De betrokkenheid van Ingrid en hoe ze met Mats aan het werk ging. Mats ging er met erg veel plezier naar toe.

Greetje van de griendt-kelfkens

Die 6 je is dat de fysio therapeut echt goed gehandeld heeft maar de behandeling sloeg niet aan helaas waar zij niks aan kon doen dus 10 voor fysiotherapeut maar 6 voor de behandeling sloeg even aan en toen weer terug bij af enz. Ik ben super tevreden met de behandeling en uitleg enz

Altijd

Monique Zwaan

ik had een zeer fijne fysio. Ze nam tijd, legde dingen goed uit, stelde je op je gemak, nam je serieus.

Ten eerste ze legt heel goed uit waardoor de klacht vandaan komt. Ze heeft verzorgd dat door dryneedling en oefeningen, mijn spieren rondom heup echt veel sterker zijn geworden.

Deskundig. Ook duidelijk waar haar competenties liggen en waar niet. Kijkt ook breder naar andere ondersteunende interventiemogelijkheden.

De verschillende oefeningen naar wens.

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk, vakkundig, bertrokkenheid

Luisterend oor en begrip

Gewoon goed en fijn behandeld

Luisterde goed, goede adviezen, effectieve behandeling

wanneer iemand dezelfde revalidatie moet ondergaan, ofwel na een heupoperatie

Leuke meid, duidelijk, vertelde wat ze ging doen, praktische tip gekregen

Duidelijke uitleg van de oefeningen en de tijd nemen voor de patient en naasten.

Topfysiotherapie Drunen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Drunen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Topfysiotherapie Drunen

Topfysiotherapie Drunen is een multidisciplinaire, toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare partner in de begeleiding van mensen die problemen ervaren met het dagelijks bewegen. Om bij te dragen aan 'zorg-op-maat' zoekt Topfysiotherapie Drunen naar samenwerking met collega's en andere deskundigen in het domein van de gezondheidszorg.

Tinie de Munnikstraat 11

5151 VW Drunen

Greetje van de griendt-kelfkens

Altijd

Monique Zwaan

De verschillende oefeningen naar wens.

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk, vakkundig, bertrokkenheid