maanden wachten bleken ze toch dood te zijn. Contact gehouden met Tuinplant.nl en hebben mij vervangingen gestuurd. Ik ben dus tevreden.
was sceptisch over het bestellen van planten via internet maar was positief verrast over de service, verzending en kwaliteit van de plant, klasse.
goed, maar 25% prijsstijging wel veel ..
Netjes op tijd geleverd. Mooie klimopplantjes, wel jammer dat meer dan de helft niet de bestelde hoogte had, terwijl je daar wel voor betaald.
Geweldig
Prima planten, zorgvuldig afgeleverd.
Heel erg tevreden. Alles zag er goed uit. Complimenten naar de chauffeur, die was heel vriendelijk en behulpzaam.
Uitstekend communicatie,makkelijk te bestellen en top service bij aflevering. De Tuinaarde pakken werden netjes in de achtertuin afgeleverd!
De planten waren allemaal een flinke maat kleiner dan besteld (alles besteld in de maat 60-80 (in sommige gevallen waren de kleinere niet leverbaar). Ontvangen planten van net aan 40 tot net geen 60 cm. Ik had voor 330 euro besteld. en door de kleinere maten dus 133 euro teveel betaald. Tuinplant.nl geeft aan dat ze te vroeg zijn afgestuurd en te kort aan groei hebben gehad omdat de vraag zo groot is. Ze willen compenseren met een zak mest. Dat kan toch niet? Als je weet dat ze te klein zijn, dan moet de prijs worden aangepast!
Tot nu toe alles prima. ff Afwachten of de groei van de bonte wilg goed verloopt. Ziet er vooralsnog heel goed uit.
goede service, goed bereikbaar en mooie planten
Uitstekend
Snelle levering, mooie planten!!
Tuinplant.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinplant.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig
goed, maar 25% prijsstijging wel veel ..
Geweldig
Prima planten, zorgvuldig afgeleverd.
goede service, goed bereikbaar en mooie planten
Uitstekend
Snelle levering, mooie planten!!
Tuinplant.nl heeft de volgende resultaten bereikt: