Fijn in het contact en hielp bij mijn klachten

Als mensen dezelfde problemen hebben als mij (spier,pees,gevricht)

Stan is vriendelijk, deskundig, legt zaken goed uit en is geduldig en realistisch. Hij denkt met je mee en vraagt goed door om een situatie helder te krijgen en daar zijn aanpak op aan te passen

Goed behandeld en duidelijk uitleg met als resultaat een geslaagde behandeling.

Ik kwam met een gebroken schouder bij de therapeut. Iedereen waarschuwde mij voor een frozen shoulder bij dit soort blessures. Mijn therapeut heeft er van het begin af aan aan gewerkt om dat te voorkomen, wat gelukkig gelukt is. Ik ben zeer tevreden over het resultaat tot nu toe. Het eindresultaat moet ik nu zelf door oefeningen bereiken.

Ik ken stan langer en het is een aardig jongen. Daarnaast heb ik gemerkt dat hij ook erg deskundig is aangelegd. Daarom zou ik hem iedereen aanraden!

SterSterSterSterLege ster

klachten worden serieus genomen en de behandeling heeft inzichten gegeven over de manier waarop ik kan sporten zodat er geen overbelasting plaatsvindt.

Fijn contact, betrokken, begeleiding. Oefeningen voor thuis. resultaat gericht.

Prima beslissing gemaakt

een geweldige therapeut die perfect is voorbereid om pijn op specifieke plekken te bestrijden

Een prettige en open therapeute.

Ik heb het idee dat de fysiotherapeut hier veel ervaring heeft en hij heeft die ervaring ook gebruikt om mij te helpen, al vond ik de taal wel een uitdaging.

Bij niet complexe blessures, vanwege de ervaring van de fysiotherapeut

Serieuze en professionele behandeling

Barbara Strik

Geeft vertrouwen. Stap voor stap uitleg. Alles in overleg

Topfysiotherapie Slebus Wijnakker & van Berkum Oss verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Slebus Wijnakker & van Berkum Oss heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Topfysiotherapie Slebus Wijnakker & van Berkum Oss

Bij het team Topfysiotherapie® Slebus Wijnakker & Van Berkum bent u welkom voor fysiotherapie en meerdere specialisaties.

Schadewijkstraat 8

5348 BC Oss

Fijn in het contact en hielp bij mijn klachten

Als mensen dezelfde problemen hebben als mij (spier,pees,gevricht)

Goed behandeld en duidelijk uitleg met als resultaat een geslaagde behandeling.

SterSterSterSterLege ster

Fijn contact, betrokken, begeleiding. Oefeningen voor thuis. resultaat gericht.

Prima beslissing gemaakt

Een prettige en open therapeute.

Bij niet complexe blessures, vanwege de ervaring van de fysiotherapeut

Serieuze en professionele behandeling