Reviews

9.3 / 10
1218 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
9.2/10
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
9.2/10
Het advies van uw reisspecialist
9.2/10
Uw reisbescheiden
9.2/10
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
9.4/10
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
9/10
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
9/10
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
9.2/10
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
9.2/10
Het reserveringsproces
9.2/10
De inhoud van uw reisvoorstel
9.2/10
Het gesprek met uw reisspecialist
9.4/10
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
9/10

1218 Reviews

Rutger van Spijk

10/10

TravelEssence heeft ons goed begeleid in onze reis naar Australië toe. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en ook met het feit dat wij met onze dochter (2,5 jaar) deze mooie reis gingen... TravelEssence heeft ons goed begeleid in onze reis naar Australië toe. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en ook met het feit dat wij met onze dochter (2,5 jaar) deze mooie reis gingen maken, hebben zij rekening gehouden.

We hebben 3,5 weken door Australië gereisd en in het voortraject hebben zij ons goed geïnformeerd over de lange afstanden die afgelegd moeten worden in Australië en hebben ons daarom geadviseerd om de reis in dit geval te beperken tot het deel tussen Sydney en Melbourne (uitgebreid met The Great Ocean Road en Grampians National Park). Zonder het advies van TravelEssence had onze reis waarschijnlijk veel meer bestaan uit (lange) reisdagen, in plaats van de goede mix tussen behapbare reisafstanden en het genieten van mooie locaties en rustmomenten. Van de locaties waar we verbleven hebben we stuk voor stuk genoten.

Ook tijdens onze reis was de begeleiding goed. Tijdens onze reis werden we geïnformeerd over een wisseling van verblijf, omdat het initiële verblijf niet voldeed aan de standaarden van TravelEssence. Met het geboden alternatief heeft TravelEssence ons ook goed begeleid tijdens de reis.

Bij een volgende reis naar Australië (of één van de andere landen waar TravelEssence reizen naar organiseert) zullen we TravelEssence zeker weer benaderen.

Wie was uw reisspecialist?

Sylvia Croese

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1 maal


Frank Peeters

10/10

Voor de 2de maal een prachtige reis gehad mede dankzij het reisvoorstel van TravelEssence.

Wie was uw reisspecialist?

Judi van der Biezen

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

2


Marijke Kenkhuis

10/10

Fantastische service, prettig contact met de reisadviseur en zijn collega's.

Wie was uw reisspecialist?

Bart Jonker

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Marjan Oude Kotte

9/10

Onze ervaring is overall heel goed geweest.

Wie was uw reisspecialist?

Bart

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Nicole Jansen

8/10

Heel fijn

Wie was uw reisspecialist?

Marjolein

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Claudine en Bert Booman

10/10

Onze ervaring is alleen maar positief. Een aantal jaren geleden zijn wij ook met Travel Essence naar Nieuw Zeeland geweest. Dat was zo perfect geregeld dat wij heel graag deze ervaring nogmaals... Onze ervaring is alleen maar positief. Een aantal jaren geleden zijn wij ook met Travel Essence naar Nieuw Zeeland geweest. Dat was zo perfect geregeld dat wij heel graag deze ervaring nogmaals wilden beleven. En dus nu naar Australië geweest. Drie maanden rond getrokken.
Op het westen na, zijn we op heel veel verschillende plekken geweest. Het was een prachtige mix van natuur en de wat meer bewoonde wereld.
De accommodaties waren uitstekend. Sommige eenvoudig, maar altijd met uitstekende bedden en schoon. En meestal op een bijzondere plek.
De activiteiten waren allemaal uitstekend geregeld. Meestal zeer kleinschalig.
Wij hebben alleen maar genoten. Dank jullie wel.

Wie was uw reisspecialist?

Judi

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

2


Marja ter Heide

8/10

Hele goede ervaring, leveren maatwerk en bij problemen tijdens de reis neemt men snel actie

Wie was uw reisspecialist?

Sylvia Croese

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1x


Hans en Elfriede Polman

10/10

Uitstekend

Wie was uw reisspecialist?

Simone

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1x


Johan & Ria De Rivière-leemans

10/10

Onze reis voldeed meer dan volledig aan onze verwachtingen

Wie was uw reisspecialist?

Marie-Cecile van Woerkens

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

eerste maal


john nijkrake (en anita niessink)

9/10

Nadat we bij de informatiebijeenkomst in Ommen zijn geweest is Bart bij ons thuis geweest om ons te informeren en om onze wensen te horen.
met deze informatie heeft TravelEssence een mooie...
Nadat we bij de informatiebijeenkomst in Ommen zijn geweest is Bart bij ons thuis geweest om ons te informeren en om onze wensen te horen.
met deze informatie heeft TravelEssence een mooie reis in elkaar gezet. omdat we bewust thuis niet alle onderkomens op internet hebben opgezocht, was het elke keer weer een verrassing wat we achter de voordeur zouden aantreffen. de locaties waren geweldig en ook de accommodaties overtroffen vaak onze verwachtingen.

Wie was uw reisspecialist?

bart jonker

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

alleen deze keer