Reviews

9.3 / 10
1218 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
9.2/10
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
9.2/10
Het advies van uw reisspecialist
9.2/10
Uw reisbescheiden
9.2/10
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
9.4/10
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
9/10
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
9/10
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
9.2/10
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
9.2/10
Het reserveringsproces
9.2/10
De inhoud van uw reisvoorstel
9.2/10
Het gesprek met uw reisspecialist
9.4/10
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
9/10

1218 Reviews

Edwin Thijs

10/10

Top

Wie was uw reisspecialist?

Sylvia Croese

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Mirjam Bakker

9/10

Top

Wie was uw reisspecialist?

SImone

In welk jaar heeft u gereisd?

2023/2024

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Margriet van der sar

8/10

Een prettige reisorganisatie die heel goed meedenkt met de wensen en beperkingen van de klant. En van start idee tot afhandeling reis accuraat en snel is.

Wie was uw reisspecialist?

Michiel

In welk jaar heeft u gereisd?

23/24

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1x


Herman Horst van der

9/10

Uitstekend

Wie was uw reisspecialist?

Marie Cecile Woerkens

In welk jaar heeft u gereisd?

2023-2024

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

3x


Ad en Marianne Voets-van Liempd

8/10

Een geweldige reis, met inachtneming van onze wensen! Al 3 maal ontzettend goed georganiseerd!

Wie was uw reisspecialist?

Sylvia

In welk jaar heeft u gereisd?

2013-2019-2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

3x


Fam de Raat

10/10

Je kan merken dat TravelEssence een gespecialiseerd reisbureau is voor reizen in Australië. Wij hebben een een zeer goed reisadvies ontvangen, het contact was vriendelijk en de vragen werden snel... Je kan merken dat TravelEssence een gespecialiseerd reisbureau is voor reizen in Australië. Wij hebben een een zeer goed reisadvies ontvangen, het contact was vriendelijk en de vragen werden snel beantwoord. Wij hebben een onvergetelijke reis gehad en zijn TravelEssence dankbaar voor de goede voorbereiding.

Wie was uw reisspecialist?

Marie Cecile

In welk jaar heeft u gereisd?

2023 / 2024

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

Dit was de eerste keer


Anike

10/10

Wij zijn super tevreden.

Wie was uw reisspecialist?

Simone

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

eerste keer


Eveline en Patrick

8/10

Hele mooie reis gemaakt. Maurits had een mooie route samengesteld. Op sommige plekken hadden we wat meer tijd willen hebben omdat bepaalde activiteiten weersafhankelijk zijn.
Tips van beide...
Hele mooie reis gemaakt. Maurits had een mooie route samengesteld. Op sommige plekken hadden we wat meer tijd willen hebben omdat bepaalde activiteiten weersafhankelijk zijn.
Tips van beide eilanden zijn leuk maar hadden wat uitgebreider en minder 'standaard' mogen zijn. Verder werkte maestro bankpas niet (begreep dat meer toeristen hier last van hadden). Wij kregen de tip wise account aan te maken. Dit soort tips hadden ook nog handig geweest.
Accomodaties waren prachtig. Alleen in Raetihi viel deze wat tegen (niet heel mooi gelegen en erg donker). In Wellsford erg mooi gelegen maar voor mensen met allergie minder geschikt.

Wie was uw reisspecialist?

Maurits

In welk jaar heeft u gereisd?

2023/2024

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1


Heijboer

9/10

Prima bevallen. Goede informatie, mooie locaties en alles goed geregeld.

Wie was uw reisspecialist?

Marjolein van Sommeren

In welk jaar heeft u gereisd?

2023

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1x


Klaas en Marjoke

10/10

We hebben een fantastische reis gemaakt, wat een adembenemend mooi land! We zijn erg tevreden over de route en de accomodaties, leuk afwisselend van B&B, huisjes en hotels, mooie locaties en... We hebben een fantastische reis gemaakt, wat een adembenemend mooi land! We zijn erg tevreden over de route en de accomodaties, leuk afwisselend van B&B, huisjes en hotels, mooie locaties en uitzichten en vriendelijke gastvrouw/heren. Ook qua communicatie vanuit TravelEssence heel goed. Overzichtelijk reis bescheiden met adressen en route etc zowel vooraf en tijdens reis duidelijke info.

Wie was uw reisspecialist?

Bart

In welk jaar heeft u gereisd?

2023-2024

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1