Manier van omgaan met het individu en klacht. Wordt aandachtig geluisterd en verdiepingsvragen gesteld. Geeft het gevoel dat je echt met een deskundige te maken hebt en hij een zo goed mogelijke oplossing probeert te vinden.
Bij dezelfde klachten
Ze nemen de tijd voor je kindje en zijn ook zo goed met kinderen
Bij fysiotherapeute Selina ben ik al geruime tijd onder behandeling en ben daar zeer tevreden over. Voor mijn schouderklacht ben ik twee keren bij fysiotherapeut Daan onder behandeling geweest, dit heeft geen enkel resultaat opgeleverd helaas…
Aardig deskundig en heeft aandacht voor mij.
De betrokkenheid, vriendelijkheid, professionaliteit en de enorm heldere uitleg.
Nvt
Snelle reactie. Goede effectieve behandeling. Vriendelijk personeel
Erg professioneel met kennis van de bekkenbodem. Vriendelijk, open, en met respect. Vraagt of kondigt aan wat ze gaat doen en of dit oke is.
De persoonlijke aandacht en begeleiding
Overlegt wat het beste is wat betreft behandeling.
Enorm fijn dat ik tijdens mijn zwangerschap terecht kon! Keer op keer weer goed geholpen zodat ik voorruit kon met verlichting van de pijn! Ook dacht Gitte goed mee met een vervolgafspraak, toen ik mijn laatst geplande afspraak moest afzeggen omdat mijn zoontje ziek was was er ook begrip! Erg fijn en kom graag over een paar weken langs voor een check zo na de keizersnede.
Fijne en aardige fysiotherapeut, stelde duidelijke vragen en nam mij serieus
Kan goed ‘tussen de woorden luisteren’ (hoort wat niet wordt gezegd.)
Ze is betrokken, enthousiast, weet de spijker op de kop te slaan. Prettig om mee te werken. Inlevend, meelevend, kortom een topper!
Topfysiotherapie Waalwijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Waalwijk heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Waalwijk
Tuinstraat 2
5144 NT Waalwijk
Bij dezelfde klachten
Ze nemen de tijd voor je kindje en zijn ook zo goed met kinderen
Aardig deskundig en heeft aandacht voor mij.
Nvt
Snelle reactie. Goede effectieve behandeling. Vriendelijk personeel
De persoonlijke aandacht en begeleiding
Overlegt wat het beste is wat betreft behandeling.
Fijne en aardige fysiotherapeut, stelde duidelijke vragen en nam mij serieus
Kan goed ‘tussen de woorden luisteren’ (hoort wat niet wordt gezegd.)
Topfysiotherapie Waalwijk heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Waalwijk