Reviews

9.3 / 10
902 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
9.3/10
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
9.2/10
Het advies van uw reisspecialist
9.2/10
Uw reisbescheiden
9.2/10
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
9.4/10
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
9/10
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
9/10
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
9.2/10
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
9.2/10
Het reserveringsproces
9.2/10
De inhoud van uw reisvoorstel
9.1/10
Het gesprek met uw reisspecialist
9.4/10
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
9.1/10

902 Reviews

Gerard ten Brinke

9/10

Via TravelEssence hebben wij een fantastisch land (Nieuw Zeeland) mogen bezoeken. Een land met super aardige mensen. Overnacht op prachtige en perfect uitgekozen locaties en hele mooie en bijzondere... Via TravelEssence hebben wij een fantastisch land (Nieuw Zeeland) mogen bezoeken. Een land met super aardige mensen. Overnacht op prachtige en perfect uitgekozen locaties en hele mooie en bijzondere activiteiten mogen doen. TravelEssence heeft onze verwachtingen overtroffen!


Birgit Stalenhoef

9/10

Dankzij jullie suggestie voor de camperauto van Spaceships en het advies van Marie Cecile over onze route hebben wij een heerlijke reis door Nieuw Zeeland gemaakt. De reis was een perfecte mix van... Dankzij jullie suggestie voor de camperauto van Spaceships en het advies van Marie Cecile over onze route hebben wij een heerlijke reis door Nieuw Zeeland gemaakt. De reis was een perfecte mix van de vrijheid van kamperen en de luxe van mooie excursies/activiteiten en zeer bijzonder accommodaties zoals de PurePod en het Magic Cottage. We kijken met enorm veel plezier en een beetje heimwee terug op onze reis in november/december 2019.
Warme groet Jan Koelink en Birgit Stalenhoef


Halbesma

10/10

Bijzondere ervaring!


Jan Verbeek

9/10

Uitstekend


A.J. Koster

10/10

Zeer goede ervaring met TravelEssence: voorstel was goed en de reis was perfect georganiseerd.


Fam. de Jong- van der Kooi

10/10

Wij hebben m.b.v. Travel Essence een geweldige vakantie geahad in Nieuw- Zeeland. Elke dag werden we opnieuw verrast door de geweldige plekken waar we zijn geweest. Een geweldige natuur, prachtig... Wij hebben m.b.v. Travel Essence een geweldige vakantie geahad in Nieuw- Zeeland. Elke dag werden we opnieuw verrast door de geweldige plekken waar we zijn geweest. Een geweldige natuur, prachtig plekken om te overnachten en ontzettend vriendelijke, gastvrije mensen! Het was grandioos!! Wij gaan zeker nog een keer!!


Paul Bomers

10/10

Gedegen, goed meedenkend en goed advies. Tot in de puntjes verzorgd. En prima assistentie bij kleine probleempjes onderweg. Top.


Anoniem

8/10

Prima. Alles was goed geregeld.


Monique

10/10

In 2017 hebben we met ons gezin en prachtige reis langs de oostkust gemaakt. De persoonlijke aandacht en het meedenken met onze wensen heeft onze reis onvergetelijk gemaakt!