1930 reviewsSchrijf review
Ze luisterde goed naar de klachten en heeft daarop gehandeld
Duidelijk, eerlijk en vakkundig.
De open communicatie van Geerte (en de gezellige praatjes onder de behandeling). Geerte weet precies wat je nodig hebt en gaat door met behandelen door de klachten nagenoeg weg zijn. Ik ben heel blij met haar als mijn fysio.
Deskundigheid, betrokkenheid, bijzonder vriendelijk
Goed behandeld en meteen binnen een week resultaat en fijn geholpen tijden afspraak
Persoonlijk contact
Indien iemand vraagt waar ik ben geweest, moet zeggen dat ik niet specifiek zou zeggen van moet hier heen. Ben daarin meer van het aanbevelen om uberhaupt naar de fysio te gaan als je ergens last van hebt en al mijn vrienden wonen verder in Tilburg dus dat is een beetje ver ;)
Klacht is serieus genomen ondanks dat ik weet dat er patienten zijn met veel ernstiger klachten. Kon binnen 2 dagen terecht voor eerste behandeling. Prettig contact met behandelaar. Klachten verholpen.
Ingrid heeft een no nonsens houding, verstaat haar vak en neemt de tijd voor je. Ik zou haar zeker aanbevelen bij anderen.
Prettig contact, deskundig,
Ze is vriendelijk, duidelijk en denkt met je mee. Heeft een vrij holistische aanpak en dat waardeer ik heel erg.
Ze heeft me goed geholpen om van de pijn af te komen.
Vriendelijk en goede uitleg en behandeling
zie mijn antwoorden op de vragen
ze heeft mij goed uit leg gegeven voor de oefeningen die ik thuis zelf moest doen.
Topfysiotherapie Berkel - Enschot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Berkel - Enschot heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Berkel - Enschot
Akkerweg 2
5056 JA Berkel-Enschot
Ze luisterde goed naar de klachten en heeft daarop gehandeld
Duidelijk, eerlijk en vakkundig.
Deskundigheid, betrokkenheid, bijzonder vriendelijk
Persoonlijk contact
Prettig contact, deskundig,
Ze heeft me goed geholpen om van de pijn af te komen.
Vriendelijk en goede uitleg en behandeling
zie mijn antwoorden op de vragen