Lia Van Koningsveld
- Sterke punten
- De klantenservice is prima. Wij kwamen er niet uit welke jalouzie waar moest en er werd alle tijd genomen om het goed uit te leggen.
niet heel goed
Gordijnen zijn heel mooi geworden zeer blij mee 🤗
Fijne website Vriendelijke medewerker Scherp geprijsd Gratis staaltjes en opmeten is een pré!
TOP
Super van A tot Z
Opzich was de ervaring oké, de verkoper deed het goed, er is goed ingemeten & snelle levering. Helaas zit er geen standaard montage bij, pas bij 3 stuks jaloeziën. Dat staat niet zo duidelijk op de site: daar staat van advies tot montage, wij regelen het. Wij zijn zelf totaal niet handig, maar er werd gezegd dat het wel makkelijk was om zelf te doen. 1 keer nooit weer, dat kunnen wij niet met onze twee linkerhanden en een summiere uitleg, met plaatjes waar je niet duidelijk uit wordt. Dus alles goed, maar montage ontbreekt.
De adviseur de onjuiste suggestie gedaan het gordijn in een koker te plaatsen zonder te controleren of dat mogelijk is mho op de ruimte achter de vitrage. De instellateur heeft dat mogelijk gemaakt door extra beugeltjes te plaatsen, maar daardoor is het geheel lager geplaatst
Ik ben blij@
Wij hebben een hele goede ervaring met topjaloezieën, uiteraard begint dat met het inmeten, je krijgt keurig netjes een email met de datum, deze kan en mag je ook altijd aanpassen. Op de dag zelf krijg je een telefoontje dat ze eraan komen, keurig netjes!! Alles op zijn gemak en kundig ingemeten, ons ook goed geadviseerd wat te doen op een beneden slaapkamer.
perfect
Jaloezieën geleverd als besteld, perfecte passing. Door de geleiding bij kiepramen blijft de jaloezie keurig op z’n plek.
Gemakkelijk online te bestellen.
Als het gaat om service ben ik zeer positief. De kwaliteit van de jaloezieën ervaring ik als matig.
Ik heb plissé jaloezieën in 2 kamers geïnstalleerd gekregen door het bedrijf Topjaloezien
Topjaloezieen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topjaloezieen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
niet heel goed
Gordijnen zijn heel mooi geworden zeer blij mee 🤗
TOP
Super van A tot Z
Ik ben blij@
perfect
Gemakkelijk online te bestellen.
Topjaloezieen.nl heeft de volgende resultaten bereikt: