Rick
Spullen voor de bouw van een vlonder besteld bij THD, goede service en goede producten, voor een prima prijs!
- Sterke punten
- Goede communicatie betreft planning en voorraad van producten.
91% beveelt Tuinhoutdiscount.nl aan!
Prima bedrijf, mooie producten tegen normale prijzen.
Fijn bedrijf mooie producten.
Of een bedrijf goed is, merk je pas als er iets fout gaat. Ik ben tevreden.
netjes kunnen bestellen en afhalen, zonder vooraf te hoeven betalen. levering tot aan/in de auto in het magazijn. vriendelijk en snel.
Navigatie op website is prima om je bestelling te plaatsen
Prima sortiment, scherp geprijsd, goede website en duidelijke levering
goede producten, prima prijs, wordt netjes geleverd
VRIENDELIJK
Eenvoudig te bestellen via de website en af te halen op de locatie in Ter Aar. Een minpuntje is de kwaliteit van het product. Niet alle planken waren van goede kwaliteit.
Keurig op tijd geleverd! Precies op aangewezen plek neergezet !
Goed product
Snelle service
Professionele medewerkers, die antwoord hebben op je vragen. Kwaliteits hout.
Top! Dinsdagavond laat besteld en donderdag al geleverd.
Tuinhoutdiscount.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinhoutdiscount.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Tuinhoutdiscount.nl
Harsweg 13
2461 EZ Ter Aar
Prima bedrijf, mooie producten tegen normale prijzen.
Fijn bedrijf mooie producten.
Of een bedrijf goed is, merk je pas als er iets fout gaat. Ik ben tevreden.
Navigatie op website is prima om je bestelling te plaatsen
Prima sortiment, scherp geprijsd, goede website en duidelijke levering
goede producten, prima prijs, wordt netjes geleverd
VRIENDELIJK
Keurig op tijd geleverd! Precies op aangewezen plek neergezet !
Goed product
Snelle service
Professionele medewerkers, die antwoord hebben op je vragen. Kwaliteits hout.
Top! Dinsdagavond laat besteld en donderdag al geleverd.
Tuinhoutdiscount.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Tuinhoutdiscount.nl