Reviews

9.3 / 10
1218 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
9.2/10
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
9.2/10
Het advies van uw reisspecialist
9.2/10
Uw reisbescheiden
9.2/10
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
9.4/10
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
9/10
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
9/10
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
9.2/10
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
9.2/10
Het reserveringsproces
9.2/10
De inhoud van uw reisvoorstel
9.2/10
Het gesprek met uw reisspecialist
9.4/10
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
9/10

1218 Reviews

Tonny Kramer

10/10

Het was een geweldige vakantie, niet in het minst door de geweldige organisatie ervan door Travel Essence.

Wie was uw reisspecialist?

Travel Essence

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1e keer


Vereijken

10/10

Top!

Wie was uw reisspecialist?

Misja

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

0


Ursula Kloosterman

9/10

Van de voorlichting tot de offerte en van de reisbescheiden tot de reiservaring hebben wij goede ervaringen met TravelEssence. Op een paar kleine onvolkomenheden in de reisbescheiden na, die in... Van de voorlichting tot de offerte en van de reisbescheiden tot de reiservaring hebben wij goede ervaringen met TravelEssence. Op een paar kleine onvolkomenheden in de reisbescheiden na, die in slechts 1 geval de dag anders hebben doen lopen dan verwacht, hebben wij een prachtige reis gehad.

Wie was uw reisspecialist?

Marjolein

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

2


Angela Jungschläger

10/10

Zeer positief! Wij hebben een fantastische reis gemaakt door Nieuw Zeeland. Travel Essence heeft ons goed geholpen om een keus te maken op welke manier wij dit land wilde verkennen.
Wij waren...
Zeer positief! Wij hebben een fantastische reis gemaakt door Nieuw Zeeland. Travel Essence heeft ons goed geholpen om een keus te maken op welke manier wij dit land wilde verkennen.
Wij waren zeer onervaren om op deze manier een reis te boeken.

Wie was uw reisspecialist?

Simone Evenhuis

In welk jaar heeft u gereisd?

november 2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

Dit was de eerste keer


Johan

10/10

Zeer goede ervaring

Wie was uw reisspecialist?

Judy / Ilona

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1 keer


Otto Smit

10/10

Perfect, tot in de puntjes geregeld

Wie was uw reisspecialist?

Michiel

In welk jaar heeft u gereisd?

eerder + 2022 en 2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

4x


Meijer

8/10

Wij hebben een top reis gehad! Wij zijn een gezin met 1 dochter van 3 jaar oud. Leuke activiteiten en over het algemeen erg fijne verblijven. Over de verblijven: De gastheren phillip (Magnetic... Wij hebben een top reis gehad! Wij zijn een gezin met 1 dochter van 3 jaar oud. Leuke activiteiten en over het algemeen erg fijne verblijven. Over de verblijven: De gastheren phillip (Magnetic island) en Kevin (Dimbulah) waren fantastisch! Die maakte het verblijf echt af. De activiteiten: aanraders, fietstour Sydney (tourgids Stuart , daintree forest walk about (tourgids Aaron, ⭐️) een dagje op het water! Eigenlijk was de gehele reis een groot avontuur.

Wie was uw reisspecialist?

Marie Cecile

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Claessens

7/10

Zeer goed geregeld, complimenten aan team. Paar kleine zaken die iets minder waren maar dat heb je altijd wel op zo'n reis. Ik had het wel mooi gevonden als er tijdens de reis eens contact was... Zeer goed geregeld, complimenten aan team. Paar kleine zaken die iets minder waren maar dat heb je altijd wel op zo'n reis. Ik had het wel mooi gevonden als er tijdens de reis eens contact was opgenomen hoe alles verliep.

Wie was uw reisspecialist?

Silvia Kroese

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

eerste keer


Rombouts

8/10

Weet naam niet meer

Wie was uw reisspecialist?

?

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

Een keer


Dorenda van den Avoort

9/10

We zijn onder de indruk van de goede organisatie van onze reis. Alles was tot in detail uitgewerkt en er is goed naar ons geluisterd. We hebben hierdoor een ontspannen en geweldige reis gehad.

Wie was uw reisspecialist?

Sylvie Jansen

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

Dit was de eerste keer.