9 /10

checkbox97% beveelt Totaalinkt Shop aan!

Alex Schrijvers

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Na een week is de toner nog niet in mijn bezit. Ik vermoed wel niet dat deze schuld bij totaalinkt ligt, maar eerder bij hun leverancier. Ik heb al enkele malen een bericht gekregen van uitstel levering en gisteten kreeg ik het bericht dat ze niet hebben kunnen leveten omdat er niemand thuis was, terwijl de hele dag iemand aanwezig was. Nu moet ik zelf het pakje in ern ophaalpunt gazn ophalen.

Geert de Ruiter

Hamid Haouati

snel en goed bezorgd

HP inkte

Yvonne Frissen

Goed prompt antwoord op mijn vraag bij Klantenservice. Bestelling goed afgehandeld.

Inkt cartridges voor HP printer

Ineke Ruiter

Snelle afhandeling van de bestelling

Yanaika

Niet ontvangen

Inkt

Antwoord Totaalinkt Shop

Beste klant, Wat vervelend dat uw bestelling nog niet geleverd is bij u. Heeft u al contact gehad met onze klantenservice? Indien nog niet, dan raden we u aan om nog even een email te sturen naar klantenservice@totaalinkt.nl met uw bestel gegevens. Dan kunnen we voor u nakijken waar de zending zich bevindt en wellicht deze alsnog laten afleveren? Zonder bericht kunnen we helaas niet veel doen ;-) Met vriendelijke groet, Team Totaalinkt

Ria Geurts

Heel tevreden. Heb heel lang met de vorige toner kunnen printen, zelfs na de melding om te vervangen.

Laser Toner

inkktt

Richard Bal

Snelle levering en geleverde product voldoet aan verwachting

Product of service:
Toner voor Brother MFC-7820N, TBB2005 en Drum-unit voor Brother MFC-7820N, TBDR2005

K. Kallan

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte toners. Bij contact zoeken niet bereikbaar.

4 toners + 1 drum unit voor Brother TN-1050XXL

Antwoord Totaalinkt Shop

Beste klant, Er is geen notitie dat u contact heeft gehad met onze klantenservice. Zou u ons alsnog een mail kunnen sturen zodat wij dit voor u na kunnen kijken? mail mag naar klantenservice@totaalinkt.nl Met vriendelijke groet, Team Totaalinkt

Jos Eerdekens

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik heb een tijd geleden een 4-pack toner casettes besteld en had ik gele strepen al alles wat ik printte. (de gele lekte blijkbaar) Dan heb ik onlangs een nieuwe gele besteld en alles is in orde nu.

Toner voor HP Color LaserJet CP2025 | geel, THCY532UNI

A. Groenewegen

Bij Totaalinkt 2 toners besteld. Bij vervanging in printer werkte deze niet. Instructies ontvangen om een harde reset te doen. Toen deze ook niet werkte (ook niet bij 2e toner) hebben we ons geld geheel terug ontvangen. Zowel onder de indruk van after-sales hulp als de complete refund. Wij gaan nu een nieuwe printer kopen maar zullen graag hier opnieuw iets bestellen.

Toners

Totaalinkt Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Totaalinkt Shop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 16 augustus 2012

Totaalinkt Shop

Bespaar tot wel 80% op uw printkosten met inkt en toner cartridges bij Totaalinkt.shop Printkwaliteit, niet van origineel te onderscheiden.

Industrieweg 4B

Richard Bal

Snelle levering en geleverde product voldoet aan verwachting

K. Kallan

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte toners. Bij contact zoeken niet bereikbaar.

4 toners + 1 drum unit voor Brother TN-1050XXL

Jos Eerdekens