Maurice Kohlen
Hij betrekt je helemaal in het te doorlopen traject en geeft, ondanks zijn jeugdige leeftijd, hele goede adviezen. Dat geeft veel vertrouwen
1953 reviewsSchrijf review
Wanneer je hulp nodig hebt en wil dat je serieus genomen wilt worden. Ook dat je goed word behandeld
Behandeling heeft goed gewerkt. Nek-, rug- en schouderklachten zijn verholpen. Weinig tot geen nareactie gehad na alle behandelingen terwijl pijnlijke punten in nek en rug altijd heel snel en precies werden gevonden en behandeld. Top!
Goed luisterend, adequaat behandelend
De behandeling heeft weinig tot geen effect gehad bij mij. Maar over de behandelaar en de praktijk ben ik zeker tevreden
Geeft me het gevoel dat er kennis van zaken is zonder mooie beloften. Ouder worden komt met beperkingen en lichaamsonderhoud is dan noodzakelijk.
Deskundig en doeltreffend
Zeer prettig en deskundig. Goede uitleg, straalt vertrouwen uit
Alles
Duidelijke communicatie, makkelijk bereikbaar
het goed luisteren en doorvragen wat precies mijn klachten zijn. Heel prettig persoon die vertrouwen uitstraalt
professioneel in behandeling en gedrag. Aardig. Neemt klachten serieus.
persoonlijke benadering en vakkundigheid
Ze legde alles goed uit,nam de tijd voor je. Vertelde duidelijk wat we gingen doen en ook waarom. Als ze het zwaarder maakte gaf ze dat ook duidelijk aan. Had ook belangstelling in je als persoon. Erg vriendelijk en belangstellend in wat je voorgaande week had gedaan, of je nog ergens problemen mee had gehad.
Op een vriendelijke verstandige wijze wordt mee gedacht.
Topfysiotherapie Berkel - Enschot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Berkel - Enschot heeft de volgende resultaten bereikt:

Deskundig en doeltreffend
Zeer prettig en deskundig. Goede uitleg, straalt vertrouwen uit
Alles
Duidelijke communicatie, makkelijk bereikbaar
professioneel in behandeling en gedrag. Aardig. Neemt klachten serieus.
persoonlijke benadering en vakkundigheid
Op een vriendelijke verstandige wijze wordt mee gedacht.
Topfysiotherapie Berkel - Enschot heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Berkel - Enschot