Vakkundig, vriendelijk
Eerst therapeut voor operatie was top. Overgenomen na operatie door een ander. En dat begon erg stroef. Ik had er geen vertrouwen in. De ondeskundigheid ook aangegeven. En besproken. Toch maar weer overgehaald. Maar er bleven twijfels. Ook andere ongemakken welke ik al langere tijd aangeef. Eindigt in een thuis oefening.
De kundigheid, vriendelijk en correct
Doelgericht, deskundigheid
Deskundig. Overtuigend. Ontspannen.
Erg goed, professioneel en vriendelijk behandeld door vakkundige fysio. Fijne mensen, schone omgeving en alle tijd die nodig was.
N.v.t.
klachten werden zeer serieus genomen
Ze is erg behulpzaam en weet meestal wel een oplossing
Wanneer iemand een therapeut nodig heeft.
Zeer deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Vertrouwd gevoel
Als er naar gevraagd wordt
Fijn omgang en goed resultaat na korte behandel periode.
duidelijke heldere uitleg. luisterend oor. Weet de juiste pijnplekken te pakken en te behandelen.
Ingrid is zeer betrokken, luistert goed en heeft goede adviezen. Ze is duidelijk en direct en weet wat ze doet, heel fijn!
Topfysiotherapie Berkel - Enschot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Berkel - Enschot heeft de volgende resultaten bereikt:
Deskundig. Overtuigend. Ontspannen.
N.v.t.
klachten werden zeer serieus genomen
Ze is erg behulpzaam en weet meestal wel een oplossing
Wanneer iemand een therapeut nodig heeft.
Zeer deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Vertrouwd gevoel
Als er naar gevraagd wordt
Fijn omgang en goed resultaat na korte behandel periode.
Topfysiotherapie Berkel - Enschot heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfysiotherapie Berkel - Enschot