Reviews

9.3 / 10
1218 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
9.2/10
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
9.2/10
Het advies van uw reisspecialist
9.2/10
Uw reisbescheiden
9.2/10
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
9.4/10
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
9/10
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
9/10
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
9.2/10
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
9.2/10
Het reserveringsproces
9.2/10
De inhoud van uw reisvoorstel
9.2/10
Het gesprek met uw reisspecialist
9.4/10
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
9/10

1218 Reviews

Jolanda van Alphen

10/10

Top geregeld en top accomodaties

Wie was uw reisspecialist?

Sylvia

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

Eerste keer


Dominiek Beerens

9/10

Goed verzorgde en snelle service

Wie was uw reisspecialist?

marjolein van sommeren

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Erna Bakker en Michiel Teunen

9/10

Goed georganiseerde, gedoseerde reis voor ons in 8 weken. Goed advies om in het Zuidereiland te beginnen.
Wij zijn niet echt van de 10-nen. Maar wij vonden bijna alles een 10.

Wie was uw reisspecialist?

Simone

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

Dit was de eerste keer


Arnold de Lange

10/10

Top

Wie was uw reisspecialist?

Bart

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Tom van Heeswijk en Judith van Moorsel

10/10

Goede ervaring, behulpzaam en ontzorgend in reisplan samenstelling, ook erg fijn dat Maurits aan huis kon komen. ook tijdens de reis goed contact met frontoffice

Wie was uw reisspecialist?

Maurits

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

Dit was de 1e keer


Patricia De Clercq (Huyge)

8/10

Na het eerste contact hadden wij zeer snel een eerste voorstel. We hadden wel liever gezien dat we een persoonlijk contact hadden kunnen hebben i.p.v. online. Er was niet echt veel tijd om het... Na het eerste contact hadden wij zeer snel een eerste voorstel. We hadden wel liever gezien dat we een persoonlijk contact hadden kunnen hebben i.p.v. online. Er was niet echt veel tijd om het voorstel op het gemak te bekijken maar dat was normaal want de vluchten moesten nu eenmaal snel worden vastgelegd. De reis ter plaatse was fantastisch. We vinden de Nieuw-Zeelanders heel vriendelijk en behulpzaam. We voelden ons overal welkom en thuis.
Van bij het begin hebben we alle informatie gekregen die nodig was en hulp bij het aanvragen van de nodige papieren. Sommige dingen hebben we zelf gevonden (bv. de strenge regels UAE zelfs bij een transfert) en anders hadden we dat zeker wel te horen gekregen van TravelEssence.

Wie was uw reisspecialist?

Mischa

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1ste keer


Arnold Eising

9/10

Nadat we de reis hadden besproken met de reisagent waren er toch nog enkele zaken welke niet goed waren verwerkt. Tevens van de info folder op onze persoonlijke pagina niet sluiten opgemaakt. Nadat we de reis hadden besproken met de reisagent waren er toch nog enkele zaken welke niet goed waren verwerkt. Tevens van de info folder op onze persoonlijke pagina niet sluiten opgemaakt.
Achteraf waren er accommodaties die een beetje over de top waren, dit kwa grote. Ook bij diverse locaties geen gastheer of beheerder gesproken of gezien. Waar we wel mensen hebben gesproken waren ze erg vriendelijk en behulpzaam. Bij de self-catering accomodaties was het ontbijt soms ook karig.
Wat erg plezierig was dat alles goed was geregeld, geboekt en betaalt.

Wie was uw reisspecialist?

Bart Jonker

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

2


Klunder

10/10

Uitstekend

Wie was uw reisspecialist?

Marjolein van sommeren

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

Eerste keer


Jan en Tineke Steenwijk

10/10

Onze eerste ervaring met TravelEssence is uitstekend. Duidelijke reisdocumentatie van 41 dagen Nieuw Zeeland.

Wie was uw reisspecialist?

Maurits

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Lo Keers

10/10

Fantastisch. Echt op ons lijf geschreven en heel goed geluisterd naar onze wensen. Een droomreis voor ons samengesteld, echt onvoorstelbaar!

Wie was uw reisspecialist?

Simone

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1