Mel
- Sterke punten
- Trapspin was goed geprijsd, product fijn te gebruiken doordat onderdelen los kunnen en van elkaar af kunnen. Snelle levering.
- Product of service:
- Trapspin
96% beveelt Traprenovatie Doe Het Zelf aan!
96% beveelt Traprenovatie Doe Het Zelf aan!
Geweldig
Advies op maat
Altijd bereid om te helpen, heb al meerdere trappen gemaakt en steeds de juiste kwaliteit! Top!
subliem👍
Uitstekend service en uitleg. Na wat omzwerving in de buurt van Haaren uitgekomen bij Intven traprenovatie. Omdat ik de trap zelf ging betimmeren heb ik duidelijke uitleg gekregen. De kleur uiteindelijk met een paar samples geprobeerd en tot een prachtig resultaat gekomen. Dank Intven
Prima, duidelijk webpaginna
Prima. Snelle levering. Goede kwaliteit.
Anti slip strips voor de traptredes besteld
Top!
Ik ben terug gebeld door een werknemer na een mail zeer goed geholpen na wat vragen over het product en advies gekregen
Duidelijke omschrijving va het product wat zeer wensvol was
Mijn ervaring is heel goed.
Goed en betrouwbaar
Goeie ervaring
Traprenovatie Doe Het Zelf verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Traprenovatie Doe Het Zelf heeft de volgende resultaten bereikt:
Traprenovatie Doe Het Zelf
Nijverheidweg 11-A
5071NL Udenhout
Geweldig
Advies op maat
subliem👍
Prima, duidelijk webpaginna
Prima. Snelle levering. Goede kwaliteit.
Anti slip strips voor de traptredes besteld
Top!
Duidelijke omschrijving va het product wat zeer wensvol was
Mijn ervaring is heel goed.
Goed en betrouwbaar
Goeie ervaring