1953 reviews

Maurice Kohlen

Hij betrekt je helemaal in het te doorlopen traject en geeft, ondanks zijn jeugdige leeftijd, hele goede adviezen. Dat geeft veel vertrouwen

Wanneer je hulp nodig hebt en wil dat je serieus genomen wilt worden. Ook dat je goed word behandeld

Behandeling heeft goed gewerkt. Nek-, rug- en schouderklachten zijn verholpen. Weinig tot geen nareactie gehad na alle behandelingen terwijl pijnlijke punten in nek en rug altijd heel snel en precies werden gevonden en behandeld. Top!

Goed luisterend, adequaat behandelend

De behandeling heeft weinig tot geen effect gehad bij mij. Maar over de behandelaar en de praktijk ben ik zeker tevreden

Geeft me het gevoel dat er kennis van zaken is zonder mooie beloften. Ouder worden komt met beperkingen en lichaamsonderhoud is dan noodzakelijk.

Deskundig en doeltreffend

Caro Rijnen

Zeer prettig en deskundig. Goede uitleg, straalt vertrouwen uit

Alles

Duidelijke communicatie, makkelijk bereikbaar

Harry van der Wal

het goed luisteren en doorvragen wat precies mijn klachten zijn. Heel prettig persoon die vertrouwen uitstraalt

inge staats

professioneel in behandeling en gedrag. Aardig. Neemt klachten serieus.

persoonlijke benadering en vakkundigheid

Ze legde alles goed uit,nam de tijd voor je. Vertelde duidelijk wat we gingen doen en ook waarom. Als ze het zwaarder maakte gaf ze dat ook duidelijk aan. Had ook belangstelling in je als persoon. Erg vriendelijk en belangstellend in wat je voorgaande week had gedaan, of je nog ergens problemen mee had gehad.

SterSterSterSterLege ster

Op een vriendelijke verstandige wijze wordt mee gedacht.

Topfysiotherapie Berkel - Enschot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Berkel - Enschot heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • check1953 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Topfysiotherapie Berkel - Enschot

Het team werkt volgens de nieuwste inzichten op het vakgebied. U bent bij ons in vertrouwde en prettige handen. U kunt terecht met al uw vragen die te maken hebben met uw klachten.

Akkerweg 2

Alles

Duidelijke communicatie, makkelijk bereikbaar

Harry van der Wal

inge staats

professioneel in behandeling en gedrag. Aardig. Neemt klachten serieus.

persoonlijke benadering en vakkundigheid

SterSterSterSterLege ster

Op een vriendelijke verstandige wijze wordt mee gedacht.

Topfysiotherapie Berkel - Enschot heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10