Jos Jansen

Top geleverd

Michelle

Erg mooi en degelijk product. Kliko ombouw is super gebruiksvriendelijk en Staat stevig. Ook zitten er duidelijke bouw instructies bij. Wij zijn er heel blij mee.

Mathias van der linden

SterSterSterSterLege ster

alles klopte, keurige levering op tijd

Marc van 't Oost

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Zonder afspraak werd het zware produkt thuis gebracht en moest hulp met dragen a la minute door ons zelf worden geregeld. Voorts hadden wij een vraag over de afmetingen gemaild, maar nooit reactie gehad. Toen bleek het produkt wat krap en volgde een wat lompe reactie per mail. Er is nimmer even een overleg of toelichting telefoontje gepleegd. Ik vind het sales van matig niveau. Beetje jammer, wel een mooi produkt.

Antwoord Tuinchamp

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u onze service als matig heeft ervaren. Een aantal punten hadden wij inderdaad beter kunnen afhandelen. U bent vooraf bij ons in Holten geweest om de containerberging te bekijken. Omdat u aangaf dat zelf monteren lastig voor u was, hebben wij op uw verzoek de berging tegen betaling volledig gemonteerd en vervolgens gemonteerd bij u thuis bezorgd. Over de levering hebben wij u per e-mail aangegeven dat we contact zouden opnemen zodra de berging klaarstond om een bezorgmoment af te spreken. Dat is vervolgens niet gebeurd en de berging is zonder voorafgaande afspraak geleverd. Dat hadden wij absoluut beter moeten afstemmen en daarvoor hebben wij u ook per e-mail onze excuses aangeboden. U had ons vooraf tevens de afmetingen van uw afvalcontainers doorgegeven, waaronder een breedte van 58 cm. Hier hadden wij duidelijker op moeten reageren. De container past binnen de berging; deze is geschikt voor containers tot maximaal 60 cm breed, zoals ook bij het product staat aangegeven. We begrijpen echter dat u op basis van uw mail een duidelijkere bevestiging hierover van ons had verwacht. Fijn om te lezen dat u de containerberging zelf wel een mooi product vindt. We vinden het jammer dat de communicatie rondom de levering en afmetingen uw ervaring met TuinChamp negatief heeft beïnvloed. Vriendelijke groeten, TuinChamp

Geantwoord op

Ron de Haan

Goede producten en snelle levering

Danielle Henneke

Mooie solide kliko ombouw. Snelle reactie via de mail over vraag levering!

Casper Swaan

Snel, goed materiaal, maar bij een aankoop van meer dan €800 zou je toch geen bezorgkosten moeten betalen, bovendien buiten proportioneel hoog.

Martin Verkade

mooie en degelijke plantenbak!

D Queens

Snelle levering. Prijs- kwaliteitverhouding zeer goed!

Theo B

Supersnelle bezorging, goed product. Ik ben niet van de reviews maar deze huisvuil container ombouw is werkelijk een voorbeeld hoe een bouwpakket hoort te zijn. Goed verpakt, duidelijke handleiding, genummerde zakjes met onderdelen en zelfs handschoenen, verlengde Torx bit en een viltstift om plekjes aan te tippen. Een tien met griffel.

Herman Helming

Tevreden

Carin almere

Wim Dams

Alles prima, niets op aan te merken.

Hen pluymaekers

Top bedrijf …vriendelijk en snelle levering.

Marc Pralle

Alles volgens afspraak

Tuinchamp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tuinchamp heeft de volgende resultaten bereikt:

Geantwoord op

Ron de Haan

Goede producten en snelle levering

Danielle Henneke

Mooie solide kliko ombouw. Snelle reactie via de mail over vraag levering!

Casper Swaan

Martin Verkade

mooie en degelijke plantenbak!

D Queens

Snelle levering. Prijs- kwaliteitverhouding zeer goed!

Theo B

Herman Helming

Tevreden

Carin almere

Wim Dams

Alles prima, niets op aan te merken.

Hen pluymaekers

Top bedrijf …vriendelijk en snelle levering.

Marc Pralle

Alles volgens afspraak