Reviews

9.3 / 10
932 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
9.2/10
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
9.2/10
Het advies van uw reisspecialist
9.2/10
Uw reisbescheiden
9.2/10
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
9.4/10
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
9/10
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
9/10
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
9.2/10
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
9.2/10
Het reserveringsproces
9.2/10
De inhoud van uw reisvoorstel
9.2/10
Het gesprek met uw reisspecialist
9.4/10
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
9/10

932 Reviews

Marlou Spaepen-Smeets

10/10

Zeer goed! Alle adressen beantwoordden aan de verwachtingen. Genoten van de adembenemende natuur en de zeer vriendelijke ontvangsten in de verschillende B&B’s ( met op nummer 1: de Wild Earth Lodge... Zeer goed! Alle adressen beantwoordden aan de verwachtingen. Genoten van de adembenemende natuur en de zeer vriendelijke ontvangsten in de verschillende B&B’s ( met op nummer 1: de Wild Earth Lodge in Makarora met gastheer Pete!!!). Ook de verschillende,geplande activiteiten waren een schot in de roos! Kortom, een reis om nooit te vergeten,mede dankzij jullie!


Peter Coppens

10/10

Gewoon super! er werd 100% met onze wensen rekening gehouden. de organisatie was perfect. we werden overal met open armen ontvangen.


Henk en Marjon van der Laan

9/10

Onze ervaring met Travel Essence is zeer goed. Vanaf de intake tot en met de reis was alles perfect geregeld. De accommodaties waren elke keer weer een aangename verrassing. Vanaf de B&B in... Onze ervaring met Travel Essence is zeer goed. Vanaf de intake tot en met de reis was alles perfect geregeld. De accommodaties waren elke keer weer een aangename verrassing. Vanaf de B&B in Brisbane tot en met de hotels in Sydney en Melbourne was het genieten. Het concept van TravelEssence is ons prima bevallen, waarom is dit nog niet in landen buiten Australië en Nieuw-Zeeland?
Tijdens ons verblijf in Apollo Bay werden we zelfs nog verrast door een bezoek van twee medewerkers van TravelEssence. Zij bezochten de accommodaties en dat gaf een heel goed gevoel. De afstanden tussen de accommodaties waren prima te doen, wel was het goed dat we navigatie erbij hadden genomen. De reis en accommodaties waren heel goed afgestemd op onze situatie en onze wensen. De mensen van de accommodaties waren heel gastvrij en hebben bijgedragen aan een geweldige vakantie.


Perry martens

10/10

Uitstekend!!!


Anoniem

9/10

Ontzettend goede ervaring. Ondanks dat we beperkte tijd hadden (3,5 week) voor onze reis wist TravelEssence een fantastische reis op maat voor ons te maken met onze wensen erin verwerkt. We hebben... Ontzettend goede ervaring. Ondanks dat we beperkte tijd hadden (3,5 week) voor onze reis wist TravelEssence een fantastische reis op maat voor ons te maken met onze wensen erin verwerkt. We hebben een toptijd met veel mooie hoogtepunten gehad!


Anneke Trap

9/10

Zeer prettig contact en bezoek aan huis om de reis te bespreken. Dat was echt fijn!! Er is goed naar onze wensen geluisterd en we kunnen alleen maar heel positief zijn.
Ook het contact via de...
Zeer prettig contact en bezoek aan huis om de reis te bespreken. Dat was echt fijn!! Er is goed naar onze wensen geluisterd en we kunnen alleen maar heel positief zijn.
Ook het contact via de mail verliep vlot en prettig.


Cyriel Hennen

9/10

We hebben een erg mooie reis gehad die we samen hebben voorbereid met Anouk. Aangezien we in het begin zelf nog aan het twijfelen waren over de beoogde route, hebben we enkele iteraties nodig gehad... We hebben een erg mooie reis gehad die we samen hebben voorbereid met Anouk. Aangezien we in het begin zelf nog aan het twijfelen waren over de beoogde route, hebben we enkele iteraties nodig gehad om te komen tot een definitieve versie. Daarbij heeft Anouk geduldig met ons meegedacht. De activiteiten zijn boven verwachting bevallen doordat we eigenlijk nergens aan een "standaard" workshopje hebben meegedaan en veelal net buiten de meest toeristische drukte toch de nodige hotspots hebben aangedaan. Ook fijn dat Anouk ons sterk heeft aanbevolen om soms wat rustmomentjes te nemen tijdens onze vakantie. Daardoor hebben we eigenlijk vanaf dag 1 enorm genoten. Verder was het reisbescheiden erg duidelijk. We hebben enorm genoten van de diversiteit in Australie en wilden eigenlijk nog wel veel langer blijven dan de maand die we zijn gegaan. Misschien nog maar een volgende reis? ;-) Dankjulliewel!


Henk en Saskia Oosterwijk

10/10

Wij hebben een unieke reiservaring gehad.Alles was fantastisch geregeld.
De informatie welke wij kregen tijdens onze reis over calamiteiten hebben wij als zeer positief ervaren.
Tijdens...
Wij hebben een unieke reiservaring gehad.Alles was fantastisch geregeld.
De informatie welke wij kregen tijdens onze reis over calamiteiten hebben wij als zeer positief ervaren.
Tijdens onze reis hebben wij verschillende Travel Essence reisgenoten gesproken en echt iedereeen was zeer positief over jullie reisorganisatie, dit was erg leuk om te horen.
Mochten wijj ooit weer in de gelegenheid komen om weer een soortgelijke reis te gaan maken, dan komen wij zeker bij jullie terug .


Ruben

10/10

Fantastische reis door Nieuw Zeeland gehad met hele mooie accomodaties. Alles was goed geregeld en het is een unieke ervaring geworden.


Joep Creij van

9/10

Van 25 februari t/m 2 april hebben wij door Nieuw Zeeland gereisd. Een reis voor ons georganiseerd door Travel Essence. Dit is ons prima bevallen. Goede opzet. Eerst een middag voorlichting bij... Van 25 februari t/m 2 april hebben wij door Nieuw Zeeland gereisd. Een reis voor ons georganiseerd door Travel Essence. Dit is ons prima bevallen. Goede opzet. Eerst een middag voorlichting bij Travel Essence over het land waar de reis naar toe gaat, vervolgens bezoek aan huis voor de invulling van de individuele wensen. Vervolgens een goede uitvoering van de besproken wensen. Vooral de persoonlijke benadering spreekt ons erg aan.