Nelemans
Uitstekend
Werkt echt heel goed
Zeer vlot vriendelijk en op tijd
beneden alle peil
Heerlijk bedrijf alles is goed en snel geregeld.
Het was de eerste kennismaking met dit bedrijf.
Prima!
Ik voel me belazerd tickets gekocht voor Christel de Laat a 28,50 per stuk dus 57 €. Ik heb bij top tickets 170 € betaald. Dit vind ik buiten alle proporties! Een goede les voor mij om GEEN tickets meer te kopen via de Topticketshop
Zeer slecht
Kaarten gekocht € 84,- per stuk en € 12,50 servicekosten krijg kaartjes van € 49,50 per stuk OPGELICHT
Kaarten ruim twee maal de originele prijs
vlot tickets te bestellen maar je weet niet welke stoelen (waar je zit) in de zaal
Niet kopen hier , ze verkopen de entreekaarten veel te duur door. Ze verdienen hier verschrikkelijk veel geld mee en de koper is de pineut!!!
Topticketshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topticketshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Topticketshop
Slachtstraat 12
3512BC Utrecht
Uitstekend
Werkt echt heel goed
Zeer vlot vriendelijk en op tijd
beneden alle peil
Heerlijk bedrijf alles is goed en snel geregeld.
Het was de eerste kennismaking met dit bedrijf.
Prima!
Zeer slecht