Reviews

9.3 / 10
1218 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
9.2/10
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
9.2/10
Het advies van uw reisspecialist
9.2/10
Uw reisbescheiden
9.2/10
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
9.4/10
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
9/10
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
9/10
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
9.2/10
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
9.2/10
Het reserveringsproces
9.2/10
De inhoud van uw reisvoorstel
9.2/10
Het gesprek met uw reisspecialist
9.4/10
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
9/10

1218 Reviews

Hendriksen

10/10

Super!

Wie was uw reisspecialist?

Marjolein van Sommeren

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1 maal


Green

9/10

Duidelijk is dat TravelEssence weet waar ze mee bezig zijn. Luisteren goed en na onze gesprekken hebben ze een fantastische reis opgezet.
Er waren twee accomodaties die ons niet helemaal...
Duidelijk is dat TravelEssence weet waar ze mee bezig zijn. Luisteren goed en na onze gesprekken hebben ze een fantastische reis opgezet.
Er waren twee accomodaties die ons niet helemaal beviel:
1 Sennen House Picton (het ontbijt was zeer matig en de keuken faciliteiten niet optimaal.
2. Endeavour Cottage onze kamer was naast de wasmachine en droger die continue draaide. Aangezien we er op maandag waren zijn er geen restaurants in de buurt open. Faciliteiten om zelf iets te maken was er niet. Misschien voor de toekomst in kleinere plaatsen zijn de meeste restaurants en winkels gesloten op maandag en zeker in het begin van het seizoen.

De Siberia wandeling was veel uitdagender dan wij hadden verwacht.

De fietstocht in Hokitika bleek ook uitdagend, nadat we vooraf contact hadden gezocht met de fietsverhuur. Fietsverhuur bedrijf was heel flexibel en we hebben een andere toer gemaakt.

De fietstocht in Blenheim was super geregeld. We werden opgehaald en weggebracht zodat we wijn kunnen proeven. Onze excursie was voor de ochtend, maar we hebben het verlengd tot later in de middag. Als je de wijntoer hebt gedaan, wil je daarna nog lunchen.
Voor de toekomst om het te overwegen om de middag al gelijk mee te boeken.

Wie was uw reisspecialist?

Mischa

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Wil Witteveen / Ed Hes

9/10

Heel goede ervaring. We hadden alleen wel wat meer tips gehad voor uitjes en wandelingen op de route naar de diverse locaties, buiten de bekende highlights. Locaties waren over het algemeen top.... Heel goede ervaring. We hadden alleen wel wat meer tips gehad voor uitjes en wandelingen op de route naar de diverse locaties, buiten de bekende highlights. Locaties waren over het algemeen top. Harbour View Cottage Oamaru, Mararoa Cottage Te Anau, Lazy Seal Cottages Cape Faulwind vielen ietwat uit de toon (1e wat verouderd, 2e krap en kort bed (voor iemand van 2 meter, 3e verouderd, bed en bank aan vernieuwing toe, hobbels en kuilen).
Bij aankomst bleek er een Ford pick-up voor ons klaar te staan. Dat voegde onverwacht een nieuwe dimensie toe aan de reis. Geweldige auto om het zuidereiland mee te verkennen. We kijken terug op een fantastische reis.

Wie was uw reisspecialist?

Bart Jonker

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Nienke Piepers

10/10

Fantastisch

Wie was uw reisspecialist?

Gerrie Willemsen

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Hans de Haan

9/10

Goede voorbereiding en service voorafgaand aan de reis. Tijdens de reis zelf klopte alles tot in de puntjes!

Wie was uw reisspecialist?

Maurits

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

eenmaal


Wessel van Bruinessen

9/10

Uitstekend, we zijn heel tevreden.

Wie was uw reisspecialist?

Bart

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1x


De Waal

7/10

De reis was mooi en afwisselend. Goed geregeld. Overall zijn we erg tevreden. Paar punten hebben we wel opgeschreven als feedback:

De tip vooraf om meerdere betaalmiddelen mee te nemen,...
De reis was mooi en afwisselend. Goed geregeld. Overall zijn we erg tevreden. Paar punten hebben we wel opgeschreven als feedback:

De tip vooraf om meerdere betaalmiddelen mee te nemen, is heel algemeen (letterlijk van de site van het ministerie gekopieerd?). Van een organisatie die zich erop beroep het land goed te kennen waar je naartoe reist, hadden we de waarschuwing verwacht dat je met onze bankpassen nergens in NZ in winkels kunt betalen, alleen met creditkaarten tegen een % extra aan bankkosten voor de winkel (+ wat je kaart rekent). Pinnen ging alleen bij banken om contanten op te nemen.

