Marja

Fijne site. Snel en goed ingemeten. Vlotte levering. En vlotte plaatsing. Bedrijf komt zijn gemaakte afspraken goed na, en ze zijn goed te bereiken voor vragen.

Het is heel fijn om op de hoogte gehouden te worden dat de medewerker in de buurt is.

Tim Bunschoten

Prima ervaring

Duidelijk advies

Stienstra

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bezorger aan de deur gehad, zonder bestelling. Nieuw afgesproken leverdatum wordt niet nagekomen en de afgesproken terugkoppeling komt ook niet.

Nog niet ontdekt, product is nog steeds niet geleverd

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste mevrouw Stienstra, Bedankt voor uw feedback.​ Helaas is er tijdens de bezorging van uw raamhorren iets niet goed gegaan. Hierdoor zijn de horren niet afgeleverd. Helaas bleek dat de horren bij de producent vermist zijn. Zoals reeds telefonisch met onze klantenservice besproken zijn er met spoed nieuwe horren voor u geproduceerd en deze zullen volgende week bij u geleverd worden. Wij gaan er vanuit u hiermee voorzien te hebben van een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën

De Jong

Uitstekende klantenservice

De klantenservice

C. Van Duyvelans

SterSterSterSterLege ster

Horren besteld. Ze moeten geproduceerd worden dus dat kost tijd. We zijn er erg blij mee. Goed product.

Sven Schuitema

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Communicatie belabberd, bezorging amateuristisch.

De producten in de eerste levering zien er goed uit.

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Sven, Bedankt voor uw email. Het is helaas zo dat de track en trace email voor uw levering te laat verzonden is vanuit de productie. Wij hebben hierover al contact gehad met de productie en aangegeven dat dit onacceptabel is. Onze klantenservice heeft u inmiddels een email verstuurd met de leverdatum voor komende week. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën

Scholten

SterSterSterLege sterLege ster

Goed en soepel verloop, vriendelijk personeel dat goed helpt. De jaloezieën laten wel wat te wensen over, vind de kwaliteit niet top. Misschien ben ik te precies maar het is niet volledig gelijk in ‘hanging’ je kijkt er soms wat scheef op.

Snelle levering en duidelijk in communicatie.

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste heer/mevr. Scholten, Bedankt voor jouw feedback. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice per mail of telefoon. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Lisanne

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij hadden shutters hier besteld die in ons kunststof kozijn vielen. Dit zag er schitterend uit, totdat na 5 dagen het product naar beneden valt! Contact gehad via de mail en krijgen alleen 10% korting!! Geen goede kwaliteit dus en niet klant vriendelijk behandeld als ze zo erg achter het product staan!!

Product zag er goed uit

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Lisanne, Zoals per email en telefonisch toegelicht zijn de plakstrips van het product los gelaten doordat u deze niet op de juiste manier geïnstalleerd heeft. Wanneer u de kozijnen niet ontvet en voorziet van primer (beide meegeleverd) bestaat er een kans dat de plakstrips niet hechten en dat het product los komt van het kozijn.​ Wij vinden het enorm vervelend dat het product beschadigd is en daarom hebben wij u, ondanks dat u de producten zelf geïnstalleerd heeft , voor het ongemak een additionele korting van 10% aangeboden. Wij begrijpen uit uw bericht dat u hier geen gebruik van wenst te maken. Mochten wij toch nog iets voor u kunnen betekenen dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën

Marjolein Goes

Snelle en fijne inmeet service. Echter productie fout. Waardoor contact en snelle service om het te herstellen. In afwachting van de nieuwe producten.

Fijne inmeet service en snelle oplossing gerichte service.

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Marjolein, Bedankt voor je feedback. Vervelend te lezen dat jouw bestelling niet vlekkeloos is verlopen, onze excuses hiervoor. Fijn dat de service wel naar wens is. Hopelijk kun je snel genieten van je producten. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Bart L.

Online besteld. Goede communicatie.

Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding.

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Bart, Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij wensen je nog veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

J.de Vries

SterSterSterHalve sterLege ster

Oplichters,geen garantie en geen service

Mijn jaloezieën bevallen goed, mooie kwaliteit.Echter bleek na een poosje dat ze niet helemaal goed vast gemonteerd zaten maar dat wordt binnenkort netjes opgelost door Topjaloezieen.

Anton

Uitstekende inmeet service

Goede website,snelle service

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Anton, Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug in de webshop, veel plezier van jouw mooie producten. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieen.nl

RK

SterSterSterLege sterLege ster

Goed, alleen de bestelling kwam in 2 delen dat hadden ze beter moeten communiceren. Nu leek het op een onvolledige levering moest weer bellen en mailen

Handige bestel tool

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste klant, Bedankt voor je feedback. We zullen dit intern bespreken. Geniet van jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Anke

SterSterSterLege sterLege ster

Goede verkoper. Spullen nog niet geleverd. Jammer dat daar weinig tot geen communicatie over is naar ons

Vriendelijke verkoper

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Anke, Bedankt voor het plaatsen van een review, we nemen je feedback mee in ons overleg. We wensen je alvast veel plezier van jouw bestelling en zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Geeta

Top!

Goede service en heel blij met de jaloezieën.

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Geeta, Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug in de webshop, veel plezier van jouw mooie producten. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieen.nl

Geantwoord op

Topjaloezieen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topjaloezieen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2013

Topjaloezieen.nl

Bij Topjaloezieën.nl zetten we ons in voor topkwaliteit raamdecoratie en horren tegen scherpe prijzen. Ons ervaren team staat bekend om klantvriendelijkheid en uitstekende service. Sinds 2012 hebben we al 900.000 ramen verfraaid. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Eenspan 8A

C. Van Duyvelans

SterSterSterSterLege ster

Sven Schuitema

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Communicatie belabberd, bezorging amateuristisch.

De producten in de eerste levering zien er goed uit.

Scholten

SterSterSterLege sterLege ster

Snelle levering en duidelijk in communicatie.

Lisanne

Product zag er goed uit

Marjolein Goes

Fijne inmeet service en snelle oplossing gerichte service.

Bart L.

Online besteld. Goede communicatie.

Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding.

J.de Vries

Anke

Vriendelijke verkoper

Geeta

Top!

Goede service en heel blij met de jaloezieën.

Topjaloezieen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10