F.M Van Welsenes
Vlotte en correcte levering
Zeer tevredrn
Snel geleverd
Koop bij u inkt voor mijn printer epson xp 202
Was jaren goed. Maar de laatste toner hield er na 400 bladzijden mee op. Normaal kon ik 900 - 1000 blz. printen. Heb contact gezocht, maar kreeg te horen "jammer, maar geen korting op de volgende bestelling". Ga nu nadenken of ik nog door ga met Totaalinkt.!!!!!
positief
Wanneer het inktpatroon uit een combi-pakket het niet deed en ik hier een melding van maakte werd ik stap voor stap per mail heel vriendelijk geholpen door meerdere mogelijke oplossingen. Helaas mochten de geboden oplossingen niet het gewenste resultaat geven en ook hierover mailde ik het bedrijf. Ik kreeg als uiteindelijke oplossing een nieuw inktpatroon toegestuurd en gelukkig deed deze het wel! Wat een mega fijne service van Totaalinkt Shop!
Ik wou een goedkope toner vinden toen zag ik deze bedrijf en toen ging ik erin zoeken
Kan niet anders zeggen dan, uitstekend
Altijd snel en goed in verleden en heden.
goed product en goede levering
Duidelijke website
Totaalinkt Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Totaalinkt Shop heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel geleverd
Koop bij u inkt voor mijn printer epson xp 202
positief
Kan niet anders zeggen dan, uitstekend
Altijd snel en goed in verleden en heden.
goed product en goede levering
Duidelijke website