anonymous
Prettig, tempo erin, veel oefenen
- Welke plaats/stad heeft u de cursus gevolgd?
- Rosmalen
Super cursus
Goed. duidelijke uitleg.
De e-learning vooraf was erg fijn. Vooral om dat de praktijk dan ook echt de praktijk blijft. Ook kreeg je zo nog even een herhaal moment waardoor ik de informatie beter onthoudt. Wel een klein aandachtspuntje vind ik de lay-out van de e-learning. Er stonden regelmatig dubbele spaties etc. Misschien goed om hier nog een keer naar te kijken. Dit feedback puntje is ook maar een klein beetje maar wilde hem toch even benoemen. Voor de rest ben ik erg tevreden over het geheel.
Heel nuttig, fijne trainer
Fijne trainer, die rekening houdt met het warme weer. Duidelijk is, kort van stof. En goed praktisch aan de gang gezet werden.
Kort maar krachtig.. heel fijn.
Informatief, concreet, en gezellig.
Heel goed, effectief en gezellig
Snelle duidelijke uitleg met veel herhaling wat goed werkt
Geweldig
kort en bondig, veel oefenherhaling wat het duidelijk en overzichtelijk maakt waardoor je snel een stappenplan geeft.
Leerzaam en nuttig. Goed om weer te oefenen
Prima training, instructeur iets te amicaal.
Zeer leerzaam, duidelijk in uitleg! Goede manier van lesgeven. Lesgeven wat blijft hangen! Vriendelijke en goedlachse en vakkundige leraar!
Training4BHV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Training4BHV heeft de volgende resultaten bereikt:
Super cursus
Goed. duidelijke uitleg.
Heel nuttig, fijne trainer
Kort maar krachtig.. heel fijn.
Informatief, concreet, en gezellig.
Heel goed, effectief en gezellig
Snelle duidelijke uitleg met veel herhaling wat goed werkt
Geweldig
Leerzaam en nuttig. Goed om weer te oefenen
Prima training, instructeur iets te amicaal.
Training4BHV heeft de volgende resultaten bereikt: