Heb vertrouwen in de fysiotherapeuten van Topfysio dit n.a.v goede ervaringen met hen.
om dat d samen werking goed is
Duidelijk, helder verhaal. Geeft goed aan wat er nodig is
De tijd, duidelijkheid over de behandeling
Duidelijl
Het vertrouwen en het resultaat
Ik had meteen een klik met de fysiotherapeut
Luistert goed Deskundig
Prettig en blij als het wat beter gaat, daardoor ga je oefenen! DAT STIMULEERD.
omdat ze goed naar je probleem luistert en goed meedenkt
Hij heeft mij goed behandeld en goed geluisterdnaar de klanten en voelde voor mij heel vertrouwelijk
Ze is heel kundig in haar vak, geeft vertrouwen, is positief. Denkt hollistisch. Is duidelijk in haar uitleg over het bekkengebied. Heel prettig en fijn persoon. Geeft zorg op maat.
Geweldige fysiotherapeut!
Goede expertise, de behandelingen werken goed, duidelijke uitleg voor oefeningen voor thuis en waar die aan bijdragen.
Ze is een fijn en warm persoon in behandeling en communiceren
Topfysiotherapie Hilvarenbeek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Hilvarenbeek heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijl
Het vertrouwen en het resultaat
Ik had meteen een klik met de fysiotherapeut
Luistert goed Deskundig
Prettig en blij als het wat beter gaat, daardoor ga je oefenen! DAT STIMULEERD.
omdat ze goed naar je probleem luistert en goed meedenkt
Geweldige fysiotherapeut!