Arie
- Wat zijn de verbeterpunten van Traprenovatie Nederland
- Geen
- Hoe heeft u de kwaliteit van werken ervaren
- Uitstekend
- Worden de afspraken nagekomen
- Ja
100% beveelt Traprenovatie Nederland aan!
Zeer goed!
mooie showroom, veel om te kiezen. Deskundig advies over materialen en prijzen.
Zeer vriendelijk, Duidelijk wat de mogelijkheden zijn.
Super mooie trap, vriendelijk personeel
Heel positief
Mooie showroom waar een grote collectie trappen te bekijken en zelfs te belopen is. Deskundig en vriendelijk personeel neemt ruim de tijd voor advies en uitleg. Inmeten en direct een offerte uitgebracht door de eigenaar zelf in een prettig gesprek. Aflevering materialen enkele dagen voor aanvang renovatie zoals afgesproken. Montage door vriendelijke en deskundige monteur met veel ervaring. Zaagwerk gebeurt buiten en alle afval elke dag opgeruimd en afgevoerd. Kortom zeer tevreden over het hele proces!
Fantastisch
Positieve ervaring. Alles ziet er mooi uit. Aardige en netjes werkende monteurs. Geen aanbetaling nodig. Wel was ik niet geïnformeerd dat er in huis iets van de traptredes moest worden afgezaagd. Gaf veel stof. Met een open trap naar de huiskamer had ik graag een en ander afgedekt vooraf.
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering verliep alles professioneel en duidelijk. Er werd goed meegedacht over het ontwerp, de materiaalkeuze en vooral over de plaatsing van de verlichting, zodat het zowel praktisch als sfeervol is geworden.
Na een zeer prettig gesprek hebben wij een opdracht geplaatst. Tussentijds nog contact gezocht, daar niet alles duidelijk was. Dit was misschien onze eigen schuld, maar dit kan beter. Het eindresultaat mag er echter zijn. Wij zijn erg content.
Goed georganiseerd, cliënt vriendelijk, uitstekende kwaliteit
Heel prettig. Vriendelijk, professioneel en eerlijk
Goede kwaliteit, prima service
Uitermate prettig
Traprenovatie Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Traprenovatie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed!
mooie showroom, veel om te kiezen. Deskundig advies over materialen en prijzen.
Zeer vriendelijk, Duidelijk wat de mogelijkheden zijn.
Super mooie trap, vriendelijk personeel
Heel positief