Reviews

9.3 / 10
932 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
9.2/10
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
9.2/10
Het advies van uw reisspecialist
9.2/10
Uw reisbescheiden
9.2/10
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
9.4/10
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
9/10
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
9/10
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
9.2/10
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
9.2/10
Het reserveringsproces
9.2/10
De inhoud van uw reisvoorstel
9.2/10
Het gesprek met uw reisspecialist
9.4/10
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
9/10

932 Reviews

Frank van erp

9/10

Zonder jullie advies zouden we zeker wat foutjes gemaakt hebben en dat is zonde voor zo’n investering. Er was eigenlijk maar 1 onderkomen wat uit de maat viel, verder was het allemaal prima tot... Zonder jullie advies zouden we zeker wat foutjes gemaakt hebben en dat is zonde voor zo’n investering. Er was eigenlijk maar 1 onderkomen wat uit de maat viel, verder was het allemaal prima tot uitstekend.


Anoniem

10/10

Prachtige rondreis in Autstralie, een echte aanrader !!!!


Familie van der Leeuw

10/10

We hebben allemaal een fantastische vakantie gehad en genieten nog volop na! De balans tussen reizen, activiteiten en dagen van rust was precies goed. De accommodaties zijn uitstekend bevallen, voor... We hebben allemaal een fantastische vakantie gehad en genieten nog volop na! De balans tussen reizen, activiteiten en dagen van rust was precies goed. De accommodaties zijn uitstekend bevallen, voor lange Europeanen zijn de bedden af en toe aan de korte kant. De accommodatie in Jabiru was de mindere, mede door de vele mieren. Maar al met al een super goed geregelde vakantie!

Hoogtepunten van de reis waren de 5 Day Red Centre Kangaroo Dreaming Safari, de Reef Goddess Day Cruise to Great Barrier Reef met snorkelen en een introductieduik voor drie van ons en de Whitsunday Sailing Adventure met de Derwent Hunter.

De informatie van de reisbescheiden was heel compleet en daarmee ideaal om weer naar een nieuwe bestemming te komen.

Gedurende de hele reis zijn we slechts 1 puntje tegengekomen wat niet helemaal klopte: In Brisbane vertrekt de Skygate Terminal Bus niet van Coach Area Zone D2 Blue maar vanaf en oranje Terminal transfer Bus stop.
(Wel een uitstekende verbinding naar Novotel trouwens!)


Anoniem

8/10

Prettig adviesgesprek bij ons thuis. Altijd bereid wijzigingen aan te brengen. Alternatieven indien voorkeursaccommodaties niet beschikbaar waren vonden we niet altijd oké. Iets te veel gestuurd op... Prettig adviesgesprek bij ons thuis. Altijd bereid wijzigingen aan te brengen. Alternatieven indien voorkeursaccommodaties niet beschikbaar waren vonden we niet altijd oké. Iets te veel gestuurd op vliegen met Cathay: niet echt alternatieven aangeboden. Wel altijd mogelijk om over reisvoorstel/accommodaties te praten.


Anoniem

9/10

Wij waren heel tevreden met TravelEssence.
De informatie die we kregen was geweldig, er ontbrak niks aan.
Ook de info en hulp die we tijdens onze reis kregen over een weg die afgesloten...
Wij waren heel tevreden met TravelEssence.
De informatie die we kregen was geweldig, er ontbrak niks aan.
Ook de info en hulp die we tijdens onze reis kregen over een weg die afgesloten was en we toen de route moesten aanpassen en daardoor ook de accomodaties.
De algemene mail die we kregen na de aardbeving in Christchurch. Erg attent.



Anoniem

8/10

Fantastische reis kunnen maken.


Henk Urlings

10/10

Een perfect georganiseerde reis met rustmomenten en afwisselend fijne excursies!!!


Bernard Voolstra & Simone Peetoom

10/10

Travel Essence is voor ons vooral Cecile die haarfijn onze voorkeuren heeft aangevoeld en een perfecte reis voor ons heeft samengesteld. Dank daarvoor!!!