Jopie
- Sterke punten
- Constante info over je reis. Ook tijdens de reis blijven zij informeren bv welke incheck balie, evt vertraging.
95% beveelt Triptime Vliegtickets aan!
Goede site
Vaste klant, erg tevreden. Vriendelijk, betrouwbaar en altijd behulpzaam.
Prima prijzen en service. Houd er rekening mee dat de klantenservice maar tot 3 uur open is.
Alles weer goed gegaan
Ik boek altijd bij Triptime. De site is duidelijk, tickets direct in de mail en als er iets is dan zijn ze bereikbaar. Ik beveel Triptime van harte aan.
Ik reis vaak op en neer ivm me werk en Triptime is erg fijn voor mij
vriendelijk duidelijk en snel
Vriendelijk personeel en fijn dat je telefonisch kan boeken. Wel jammer dat je wat extra betaalt, maar goed dat hebben we ervoor over.
Ik ben een erg tevreden vaste klant van Triptime
Voldoet aan alle wensen voor mijn vluchten naar Turkije
Erg tevreden, ik koop mijn tickets al jaren hier, top service!
op advies op deze site geboekt, erg fijn en voldoet aan alle wensen
Ook de vernieuwde site werkt naar wens en heeft alles wat ik nodig heb
Zeer tevreden altijd goede service
Triptime Vliegtickets verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Triptime Vliegtickets heeft de volgende resultaten bereikt:
Triptime Vliegtickets
Postbus 1005
1500 AA Zaandam
Goede site
Vaste klant, erg tevreden. Vriendelijk, betrouwbaar en altijd behulpzaam.
Alles weer goed gegaan
Ik reis vaak op en neer ivm me werk en Triptime is erg fijn voor mij
vriendelijk duidelijk en snel
Ik ben een erg tevreden vaste klant van Triptime
Voldoet aan alle wensen voor mijn vluchten naar Turkije
Erg tevreden, ik koop mijn tickets al jaren hier, top service!
op advies op deze site geboekt, erg fijn en voldoet aan alle wensen
Ook de vernieuwde site werkt naar wens en heeft alles wat ik nodig heb