Arie Wies
- Sterke punten
- Betrouwbaar, zorgvuldig, volgens afspraak
91% beveelt Tuinhoutdiscount.nl aan!
Duidelijke website, goede service, precies wat je zou willen zien
Prima hoor!!! Zeer correct en vriendelijk. Absoluut een aanrader.
Prima , alles klopte .
Snel en vriendelijk geholpen
Mijn eerste ervaring was vriendelijk en meedenkend. Daarna door omstandigheden was ik absoluut niet tevreden meer en kon dat ook laten weten. Echter hebben ze het supergoed opgepakt en is de ontevredenheid weer omgekeerd naar een positief gevoel over het bedrijf. Ze denken mee en proberen dus blijkbaar echt te helpen. Heel fijn.
Een goed overleg per tellefoonen alles goed af geleverd
Goeie prijzen, prima kwaliteit en service. Eén paal kwam met mindere kwaliteit uit onze stapel, kan gebeuren. Deze werd zonder gemor omgeruild. Fijne communicatie ook, ik ben dik tevreden!
Goede service en duidelijke communicatie
Aanschaf Angelim damwand planken
Sterk in hun communicatie. Minder vojd ik dat ze tot 2x toe mijn levering wilde uitstellen door onvoldoende voorraad.
Goede service snelle levering en contact met bedrijf is ook prima wordt goed gecommuniceerd.
ik heb 4 palen in twee lengtematen ozebe palen besteld van 10x10mm. Echter waren de kortste maat palen 12x12mm waardoor ik de palen moest bewerken, verder was ik helemaal tevreden met het hele proces.
Alles keurig geleverd....1 min puntje,twee van de 16 palen die we hadden besteld waren behoorlijk krom,die hebben we helaas niet kunnen gebruiken.
Ik heb meerdere keren kleine bestellingen geplaatst. Zeer goede kwaliteit en vriendelijke service!
Zeer goed
Tuinhoutdiscount.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinhoutdiscount.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Tuinhoutdiscount.nl
Harsweg 13
2461 EZ Ter Aar
Duidelijke website, goede service, precies wat je zou willen zien
Prima hoor!!! Zeer correct en vriendelijk. Absoluut een aanrader.
Prima , alles klopte .
Snel en vriendelijk geholpen