Jos Jansen
Top geleverd
Erg mooi en degelijk product. Kliko ombouw is super gebruiksvriendelijk en Staat stevig. Ook zitten er duidelijke bouw instructies bij. Wij zijn er heel blij mee.
alles klopte, keurige levering op tijd
Zonder afspraak werd het zware produkt thuis gebracht en moest hulp met dragen a la minute door ons zelf worden geregeld. Voorts hadden wij een vraag over de afmetingen gemaild, maar nooit reactie gehad. Toen bleek het produkt wat krap en volgde een wat lompe reactie per mail. Er is nimmer even een overleg of toelichting telefoontje gepleegd. Ik vind het sales van matig niveau. Beetje jammer, wel een mooi produkt.
Goede producten en snelle levering
Mooie solide kliko ombouw. Snelle reactie via de mail over vraag levering!
Snel, goed materiaal, maar bij een aankoop van meer dan €800 zou je toch geen bezorgkosten moeten betalen, bovendien buiten proportioneel hoog.
mooie en degelijke plantenbak!
Snelle levering. Prijs- kwaliteitverhouding zeer goed!
Supersnelle bezorging, goed product. Ik ben niet van de reviews maar deze huisvuil container ombouw is werkelijk een voorbeeld hoe een bouwpakket hoort te zijn. Goed verpakt, duidelijke handleiding, genummerde zakjes met onderdelen en zelfs handschoenen, verlengde Torx bit en een viltstift om plekjes aan te tippen. Een tien met griffel.
Tevreden
Alles prima, niets op aan te merken.
Top bedrijf …vriendelijk en snelle levering.
Alles volgens afspraak
Tuinchamp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinchamp heeft de volgende resultaten bereikt:
alles klopte, keurige levering op tijd
Goede producten en snelle levering
Mooie solide kliko ombouw. Snelle reactie via de mail over vraag levering!
mooie en degelijke plantenbak!
Snelle levering. Prijs- kwaliteitverhouding zeer goed!
Tevreden
Alles prima, niets op aan te merken.
Top bedrijf …vriendelijk en snelle levering.
Alles volgens afspraak
Tuinchamp heeft de volgende resultaten bereikt: