Cheverney Kasperink
Heeft me altijd serieus genomen en is erg deskundig. Ik ben zeer tevreden
Als hiernaar gevraagd wordt/passend lijkt.
Goed advies, veel verbetering
Begripvol
Davy beschikt over een uitgebreide expertise, is erg geduldig en heeft veel aandacht voor jou als persoon. Hij communiceert duidelijk en transparant, zonder valse verwachtingen te scheppen. Naast zijn eigen deskundigheid aarzelt hij niet om andere disciplines, zowel binnen het eigen team als binnen hun samenwerkingsverbanden, te betrekken, zodat er een brede en bredere kijk op de problematiek ontstaat.
Je voelt je daar altijd welkom ,zijn zeer vriendelijk, luisteren goed naar je probleem , zoeken naar een oplossing / hulp en zijn zeer kundig !
Deskundig vriendelijk
Vertrouwd en kundig
Duidelijke vaststelling van de kwetsuur (AC-blessure) middels echografie. Prima begeleiding van de voorgeschreven oefeningen (fysiek/theoretisch). Helaas niet het gewenste resultaat, lastig te behandelen, mogelijk slijtage.
Michelle is duidelijk en eerlijk denkt mee met alles en staat altijd voor je klaar ! Vriendelijk en sociaal en kundig ??
Bij vergelijkbare klachten
Duidelijke uitleg zodat het meteen duidelijk is wat wel en niet kan.
als dat nodig is.
Zeer toegankelijk iemand. Komt zeer sympathiek en betrouwbaar over.
Topfysiotherapie Schijndel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Schijndel
Hertog Jan II Laan 43
5482 BG Schijndel
Heeft me altijd serieus genomen en is erg deskundig. Ik ben zeer tevreden
Als hiernaar gevraagd wordt/passend lijkt.
Goed advies, veel verbetering
Begripvol
Deskundig vriendelijk
Vertrouwd en kundig
Bij vergelijkbare klachten
Duidelijke uitleg zodat het meteen duidelijk is wat wel en niet kan.
als dat nodig is.
Zeer toegankelijk iemand. Komt zeer sympathiek en betrouwbaar over.
Topfysiotherapie Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Schijndel