8.6 /10

checkbox93% beveelt Tuinplant.nl aan!

Jo Costermans

Mooie planten, tijdig geleverd

Klimop

Esther

2x Borderpakketen, 2x bodembedekkers, bruidsbloem, sering , 3x malva

Hans

SterSterSterSterLege ster

Plantjes geleverd in februari en ze zagen er dor uit. Na een paar maanden wachten bleken ze toch dood te zijn. Contact gehouden met Tuinplant.nl en hebben mij vervangingen gestuurd. Ik ben dus tevreden.

Aangekocht product
Carex testacea 'Prairie Fire"

theo

was sceptisch over het bestellen van planten via internet maar was positief verrast over de service, verzending en kwaliteit van de plant, klasse.

Kardinaalsmuts op stam

Marieke

SterSterHalve sterLege sterLege ster

goed, maar 25% prijsstijging wel veel ..

biologische tuinaarde

Antwoord Tuinplant.nl

Goedemiddag, Het klopt inderdaad dat de grond prijzen dit voorjaar gestegen zijn. Het proces om aan alle eisen en regels te voldoen word steeds duurder. Onze leverancier heeft er dit keer voor gekozen om de zakken iets kleiner te maken en de prijs niet te veranderen. We vinden het jammer maar het kan soms ook gewoon niet anders. Met vriendelijke groet, Team Tuinplant.nl

Nieuwenhuis

SterSterSterHalve sterLege ster

Netjes op tijd geleverd. Mooie klimopplantjes, wel jammer dat meer dan de helft niet de bestelde hoogte had, terwijl je daar wel voor betaald.

Hedera

Antwoord Tuinplant.nl

Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de planten niet de juiste maat hebben. Zou u ons hierover bericht willen doen via de mail met wat foto's? We kijken graag mee en als het nodig is zoeken we ook echt naar een passende oplossing! We wensen u wel veel plezier van de planten! Met vriendelijke groet, Team Tuinplant.nl

Chan

tuinplantjes

A. Bos

Prima planten, zorgvuldig afgeleverd.

Hedera 125-150cm

Van Dongen

Heel erg tevreden. Alles zag er goed uit. Complimenten naar de chauffeur, die was heel vriendelijk en behulpzaam.

Tuinaarde en graszode

Andre

Uitstekend communicatie,makkelijk te bestellen en top service bij aflevering. De Tuinaarde pakken werden netjes in de achtertuin afgeleverd!

Tuinaarde

J. Gatersleben

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De planten waren allemaal een flinke maat kleiner dan besteld (alles besteld in de maat 60-80 (in sommige gevallen waren de kleinere niet leverbaar). Ontvangen planten van net aan 40 tot net geen 60 cm. Ik had voor 330 euro besteld. en door de kleinere maten dus 133 euro teveel betaald. Tuinplant.nl geeft aan dat ze te vroeg zijn afgestuurd en te kort aan groei hebben gehad omdat de vraag zo groot is. Ze willen compenseren met een zak mest. Dat kan toch niet? Als je weet dat ze te klein zijn, dan moet de prijs worden aangepast!

portugese laurier, kamperfoelie, groenbijvende jasmijn

Antwoord Tuinplant.nl

Beste J. Gatersleben, Heel vervelend dat u niet tevreden bent over uw bestelling. We hebben inderdaad contact met u gehad over de geleverde planten. Deze waren inderdaad niet heel dik aan de maat. Echter het beeld wat u schets klopt niet helemaal. We bieden klimplanten aan in diverse maten en per maat is het een andere leverancier. besteld u een 60-80 dan nemen wij die af bij deze leverancier. (arbeid pot materiaal en plant) Echter vroeg in het jaar waar ook uw bestelling nog onder valt zit de groei er soms nog niet helemaal in, en daarom ook het goede voorstel van mijn collega om u op onze kosten een zak mest na te sturen om ze wat meer te stimuleren. Op de foto's die u stuurde was dat ook goed te zien, en het waren zeker wel mooie planten! Nu zullen ze vast al prachtig staan bij u in de tuin. Heeft u echter nu nog wel problemen dan horen we die natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team tuinplant

Tineke

Tot nu toe alles prima. ff Afwachten of de groei van de bonte wilg goed verloopt. Ziet er vooralsnog heel goed uit.

Bonte wilg

van Dijk

goede service, goed bereikbaar en mooie planten

hedera hiberinica

Berendsen

Uitstekend

Wilde aardbei

Visser

Snelle levering, mooie planten!!

Vaste tuinplanten, Fruitstruiken en kersenboom

Tuinplant.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tuinplant.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 9 september 2011

Tuinplant.nl

De tuinplanten webshop van Nederland! Meer dan 15000 soorten tuinplanten, bomen en hagen in alle maten. Topkwaliteit en thuis bezorgd. Uw order wordt door heel Nederland bezorgd, maar u kunt de planten ook afhalen in ons tuincentrum in Nunspeet.

Kanaalweg 85

Esther

2x Borderpakketen, 2x bodembedekkers, bruidsbloem, sering , 3x malva

Hans

Aangekocht product
Carex testacea 'Prairie Fire"

theo

Kardinaalsmuts op stam

Marieke

SterSterHalve sterLege sterLege ster

goed, maar 25% prijsstijging wel veel ..

biologische tuinaarde

Nieuwenhuis

SterSterSterHalve sterLege ster

Hedera

Chan

tuinplantjes

A. Bos

Prima planten, zorgvuldig afgeleverd.

Hedera 125-150cm

Berendsen

Uitstekend

Wilde aardbei

Visser

Snelle levering, mooie planten!!

Vaste tuinplanten, Fruitstruiken en kersenboom

Tuinplant.nl heeft de volgende resultaten bereikt: