Mw. Meyer- Kountul

Roxanne is erg aardig, keek goed naar wat ik nodig had en geeft heel duidelijk uitleg.

Deskundigheid,,goede adviezen,, Begrip voor bepaalde situaties oa leeftijd , hartproblemen ..

Wes was duidelijk en oefening en behandeling waren goed

Serieus omgang met klachten en direct effectieve hulp

Jose Timmermans

Vriendelijk kundig sociaal

Marco Oerlemans

Janne is een fijne persoonlijke fysiotherapeut

Het voelde meteen vertrouwd om eerlijk te kunnen zijn over mijn verleden. Ik ben een herstellende verslaafde van 30 jaar gebruik. Ik voelde dat ik dat mocht en kon vertellen zodat Rob ook wist waar hij naar kon kijken. Hij heeft mij hier niet op veroordeeld. Integendeel zelfs. Naar me geluisterd en daar mijn traject oo aangepast kwa oefeningen voor thuis. Echt zo blij mee

M v Uden

Ik zie geen verbeterpunten

Er werd goed geluisterd.Aan haar advies en uitleg heb ik veel gehad.

Helder en duidelijk met betrouwbare informatie

Luisterde goed, duidelijke uitleg en goed te begrijpen taal gebruik. Ze gaf me oefeningen mee die ik makkelijk kon terug lezen in een speciale app. Heel fijn.

Prettige eerste ontvangst. Het luisteren naar de problemen en de daarop volgende behandelingen/oefeningen. De uitleg ervan was duidelijk

Een fysiotherapeut met veel kennis en duidelijke en goede uitleg. Het rustig benaderen van mijn kind en op haar bewegingen en interesse meebewegen. Kort om erg tevreden.

SterSterSterSterLege ster

Als het ter sprake komt met mensen met soortgelijke klachten.

Kundig, prettig en duidelijke uitleg. Super!!

Topfysiotherapie Schijndel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Topfysiotherapie Schijndel

De fysiotherapeut is er voor iedereen. Als je niet kunt bewegen. Als je niet durft te bewegen, als je moeite hebt met bewegen of meer moet bewegen. Voor groot en klein, voor jong en oud. Uw fysiotherapeut onderzoekt, behandelt en adviseert, informeert en motiveert tot het uitvoeren van oefeningen en tot beter bewegen.

Hertog Jan II Laan 43

Marco Oerlemans

Janne is een fijne persoonlijke fysiotherapeut

M v Uden

Ik zie geen verbeterpunten

Er werd goed geluisterd.Aan haar advies en uitleg heb ik veel gehad.

Helder en duidelijk met betrouwbare informatie

SterSterSterSterLege ster

Als het ter sprake komt met mensen met soortgelijke klachten.

Kundig, prettig en duidelijke uitleg. Super!!

Topfysiotherapie Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10