Reviews

7.4 / 10
390 beoordelingen
Schrijf beoordeling

75% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
7.4/10
Info over verloop order
7.4/10
Snelheid levering
7.4/10
Bestelgemak
7.8/10
Klantvriendelijkheid
7.4/10
Informatie op de website
7.4/10
After sales
7.2/10

390 Reviews

Fer

1/10

Zeer slecht

Sterke punten

Geen enkele

Verbeterpunten of tips

Opdoeken dat bedrijf


van der Velden

1/10

Op de eerste plaats heel goed, maar na 20 maart erg slecht

Sterke punten

geen

Verbeterpunten of tips

zou graag willen zien dat ze mijn geld terug storten het gaat namelijk om € 230 euro wat ik erg veel vind


N.J.

1/10

Oplichters

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Geld teruggeven in plaats van mensen oplichten


Peter Hoen

2/10

Topticketshop negeert de wet en dit maakt hun een malafide en onbetrouwbare partij.

Kaartjes gekocht voor Maluma op 18 maart j.l. Helaas en logischerwijs is deze datum gecancelled vanwege...
Topticketshop negeert de wet en dit maakt hun een malafide en onbetrouwbare partij.

Kaartjes gekocht voor Maluma op 18 maart j.l. Helaas en logischerwijs is deze datum gecancelled vanwege de Corona crisis. Derhalve een mail gehad van topticketshop met een nieuwe datum (september 2020). Vanwege het feit dat ik per aankomende juli emigreer naar de andere kant van de wereld, netjes aangegeven dat ik het concert op de nieuwe datum niet bij kan wonen en mijn geld graag terug zou willen ontvangen. De reactie van topticketshop luidt als volgt: 'wij beroepen ons op overmacht, wanneer iedereen zijn geld terugvraagt gaan wij failliet, derhalve kunnen wij niet overgaan tot restistutie'. Ik kan nog begrijpen dat wanneer iedereen zijn geld terugvraagt, het bedrijf failliet gaat, maar dit is natuurlijk niet zo. Lang niet iedereen is verhinderd op de nieuwe datum en dus lang niet iedereen vraagt om restitutie. Maar, nog belangrijker, wel of geen faillissement, niets geeft topticketshop het recht om de wet te negeren. De wet schrijft namelijk voor dat je recht hebt op restitutie wanneer een concert verplaatst wordt. En dit staat zelfs nog los van het feit of je dan wel of niet verhinderd bent op de nieuwe datum. Mijns inziens maakt deze manier van (niet) handelen topticketshop tot een malafide en zeer onbetrouwbare partij.

Dus, even resumé: ben je op zoek naar dure kaarten (hier kan ik overigens niks van zeggen, dit mag wel volgens de wet), en vind je het niet erg dat topticketshop de overeenkomst tussen jou en hen eenzijdig en onrechtmatig aanpast? Zoek dan niet verder en koop die kaarten!

Maar, hecht je meerde waarde aan een betrouwbare partner en scherp geprijsde tickets? Dan adviseer ik jou om niet naïef te zijn en gewoon even verder te zoeken!

Sterke punten

Geen oordeel

Verbeterpunten of tips

Wet naleven.


Anna Modderkolk

10/10

It was a very good experience! Good acoustics, good lighting, fun effects, easy exits!

Sterke punten

An email was sent with all exact show details which was extremely helpful

Verbeterpunten of tips

No


M van Bergen

10/10

Prima bedrijf met duidelijke uitleg en berichtgeving via de mail.

Sterke punten

Duidelijk omschreven wat de bedoeling is van de avond.

Verbeterpunten of tips

Geen


Bibi Terlouw- Dado

10/10

Goed

Sterke punten

Je krijgt direct bericht wanneer je je kaarten kunt verwachten.

Verbeterpunten of tips

geen


Monique Dorenbos

10/10

Kaartjes via mail toegestuurd dit was prima geregeld

Sterke punten

Gewoonweg goed!

Verbeterpunten of tips

Nee geen verbeterpunten


johannesjeuring@gmail.com

1/10

Bijzonder slecht, kaartje van €25 kost hier 54!

Sterke punten

Organisatie zorgt heel goed voor zichzelf!

Verbeterpunten of tips

Hef jezelf op!


praktijksietske@gmail.com

10/10

Top

Sterke punten

Doen precies wat ze beloven.

Verbeterpunten of tips

-