Sebastiaan Kramer
- Sterke punten
- Geven goede uitleg als je iets wil weten.
91% beveelt Tuinhoutdiscount.nl aan!
Zeer vakkundig
Fijne klantenservice, mooi hout, snelle levering op afspraak en met een smalle leveringswindow. Al met al erg fijne ervaring
Alles ging soepel
Snelle levering en goede communicatie
Goede service, goede producten
Mooi bedrijf met een ruim aanbod
Men liet mij wel erg lang wachten aan de balie.
Nette prijzen en goed advies
Uitstekende service
In eerste instantie was de communicatie niet geweldig.
snel en prima prijs kwaliteit
Moest wat bij bestellen naar mijn foute berekening. Volgende dag gebeld en order aan laten passen zonder een enkel probleem. Goed geholpen door de medewerker.
bestellen ging goed veel keus en de levering is perfect nette chauffeur zet het netjes op zijn plaats
Goede service
Tuinhoutdiscount.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinhoutdiscount.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Tuinhoutdiscount.nl
Harsweg 13
2461 EZ Ter Aar
Alles ging soepel
Snelle levering en goede communicatie
Goede service, goede producten
Mooi bedrijf met een ruim aanbod
Men liet mij wel erg lang wachten aan de balie.
Nette prijzen en goed advies
Uitstekende service
In eerste instantie was de communicatie niet geweldig.
snel en prima prijs kwaliteit
Goede service