9.3 /10

checkbox97% beveelt Trouwringenvoordeel.nl aan!

Hans

Kwaliteit

Ineke

SterSterSterSterLege ster

Foutjes worden supersnel en naar tevredenheid gecorrigeerd.

Mooie collectie, ruime mogelijkheden voor fysieke afspraken. Snelle levering.
Aangetekend verzenden is helaas niet voldoende, pakketbezorger tekent zelf.
491749/10 en 20

Tiana Cnudde

Ongeveer een jaar geleden trouwringen gekocht , was die van mij kwijt. En na contact te hebben gehad via mail en snel reactie terug te krijgen , hebben ze die van mij terug kunnen bijmaken! Bedankt!

- communicatie - tevredenheid

Marina Pinoy

Top service !

2x een ring besteld, mooie afwerking en kwaliteit, hele goede service, een echte aanrader !
Geen opmerkingen, alles prima verlopen, waarvoor dank !
ring

Nvt

Super goed geholpen. Vriendelijk en gastvrij. Fijn dat wij een locatie konden bezoeken. Goed geluisterd naar wat de wensen waren. De ringen konden ook al na 3 weken opgehaald worden. Super blij mee.

Iets beter bereikbaar zijn via de app
Mogelijkheid om toch op locatie ringen te zien.

Natalie

Wij zijn super geholpen met het uitzoeken van onze trouwringen. Toen we ze hadden gekregen, bleek toch dat 1 van de ringen te groot was. Ook dat was geen enkel probleem en hebben we de juiste maat gekregen. Alleen maar lovende woorden voor dit bedrijf en hun lieve personeel!

Goede service

Van den Broek

Geweldig bedrijf, betrouwbaar en onze bestelling was op tijd. De ringen zijn echt prachtig, echt super blij mee.

Wat zij beloven krijg je ook echt.
Vooral zo doorgaan.

Van Landschoot

Picobello

Zeer ruime keuze

Cora

We hebben precies de ringen gekregen die we hadden verwacht en ze zijn heel mooi! Met de bestelde maatringenset konden we precies de goede maat uitkiezen en de gekochte ringen passen dan ook perfect. De aangegeven levertijd klopte ook precies.

Op de site staat zeer duidelijke informatie zodat je weet wat je wél en ook wat je níet kunt verwachten. De beschikbare filters maken het zoeken naar de juiste ringen heel makkelijk.
Ik begrijp dat niet alle ringen fysiek in een winkel aanwezig kunnen zijn. Toch is dat wel iets dat ik als verbeterpunt zou willen aangeven.
Stalen ringen, set 1x damesring met zirkonia, 1x herenring zonder

Karin Hulsbosch

Snelle service,ruime keus,snelle oplossing na fout

Snelle service
Gaat zo door
trouwringen met Carbon/titatine

Claudia

Mooie trouwringen besteld. Helaas was 1 ring te klein. Contact opgenomen en ik kon de ring terug sturen en deze is 1 maat groter gemaakt.

Snel antwoord en ook de ring binnen 1 week weer naar mij opgestuurd.
Geen verbeterpunten

Astrid

Geweldig!

Mooie prijs, snelle levering!
Ringen met carbon

Ilse van Herreweghe

Heel goed

Goede kwaliteit en prijs

Ingrid Post

Heel goede ervaring

Geen verbeterpunten, gewoon zo doorgaan! We zullen jullie aanbevelen!
Goede beschrijving van de ringen, ook eerlijk! Na een vraag mbt de maat snel antwoord. De ringen snel ontvangen en keurig gegraveerd 👍, Gelukkig passen de allebei en we zijn er heel blij mee! Bedankt voor dit prachtige product!

Tes

SterSterSterSterLege ster

Positieve ervaring ,Vriendelijke klantenservice,netjes verzonden goed op de hoogte gehouden per mail

Goed overzichtelijk met duidelijke beschrijving
Trouwringen voor zoon en schoondochter

Trouwringenvoordeel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Trouwringenvoordeel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 11 januari 2013

Trouwringenvoordeel.nl

Trouwringenvoordeel: de ultieme beleving met persoonlijke aandacht. Trouwringenvoordeel.nl is de voordeligste trouwringenspecialist van Nederland en België, prijzen die 35% tot zelfs 50% lager zijn dan bij de juwelier. Alle trouwringen / verlovingsringen van Trouwringenvoordeel.nl worden geleverd met het officiële Waarborgkeurteken. De goudlegering voldoet aan de strengste eisen en geeft aan dat er zoveel zuiver goud in de ringen verwerkt is als aangetoond. Dus je weet zeker dat het echt goud betreft. Op alle trouwringen is levenslange garantie van toepassing. "Wij staan dan ook garant voor uitmuntende service voor, tijdens en na het plaatsen van een order" Breng je liever een bezoek aan één van onze vestigingen? Dat kan! Kom langs bij één van onze vestigingen in: Amsterdam, Apeldoorn, Woerden, Utrecht, Rotterdam, Wageningen, Den Bosch, Almelo, Reeuwijk, Waalwijk, Barneveld, Nijkerk, Amersfoort, Zwolle, Harderwijk, Assen, Leiden en Eindhoven - Alleen op afspraak!

Twentepoort oost 61-11

7609 RG Almelo

Hans

Kwaliteit

Ineke

SterSterSterSterLege ster

Foutjes worden supersnel en naar tevredenheid gecorrigeerd.

Mooie collectie, ruime mogelijkheden voor fysieke afspraken. Snelle levering.
Aangetekend verzenden is helaas niet voldoende, pakketbezorger tekent zelf.
491749/10 en 20

Tiana Cnudde

- communicatie - tevredenheid

Marina Pinoy

Top service !

Geen opmerkingen, alles prima verlopen, waarvoor dank !
ring

Nvt

Iets beter bereikbaar zijn via de app
Mogelijkheid om toch op locatie ringen te zien.

Natalie

Goede service

Van den Broek

Wat zij beloven krijg je ook echt.
Vooral zo doorgaan.

Snelle service
Gaat zo door
trouwringen met Carbon/titatine

Claudia

Snel antwoord en ook de ring binnen 1 week weer naar mij opgestuurd.
Geen verbeterpunten

Astrid

Geweldig!

Mooie prijs, snelle levering!
Ringen met carbon

Ilse van Herreweghe

Heel goed

Goede kwaliteit en prijs

Ingrid Post

Heel goede ervaring

Geen verbeterpunten, gewoon zo doorgaan! We zullen jullie aanbevelen!

Tes

Goed overzichtelijk met duidelijke beschrijving