Lia Van Koningsveld

heel goed. Goede communicatie en de levertijd klopte met wat was beloofd.

De klantenservice is prima. Wij kwamen er niet uit welke jalouzie waar moest en er werd alle tijd genomen om het goed uit te leggen.

Edwin

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

niet heel goed

geen idee.

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Edwin, Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent. Het probleem dat u ervaren heeft, is door onze klantenservice voor u opgelost. Er zijn nieuwe producten voor u besteld en deze zullen bij u geleverd worden. Mochten er nog verdere zaken, waar u problemen meer ervaart dan kunt u dat altijd via email afstemmen met onze klantenservice uiteraard. Een fijne dag gewenst. Team Topjaloezieën

Radia

Gordijnen zijn heel mooi geworden zeer blij mee 🤗

Service is top gordijnen zijn mooi opgehangen werken heel netjes en professioneel

Marjo

Fijne website Vriendelijke medewerker Scherp geprijsd Gratis staaltjes en opmeten is een pré!

Goede service

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Marjo, Hartelijk dank voor het plaatsen van een review. Mooi te lezen dat u een Top ervaring met ons hebt. Wij zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Gerritsen

TOP

Vriendelijk, goed advies, snelle levering en TOP kwaliteit.

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Gerritsen, Bedankt voor deze mooie review. Super leuk om te lezen dat u goede ervaringen hebt met ons bedrijf en bedankt voor de mooie complimenten. We wensen u veel plezier met uw raambekleding. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieen.nl

Fam de wit

Super van A tot Z

Wij zijn er heel blij mee wordt echt goed geholpen Ik zeg 💯 % tevreden Niet twijfelen maar echt een aanrader

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Fam. de Wit, Bedankt voor deze mooie review. Super leuk om te lezen dat u goede ervaringen hebt met ons bedrijf en bedankt voor de mooie complimenten. We wensen u veel plezier met uw raambekleding. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieen.nl

Marieke

SterSterSterLege sterLege ster

Opzich was de ervaring oké, de verkoper deed het goed, er is goed ingemeten & snelle levering. Helaas zit er geen standaard montage bij, pas bij 3 stuks jaloeziën. Dat staat niet zo duidelijk op de site: daar staat van advies tot montage, wij regelen het. Wij zijn zelf totaal niet handig, maar er werd gezegd dat het wel makkelijk was om zelf te doen. 1 keer nooit weer, dat kunnen wij niet met onze twee linkerhanden en een summiere uitleg, met plaatjes waar je niet duidelijk uit wordt. Dus alles goed, maar montage ontbreekt.

Mooie jaloeziën, vriendelijke verkoper, goed ingemeten.

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Marieke, Bedankt voor uw feedback. Helaas hebben wij ivm. met de drukte regels opgesteld voor de montage, uw order viel hierbuiten. Op onze website kunt u terecht voor montage video's met tekst en uitleg. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We wensen u een fijne dag verder. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Dick van der Torre

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De adviseur de onjuiste suggestie gedaan het gordijn in een koker te plaatsen zonder te controleren of dat mogelijk is mho op de ruimte achter de vitrage. De instellateur heeft dat mogelijk gemaakt door extra beugeltjes te plaatsen, maar daardoor is het geheel lager geplaatst

Een fout bij de meting zo goed mogelijk te verhelpen door de installateur.

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Dick, Bedankt voor uw reactie. Jammer te horen dat u niet helemaal tevreden bent. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Paul

Ik ben blij@

Kwaliteit service

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Paul, Hartelijk dank voor het plaatsen van een review. Mooi te lezen dat u een Top ervaring met ons hebt. Wij zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Laurence Lekanne

Wij hebben een hele goede ervaring met topjaloezieën, uiteraard begint dat met het inmeten, je krijgt keurig netjes een email met de datum, deze kan en mag je ook altijd aanpassen. Op de dag zelf krijg je een telefoontje dat ze eraan komen, keurig netjes!! Alles op zijn gemak en kundig ingemeten, ons ook goed geadviseerd wat te doen op een beneden slaapkamer.

Werken netjes, zijn correct en zeer klantvriendelijk

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Laurence, Bedankt voor deze mooie review. Super leuk om te lezen dat u goede ervaringen hebt met ons bedrijf en bedankt voor de mooie complimenten. We wensen u veel plezier met uw raambekleding. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieen.nl

Vale

perfect

duidelijkheid

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Vale, Bedankt voor deze mooie review. Goed te horen dat u zo positief over ons bent. Hartelijk dank voor de mooie complimenten. Geniet van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Jan

SterSterSterSterLege ster

Jaloezieën geleverd als besteld, perfecte passing. Door de geleiding bij kiepramen blijft de jaloezie keurig op z’n plek.

Service, door mijn eigen onhandigheid liet ik de jaloezie op de grond vallen. Oogje van de geleiding brak, na contact werd dit kosteloos opgestuurd

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Jan, Bedankt voor deze mooie review. Super leuk om te lezen dat u goede ervaringen hebt met ons bedrijf en bedankt voor de complimenten. We wensen u veel plezier met uw raambekleding. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieen.nl

Leen

SterSterSterSterLege ster

Gemakkelijk online te bestellen.

Niet duur. Gemakkelijk online te bestellen.

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Leen, Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien u graag terug in de webshop, veel plezier van uw mooie producten. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieen.nl

J. Kiks

SterSterSterLege sterLege ster

Als het gaat om service ben ik zeer positief. De kwaliteit van de jaloezieën ervaring ik als matig.

Service

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste J. Kiks, Fijn dat je een review hebt achtergelaten. Wij zien dat er na de ontvangst van de bestelling geen verder contact met onze klantenservice is geweest over de geleverde jaloezieën. Mochten wij toch iets kunnen betekenen voor je dan vernemen wij dat uiteraard graag via onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën

Ingrid Thorsell

Ik heb plissé jaloezieën in 2 kamers geïnstalleerd gekregen door het bedrijf Topjaloezien

Levertijd was nogal lang maar overall was alles prima

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Ingrid, Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag terug in de webshop, veel plezier van jouw mooie producten. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieen.nl

Geantwoord op

Topjaloezieen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topjaloezieen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2013

Topjaloezieen.nl

Bij Topjaloezieën.nl zetten we ons in voor topkwaliteit raamdecoratie en horren tegen scherpe prijzen. Ons ervaren team staat bekend om klantvriendelijkheid en uitstekende service. Sinds 2012 hebben we al 900.000 ramen verfraaid. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Eenspan 8A

3897 AL Zeewolde

Lia Van Koningsveld

heel goed. Goede communicatie en de levertijd klopte met wat was beloofd.

Edwin

Marjo

Goede service

Gerritsen

TOP

Vriendelijk, goed advies, snelle levering en TOP kwaliteit.

Fam de wit

Super van A tot Z

Marieke

SterSterSterLege sterLege ster

Mooie jaloeziën, vriendelijke verkoper, goed ingemeten.

Dick van der Torre

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Een fout bij de meting zo goed mogelijk te verhelpen door de installateur.

Paul

duidelijkheid

Jan

Leen

SterSterSterSterLege ster

Gemakkelijk online te bestellen.

Niet duur. Gemakkelijk online te bestellen.

J. Kiks

Service