Een zeer bekwame en prettige fysiotherapeut

Leandra

Tristan is gewoon een toppertje! Hij luistert goed neemt je serieus en weet wanneer het even niet zo serieus hoeft om het ijs te breken. Mijn dochter gaat met veel plezier naar tristan. En vind dat het heel erg helpt als hij het intaped. Ik zou zeggen zuinig zijn op die jongen want jullie hebben een toppertje in handen!

Vriendelijke en fijne omgeving.

Is heel kundig legt alles goed uit ,en is super vriendelijk Erg tevreden.

Deskundig advies en goed behandelplan doorgesproken en prettig om mee te communiceren. Kan haar overal aanraden.

Snel en kundig

SterSterSterLege sterLege ster

Een 10 zegt genoeg vind ik, dat behoeft geen nadere uitleg.

Margareth venrooij

Hele lieve meid. Leuke gesprekken gehad. Heeft mij goed behandeld, nu bijna pijnvrij. Goede oefeningen meegekregen die ik dagelijks doe.

SterSterSterSterLege ster

De fysiotherapeut was vriendelijk en legde alles goed uit wat hij precies ging doen. Mijn klachten zijn na de behandelingen helemaal verdwenen, mijn ervaring is dat ik erg tevreden ben.

Adequaat onderzoek en goede raad met betrekking tot oefeningen

Topervaring! De behandelingen werpen direct hun vruchten af en de begeleiding is uitstekend. De therapeut is punctueel, vriendelijk en zeer bekwaam. Ik zou iedereen deze praktijk aanbevelen.

nvt

Lien Buitenkamp

Hij heeft me serieus genomen en goed gehandeld. Doorverwezen wacht nu op n operatie kom zeker terug .

Deskundigheid en betrokkenheid

Ad

Alles was perfect van behandeling tot communicatie

Topfysiotherapie Schijndel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Topfysiotherapie Schijndel

De fysiotherapeut is er voor iedereen. Als je niet kunt bewegen. Als je niet durft te bewegen, als je moeite hebt met bewegen of meer moet bewegen. Voor groot en klein, voor jong en oud. Uw fysiotherapeut onderzoekt, behandelt en adviseert, informeert en motiveert tot het uitvoeren van oefeningen en tot beter bewegen.

Hertog Jan II Laan 43

5482 BG Schijndel

Een zeer bekwame en prettige fysiotherapeut

Leandra

Vriendelijke en fijne omgeving.

Is heel kundig legt alles goed uit ,en is super vriendelijk Erg tevreden.

Snel en kundig

SterSterSterLege sterLege ster

Een 10 zegt genoeg vind ik, dat behoeft geen nadere uitleg.

Margareth venrooij

SterSterSterSterLege ster