Hij besteed de aandag en praat met mij wat hier van verwacht en als hij iets zegt dan doet hij het ook een goede manier van werken vriendelijk en behulpzaam personeel

Ine

Ze legt duidelijk en rustig uit. Komt zeer deskundig en ervaren over.

Zeer vakkundig geholpen en snel van de klachten af

SterSterSterSterLege ster

Mijn behandeling had al na 2 a 3 behandelingen stop gezet kunnen worden als ik eerder naar de huisarts was gestuurd voor een spuit dus ik heb onnodig langer pijn klachten gehad dan nodig was nu heb ik voor dit jaar geen behandelingen meer over terwijl het nodig was geweest

R van Pinxteren

SterSterSterHalve sterLege ster

Waar ze werkt is een heel professioneel bedrijf waar ze verstand hebben van het lichaam. De eigenaren en de vele behandelaars weten waar ze over praten en daar kunnen ze veel van leren.

SterSterSterSterLege ster

De therapeuten waren leuk en deden echt hun best. Uiteindelijk is het resultaat niet wat ik gehoopt had.

SterSterSterSterLege ster

Hij luistert goed. Geeft deskundig advies.

Ik werd serieus genomen en de behandeling heef effect gehad. Hij is aardig en weet waar hij het over heeft.

Vriendelijk geduldig en deskundig

Proffesioneel en fijn in contact

Hanneke Hormann

SterSterSterSterLege ster

Als iemand last van knie heeft, daar is deze fysiotherapeut goed in.

Daan is een vriendelijke man en doet er alles voor dat het met mijn man zijn knie weer goed komt

Jolanda van Os

Goede begeleiding, altijd vriendelijk en in voor een praatje , snel resultaat,

SterSterSterHalve sterLege ster

Omdat mijn klachten nog hetzelfde zijn en helaas ik niet verder kwam ondertussen ben ik bij een andere fysio gekomen en daar ben ik nu al verder mee. Ik weer ook wel dat het lastig is en iedere x weer wachten hoe ik op een behandeling reageer en weer iets anders toepassen maar eindelijk bleef ik stil staan in de vooruitgang

Hans Leijtens

Een luisterend oor, meedenkend en pragmatisch, het zeer goede eindresultaat

Topfysiotherapie Waalwijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Waalwijk heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Topfysiotherapie Waalwijk

Topfysiotherapie® Zorgplaza Waalwijk is sinds 2006 gevestigd in paramedisch centrum Zorgplaza aan de Tuinstraat in Waalwijk. In het centrum zijn diverse disciplines gevestigd. Mede door de nauwe samenwerking met deze disciplines kunnen wij u de beste zorg leveren.

Tuinstraat 2

5144 NT Waalwijk

Ine

Ze legt duidelijk en rustig uit. Komt zeer deskundig en ervaren over.

Zeer vakkundig geholpen en snel van de klachten af

R van Pinxteren

SterSterSterSterLege ster

Hij luistert goed. Geeft deskundig advies.

Vriendelijk geduldig en deskundig

Proffesioneel en fijn in contact

Hanneke Hormann

SterSterSterSterLege ster

Als iemand last van knie heeft, daar is deze fysiotherapeut goed in.

Jolanda van Os

Goede begeleiding, altijd vriendelijk en in voor een praatje , snel resultaat,