Reviews

9.3 / 10
1218 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
9.2/10
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
9.2/10
Het advies van uw reisspecialist
9.2/10
Uw reisbescheiden
9.2/10
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
9.4/10
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
9/10
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
9/10
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
9.2/10
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
9.2/10
Het reserveringsproces
9.2/10
De inhoud van uw reisvoorstel
9.2/10
Het gesprek met uw reisspecialist
9.4/10
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
9/10

1218 Reviews

Wesdorp

10/10

9

Wie was uw reisspecialist?

Bart

In welk jaar heeft u gereisd?

2023 november

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Ad Bartels

9/10

Een heel prettige manier van samenwerking van begin tot en met einde (inclusief nazorg) van de reis. Veel aandacht voor onze persoonlijke wensen.

Wie was uw reisspecialist?

Maurits van Swijndregt

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Tino

10/10

Wij zijn zeer tevreden over TravelEssence. Wij hebben een fantastische reis naar Australië gemaakt. TravelEssence heeft zeer goed geluisterd naar onze voorkeuren qua mix van stad, strand en natuur.... Wij zijn zeer tevreden over TravelEssence. Wij hebben een fantastische reis naar Australië gemaakt. TravelEssence heeft zeer goed geluisterd naar onze voorkeuren qua mix van stad, strand en natuur. De locaties waren stuk voor stuk een schot in de roos. Ter plekke was alles prima geregeld qua inchecken op de accommodaties, excursies, binnenlandse vlucht en autohuur. Wij kunnen TravelEssence zeker aanbevelen.

Wie was uw reisspecialist?

Sylvia Croese

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Admiraal

8/10

Zeer professioneel en vriendelijk

Wie was uw reisspecialist?

Marjolein van Sommeren

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Henry van Sadelhoff

5/10

Vele accommodaties worden mooier voorgesteld dan ze werkelijk zijn

Wie was uw reisspecialist?

Sylvia

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Beppie

7/10

Goed

Wie was uw reisspecialist?

Bart

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

Eerste maal


Kevin & Kelly Steinhorst

10/10

TravelEssence heeft een goede reputatie zowel bij hotels, B&B's als bij reizigers van TravelEssence. Wij vonden onze reis naar Nieuw Zeeland heel goed georganiseerd, ze hebben goed gelet op de... TravelEssence heeft een goede reputatie zowel bij hotels, B&B's als bij reizigers van TravelEssence. Wij vonden onze reis naar Nieuw Zeeland heel goed georganiseerd, ze hebben goed gelet op de punten die wij belangrijk vinden in onze vakantie. Onze volgende GROTE reis, boeken wij absoluut weer bij TravelEssence en wij raden al onze familie en vrienden aan ook bij TravelEssence te boeken als zij naar Australië, Nieuw Zeeland, VS of Canada willen. Hopelijk heeft TravelEssence ook straks goede reizen naar Zuid Afrika, want dit continent staat ook hoog op onze Bucketlist.

Wie was uw reisspecialist?

Bart Jonker

In welk jaar heeft u gereisd?

November 2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1e keer, en zeker niet de laatste keer


Miranda van Deutekom

8/10

Heel positief. Er is een mooie reis samengesteld en de service is goed.

Wie was uw reisspecialist?

Simone

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1x


Ivo en Kristel Gijsbers - Voets

9/10

Wat een geweldige reis hebben we gehad. Van begin tot einde helemaal top, mede dankzij de prachtige cottages en hotels die TravelEssence voor ons had gereserveerd. Een reis die we samen met onze... Wat een geweldige reis hebben we gehad. Van begin tot einde helemaal top, mede dankzij de prachtige cottages en hotels die TravelEssence voor ons had gereserveerd. Een reis die we samen met onze (schoon)ouders mochten maken, uniek, bijzonder en onvergetelijk.
Drie opmerkingen:
1. alle huisjes hebben WiFi (hierop dienen de reisbeschrijvingen te worden aangepast. Dit geldt met name voor Port Fairy (Arrondoon cottage) en voor Loongana Tasmania (Mountain Valley Wilderness Retreat).
2. we missen de reisbeschrijving van de routes onderweg van de ene plaats naar de andere. We hebben een aantal van dit soort reizen gemaakt, onder andere in Mexico, Canada en Zuid-Afrika (via andere reisorganisaties) en daar zijn we gewend om een routebeschrijving te krijgen met een mogelijke (beste) route, de afstand (km) en duur (uur) en de highlights onderweg. Dit misten we in de door jullie aangeleverde reisbeschrijving.
3. we hadden gehoopt/gewenst op meer persoonlijk contact met de eigenaren. Dit hebben we helaas maar op 2-3 plaatsen gehad. Het contact met de eigenaren maakt een verblijf wat persoonlijker en geeft de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen. En aangezien we bijna alleen maar vriendelijke Australiers onderweg zijn tegengekomen, hadden we ook het contact met de eigenaren zeer op prijs gesteld.

Wie was uw reisspecialist?

Sylvia Croese

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

Dit was de eerste keer


Van Bodegom-Stil

10/10

Fantastisch

Wie was uw reisspecialist?

Maurits

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

Dit was de eerste keer