Jose kuijpers van den brom
- Wat zijn de verbeterpunten van Traprenovatie Nederland
- Administratie
- Hoe heeft u de kwaliteit van werken ervaren
- Netjes en heel precies , aardige jongens
- Worden de afspraken nagekomen
- Zeker
99% beveelt Traprenovatie Nederland aan!
Heel goed
Hardwerkende mannen die een kwalitatief product hebben achtergelaten. Ze waren attent en werkten keurig.
Zeer positief vriendelijk ontvangen en geïnformeerd.
Duidelijke en vriendelijke voorlichting over de uit te voeren werkzaamheden.
Prima contact showroom, advies aan huis, planning en monteur!
Vriendelijke ontvangst in de showroom in Alphen aan den Rijn, goede adviezen, duidelijke communicatie, een stuk voordeliger dan andere bekende aanbieders en vooral heel erg tevreden met onze gerenoveerde trappen.
Goed bevallen
In een woord geweldig! Zowel de offerte als de uitvoering, respectievelijk Richard en Jeffrey, was genieten. Perfectie bestaat, is de mededeling op de partytent waar onder gezaagd en gemonteerd wordt, nou dat is zeker waar. Vakmanschap is meesterwerk! Raad iedereen aan om met dit bedrijf in zee te gaan. Dank aan alle medewerkers van Traprenovatie Nederland👍✅
Betrouwbaar en vakbekwaam met een mooi eindresultaat
Goeie service
Vakkundig gedaan
Heel prettig
Goede ervaring, deskundige mensen, komen afspraken na en mooi eindresultaat.
Zeer prettig en vakkundig
Traprenovatie Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Traprenovatie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed
Zeer positief vriendelijk ontvangen en geïnformeerd.
Duidelijke en vriendelijke voorlichting over de uit te voeren werkzaamheden.
Prima contact showroom, advies aan huis, planning en monteur!
Goed bevallen
Betrouwbaar en vakbekwaam met een mooi eindresultaat
Goeie service
Vakkundig gedaan
Heel prettig
Goede ervaring, deskundige mensen, komen afspraken na en mooi eindresultaat.
Zeer prettig en vakkundig
Traprenovatie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt: