H.J. Schut
Positief
Top, eenvoudig m.b.t. het invoeren van tekens/letters. Prachtig resulaat.
Prima!
Snelle levering, goed bereikbaar igv vragen.. al met al zeer tevreden
goede service
perfect
Van offerte aanvraag tot het bestellen van de producten verliep zeer snel en soepel.
top!
Online zeer eenvoudig en toegankelijk. Je kunt gemakkelijk je eigen lat-out samenstellen indien dit gewenst is en er zijn legio hulp/montage artikelen beschikbaar kortom zeker een aanrader!
Palen geleverd thv voorkant huis, voordeur is aan zijkant, niet gebeld. Palen gemaakt van recycling plastic, robust genoeg om onverpakt te verzenden, dus ok.
Prima ervaring. Makkelijk bestellen. Snel ontvangen
Top service!
vriendelijk snel en correct geleverd
TrafficSupply verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TrafficSupply heeft de volgende resultaten bereikt:
TrafficSupply
Populierenlaan 7
8051 DA Hattem
Positief
Top, eenvoudig m.b.t. het invoeren van tekens/letters. Prachtig resulaat.
Prima!
Snelle levering, goed bereikbaar igv vragen.. al met al zeer tevreden