Nou goede behandeling gehad hij was ook heel vriendelijk
To the point, energiek en no nonsense aanpak. Niet onnodig behandelen als dat niet nodig is.
Goed begeleid, geeft goede tips en is duidelijk. Ook met afspraak tijden zijn ze flexibel
je klacht wordt serieus genomen en professioneel aangepakt terwijl daarnaast een heel vertrouwde sfeer is
Karin is super vriendelijk en behulpzaam, ze neemt je klacht serieus en bespreekt elke behandeling
Ten eerste is ze een expert in haar vakgebied en zorgt ze uitstekend voor me. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik na afloop van mijn behandeling tevreden zal zijn.
Rustig, deskundig, prettig persoon. Goede uitleg en goede resultaatgerichte behandeling. Realistisch.
Zeer deskundig en weet de klacht goed te behadelen
Ze denkte goed mee en gaf duidelijkheid in welke oefeningen ik zou kunnen doen thuis en wat ik anders zou kunnen doen als ik de oefeningen niet fijn vond, zoals een rondje fietsen bijvoorbeeld. En ze was heel aardig!
Bij mensen met dezelfde aandoening.
Erwin is al jaren bij zijn fysiotherapeute super tevrede over zo blijven houden en het is vertrouwd.
Gewoon goed behandeld
Ik werd serieus genomen en ik heb een vlot herstel gehad
betrokken
Hun open en eerlijkheid
Topfysiotherapie Drunen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Drunen heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Drunen
Tinie de Munnikstraat 11
5151 VW Drunen
Zeer deskundig en weet de klacht goed te behadelen
Bij mensen met dezelfde aandoening.
Gewoon goed behandeld
Ik werd serieus genomen en ik heb een vlot herstel gehad