2069 reviewsSchrijf review
heel persoonlijk goede uitleg en serieus
Goede uitleg van wat de behandeling inhoud Heel vriendelijk Heb goede oefeningen meegekregen Zeer tevree over het verloop ??
Niels blijft zoeken naar een oplossing. Weet waar hij het over heeft en legt goed uit wat er speelt.
Ze is deskundig en maakt ook in de groepssessies voldoende tijd voor iedereen.
Deskundig en aardig
Voelde mij begrepen en in deskundige handen.
Ik kom al vanaf m"n 16 jaar bij Groels/Klijn en ben nou 55. Ik ben altijd zeer goed behandeld en zou geen andere fysiopraktijk willen.
Persoonlijke aandacht ook voor het verhaal achter de klachten.
Deskundig, toegankelijk en goed bereikbaar
Oog voor de persoon achter de blessure.
Andere klachten met eventueel een andere oorzaak werden serieus genomen. desondanks werd de behandeling van de primaire klacht telkens ook behandelt en de vorderingen beoordeeld.
Bij gewone klachten en als je goed meegenomen wilt worden in de behandeling
Zeer kundige behandelaar die het hele plaatje begrijpt en kundig behandeld. Niet makkelijk bij een kindje van 11. Maar echt top gedaan
Dat heb ik toch beantwoord met een 10 deze vraag dat spreekt toch voor zich
Topfysiotherapie Berkel - Enschot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Berkel - Enschot heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Berkel - Enschot
Akkerweg 2
5056 JA Berkel-Enschot
heel persoonlijk goede uitleg en serieus
Ze is deskundig en maakt ook in de groepssessies voldoende tijd voor iedereen.
Deskundig en aardig
Voelde mij begrepen en in deskundige handen.
Persoonlijke aandacht ook voor het verhaal achter de klachten.
Deskundig, toegankelijk en goed bereikbaar
Oog voor de persoon achter de blessure.
Bij gewone klachten en als je goed meegenomen wilt worden in de behandeling
Dat heb ik toch beantwoord met een 10 deze vraag dat spreekt toch voor zich