Nienke

Helemaal blij met de mooie trap! Precies zoals we in ons hoofd hadden. Heel netjes en snel gemonteerd.

Sonja Daniels

Prettige mensen die net werk geleverd hebben binnen één dag.

Hilly

Van offerte tot plaatsing fantastisch. Monteur Thomas heeft alles keurig verzorgd.

P. Toussa

Prima montage. Netjes en schoon gewerkt.

Chris

Van het offertegesprek tot en met de oplevering niets dan lof.
Alles volgens afspraak. Echt prima vakwerk geleverd door super aardige Gert en Ton.

Familie Eijck

Vanaf begin tot het einde alleen maar lof. Bezoek aan en ontvangst in de showroom, ter plekke inmeten en daarbij helder adviseren, het contact met de administratie, de planning en vooral nu het... Vanaf begin tot het einde alleen maar lof. Bezoek aan en ontvangst in de showroom, ter plekke inmeten en daarbij helder adviseren, het contact met de administratie, de planning en vooral nu het resultaat! Albert en Jurie, zijn ware goochelaars met de beschikbare materialen en gereedschappen gebleken. Er zaten een paar hele lastige stukken in de totaalopdracht. Hele mooie oplossingen voor bedacht.

Jensen

Zeer vakkundig werk geleverd. We zijn enorm blij met onze nieuwe trap!

Kenny Houben

Deskundig bedrijf waarmee het contact zeer goed is. Monteur Nol is erg vriendelijk, heeft een mooie trap opgeleverd en achteraf alles netjes achtergelaten. Bedankt voor de goede service!

Bulters

Vakkundig en gemotiveerd gemonteerd door vakkundige mensen ( Albert en Ton)