Schreurs
- Verbeterpunten of tips
- Beter meet systeem zoals de andere juweliers ook hebben voorkomt ellende zoals bij ons
- Sterke punten
- Snel
- Aangekocht product
- Set ringen
97% beveelt Trouwringenvoordeel.nl aan!
Slecht met maten
Helaas een maatje te groot besteld en direct contact gezocht met een servicemedewerkster, haar uitgelegt wat het probleem was en kreeg te horen dat ik weer naar de site kon gaan en nieuwe ringen kon kopen... uiteraard op eigen kosten, de gekochte ringen waren namelijk gegraveerd en daar kon ze niets mee!
We zitten nog in het bestelproces met het passen van de ringen. Maar gister hadden we iets te voorbarig al een bestelling met graveren geplaatst. Vanochtend paste ik nogmaals de ringenbos en paste de bestelde maat toch niet. Klantenservice heeft de gegraveerde bestelling aangepast naar een maat groter zonder graveren. Nu over een paar weken eerst goed kijken of de maat goed is door een paar dagen te mogen proef passen. En als de maat goed terug sturen voor graveren en anders een andere maat. Tot nu toe een pluim voor de snelle reactie en overleggen en meedenken. Dankjewel?
Hier onze trouwringen besteld, door een fout van mezelf een te grote ring was hele van slag! Meteen contact opgenomen en konden een afspraak maken! Afspraak echt super verlopen! Vertelde me de ze me de volgende dag zouden bellen voor een passende oplossing aangezien deze ringen niet verkleind konden worden en ook al gegraveerd waren! De volgende dag werdt ik echt al gebeld en ben echt super blij met de oplossing die ze me aanboden echt top! Dus voor mij echt top service en fijne mensen en communicatie! Dus 5 sterren van ons!
De communicatie verliep onvoldoende en de levertijd bedroeg 5 weken. Daarnaast moest ik zelf meerdere keren navraag doen over de status van de ringen. Op basis van mijn ervaring kan ik dit niet aanbevelen.
Goede service, goed persoonlijk contact en prrobemen worden simpel opgelost. Lekker gemakkelijk allemaal en erge mooie ringen.
Trouwringen gekocht en zijn super blij ermee
Top, zeer mooie ringen. Wij zijn er super blij mee. Zeker een aanrader
We zijn er heel blij mee,dit zijn de 2 paar ringen die we bij jullie hebben besteld.mijn man was met de tuin bezig en was zijn trouwring kwijt vandaar wij weer nieuwe ringen hebben besteld
Aanrader!
Heel goed, ook de naservice
Topservice!
Overzichtelijke website die makkelijk te gebruiken is. Snelle service en voldoet aan alle verwachtingen
Helemaal naar wens
Zeer goed
Trouwringenvoordeel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Trouwringenvoordeel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Trouwringenvoordeel.nl