Kapiti eiland was prachtig. Maar wij waren niet op de hoogte van het feit dat er verschillende verblijfsopties waren qua tijd. Als vogel- en wandelliefhebbers waren we er graag langer geweest. Nu hadden we de laatste boot heen en de eerste boot terug. Andere reizigers hadden ook geen keuze opties van Travel Essence gekregen en bleken een halve dag eerder aan te komen (incl. excursie) en de dag erna later weg te gaan. Of andere combi's. Niemand had dat zelf uitgekozen. Raar. Wij waren erg teleurgesteld dat onze boeking zo kort was. Een korte wandeling en dat was 't. Ook was ons niet bekend dat we één kleine tas moesten pakken, zodat onze koffers achter konden blijven op 't vaste land. Graag deze tip opnemen in de reisbescheiden, zodat je niet in een kantoor nog snel ff zaken bij elkaar aan het sprokkelen bent, maar gewoon keurig voorbereid aankomt voor de boot.

Wij hadden de Haast Room in Manapuri bij Wanaka en logeerden bij Pete en zijn vrouw. Ook hier ontbrak informatie in de reisbescheiden, namelijk dat zij voor je kookten (en dat was echt goed!). Maar ook dat je voor de wijn apart een rekening krijgt bij vertrek. Dat verklaart overigens wel waarom Pete zo vaak kwam vragen of je bier of wijn wilde (bijna op het opdringerige af, want wij zijn geen grote drinkers)...

Verder klopt de beschrijving van de Olive Rabbit niet. De kamer is niet privé, integendeel. We hebben onze privacy erg gemist tijdens deze 3 dagen! Je kamer is niet privé, maar zit op een hoek naast de parkeerplaats. Geen rivier in zicht (die in de beschrijving stond). De gastvrouw Mary verplaatst je spullen in de kamer als 't niet volgens haar op de juiste plek staat. Ze komt meerdere keren op de dag op de kamer om bijv. de ramen open te zetten of de verwarming aan te zetten. Ook nam ze ongevraagd handwas (BH's) mee uit de douche om te drogen bij de andere was die ik had afgegeven. (Er was een reden waarom ik dat niet had afgegeven.) Het ontbijt is ook niet privé. Mary en haar man blijven in de keuken kijken hoe je je ontbijt eet. Ook is er commentaar op je keuze en op je keuze voor activiteiten die dag.
De verzorging is goed, ze doen erg hun best. Maar het is iets teveel. Wij hadden het fijner gevonden meer met rust gelaten te worden en dat onze privacy meer gerespecteerd was.
Deze feedback geven was op dat moment geen optie. We hadden sterk het gevoel dat dit soort kritiek niet goed ontvangen zou worden en ons verblijf niet gezelliger zou maken. Normaalgesproken zou ik het ter plekke uitgesproken hebben.

We waren van plan om sneller langs de westkust van het zuidereiland naar boven te reizen, maar dat raadde de reisspecialist af omdat er zoveel te doen was. Toen hebben we extra nachten geboekt op die rit. Achteraf gezien klopte dat advies niet. We hadden het toch liever sneller gedaan en die dagen elders in de reis beter kunnen besteden.

Wie was uw reisspecialist?

Marjolein

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Rein & Henrike

2/10

Huid is (te) duur verkocht en onvoldoende op maat verkocht.

Wie was uw reisspecialist?

Simone?

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Lindsay & Tamme Buisman

9/10

We hebben een prachtige 4-weekse rondreis door Nieuw-Zeeland gemaakt, waarbij we met het advies van TravelEssence bijna alle hoogtepunten van het zuidereiland gezien hebben. De reis was goed... We hebben een prachtige 4-weekse rondreis door Nieuw-Zeeland gemaakt, waarbij we met het advies van TravelEssence bijna alle hoogtepunten van het zuidereiland gezien hebben. De reis was goed georganiseerd. We hadden een prachtige Kia Sorento Hybrid. De accomodaties waren goed. We werden overal prettig ontvangen.

Wie was uw reisspecialist?

Maurits

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Marcel Velner

10/10

We hebben enorm genoten van onze reis door Nieuw-Zeeland.
Prachtige natuur, zeer goede accomodaties, leuke en informatieve activiteiten. Eigenlijk alles was perfect.

Wie was uw reisspecialist?

Simone

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1