Ozlem Savas

Martijn van Top Jaloeziën verdient absoluut een compliment. Hij heeft mijn woning nauwkeurig ingemeten, gaf eerlijk en deskundig advies, en dacht oprecht met mij mee. Dankzij zijn kennis en vriendelijkheid voelde ik me meteen in goede handen. Ik ben hem ontzettend dankbaar! Martijn is écht een topgozer en een fantastische medewerker die zijn vak verstaat. Mensen zoals hij maken het verschil. Daarom zet ik hem graag in het licht!

Top service

Particulier

Heel tevreden

De persoon die het kwam opmeten Mathijn was zeer bekwaam en gaf goede tips

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Klant, Bedankt voor deze mooie review. Super leuk om te lezen dat je goede ervaringen hebt met ons bedrijf. We wensen je veel plezier met jouw raambekleding. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieen.nl

Oostveen

Top

Prima service

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Oostveen, Hartelijk dank voor het plaatsen van een review. Mooi te lezen dat je een goede ervaring met ons hebt. Wij zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Emma

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Vreselijk!

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Emma, Bedankt voor je terugkoppeling. Wij hebben van onze klantenservice begrepen dat er reeds een tweetal opties voor de situatie zijn aangeboden. Graag vernemen wij van je naar welke oplossing de voorkeur uit gaat zodat wij één en ander kunnen verzorgen. Je kunt dit op basis van het laatste emailcontact afstemmen met onze collega. Alvast bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën

Klaas Vroege

Afmetingen zijn krap aan de maat

Materiaal gordijn is sterk

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Klaas, Bedankt voor je feedback. Fijn om te vernemen dat het rolgordijn goed bevalt en dat de kwaliteit is zoals u verwacht. Volgens onze klantenservice heeft u via onze website zelf een rolgordijn (met zijgeleiding) ingemeten en besteld. Wanneer de inmeetinstructies zoals vermeldt op de website niet precies gevolgd worden bestaat er een kans dat de afmeting van het product (net) niet goed is. Wij zien dat er na de ontvangst van de bestelling geen verder contact met onze klantenservice is geweest over het geleverde rolgordijn. Mochten wij toch iets kunnen betekenen voor je dan vernemen wij dat uiteraard graag via onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën

Romy

SterSterSterHalve sterLege ster

Mooie houten jaloezieën, Perfecte afwerking. TIP: ik mis op iedere verpakking de plaats en afmeting vd jaloezieën. Het is handig om deze erop te vernoemen

Goede tips, mooie afwerking

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Romy, Fijn dat je een review hebt achtergelaten. Bedankt voor de mooie complimenten. We wensen je veel plezier met je raamdecoratie en een fijne dag vandaag. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën

Richard Van der Hel

Prima bedrijf met goede services met een ruim assortiment.

Bijna alle contacten gaan via de mail waarbij men heel snel een antwoord terug krijgt

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Richard, Bedankt voor deze mooie review. Goed te horen dat je zo positief over ons bent. Hartelijk dank voor de mooie complimenten. Geniet van jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

DW

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste DW, Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug in de webshop, veel plezier van jouw mooie producten. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieen.nl

Stefanie Verweij

Redelijk

De levering van het merk waar wij naar op zoek waren

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Stefanie, Bedankt voor uw feedback. Wij komen in het contact met onze klantenservice helaas niet tegen wat er "redelijk" is geweest aan de bestelling die geleverd is. Er is wel een melding gemaakt over het vroege tijdstip van het afleveren en het neerzetten van uw bestelling. Mochten er toch zaken zijn die niet correct zijn aan de geleverde producten dan vernemen wij dat uiteraard graag van u. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice via telefoon of email. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën

Koedijk

Top!

Mooi product- goede service

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste heer/mevrouw Koedijk, Hartelijk dank voor het plaatsen van een review. Mooi te lezen dat je een Top ervaring met ons hebt. Wij zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Makhlouf

Snelle reactie.

Vriendelijk personeel. Snel geleverd!

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Makhlouf, Goed te horen dat je zo positief over ons bent. Hartelijk dank voor de mooie complimenten. Geniet van jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

René

SterSterSterSterLege ster

Bij mijn cassette systeem voor een koekoek waren er in tegenstelling met de afspraak montagegaten vóór geboord in de verkeerde richting. Na telefonisch/mail contact is er een nieuw systeem zonder gaten geleverd. TOP 👍

Probleem keurig opgelost

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Renë, Goed te horen dat alles naar wens is opgelost. We wensen je veel plezier met je raamdecoratie en een fijne dag vandaag. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën

J Bergsma

Er wordt niet geluisterd naar een klacht

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste heer / mevrouw Bergsma, Bedankt voor uw feedback. Ik heb van onze klantenservice begrepen dat er om additionele informatie gevraagd is naar aanleiding van uw email. Op de laatste email van onze collega is helaas geen reactie meer gekomen. Wij vragen soms om extra informatie zodat het "probleem" dat u ervaart wellicht op afstand op te lossen is. Mocht het zo zijn dat er uit de informatie blijkt dat dit op afstand niet op te lossen is, zullen wij uiteraard een afspraak inplannen zodat een collega op locatie naar de situatie kan kijken. Dit heeft onze collega in zijn laatste email (van 24 september) tevens toegelicht. Wij willen u vragen om te reageren op de email van onze collega, zodat wij u op basis daarvan kunnen voorzien van een passende oplossing. Alvast bedankt voor de genomen moeite. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën

Fam de wit

Absoluut een aanrader Zowel met opmeten We hebben alles laten monteren omdat we kunststof ramen hebben Alles in cassette We zijn er heel tevreden over

Hele lieve medewerkers allemaal

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Fam. de Wit, Bedankt voor het schrijven van een review! We waarderen het enorm dat je hiervoor de tijd en moeite hebt genomen. Geniet van jouw raamdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Carin Giessen boons

Geweldig goede service

Goed materiaal

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Carin, Bedankt voor je feedback. Goed te horen dat je zo positief over ons bent. Hartelijk dank voor de mooie complimenten. Geniet van jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Geantwoord op

Topjaloezieen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topjaloezieen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2013

Topjaloezieen.nl

Bij Topjaloezieën.nl zetten we ons in voor topkwaliteit raamdecoratie en horren tegen scherpe prijzen. Ons ervaren team staat bekend om klantvriendelijkheid en uitstekende service. Sinds 2012 hebben we al 900.000 ramen verfraaid. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Eenspan 8A

Romy

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede tips, mooie afwerking

Richard Van der Hel

Prima bedrijf met goede services met een ruim assortiment.

DW

Top!

Mooi product- goede service

Makhlouf

Snelle reactie.

Vriendelijk personeel. Snel geleverd!

René

SterSterSterSterLege ster