Sander van Iersel
Goede zorg en bereikbaarheid. Snelle reactie en afspraak na melding van klacht. Fijne en laagdrempelige praktijk.
2008 reviewsSchrijf review
Gehoord en gezien worden en natuurlijk behandeld worden. (Je zou zeggen zoals het hoort) maar zo vanzelf sprekend is dat dus bijna nergens meer tegenwoordig. Erg tevreden hier!
Goede fysio duidelijk in uitleg en behandeling
Empatisch, gastvrij, duidelijk in vragen stellen, duidelijk in aanpak behandeling, ook met uitleg en oefeningen en tips voor thuis te doen.
De duidelijke uitleg. Maar zeker de oprechte belangstelling in mijn gezondheid. En ook in de thuissituatie.
Duidelijk, praktisch en snel terecht
Deskundig, luistert en reageerd, geeft goed advies voor thuisoefeningen, (her-)kende me en sprak me aan, toen ik met mijn vrouw in de wachtruimte zat, voor haar behandeling.
Als ik iemand ontmoet met gelijke klachten
Wederom heel goed geholpen
Ze is heel professioneel, legt alles goed uit en ik voel me altijd tien keer beter als ik bij Ingrid ben geweest. Ik loop dan ook al een aantal jaar bij haar en heb haar aanbevolen bij meerdere mensen.
Fysiotherapeut was zondermeer erg deskundig. Had goede communicatieve vaardigheden. Kon goed rapport maken Biedt veel vertrouwen in de aanpak van de klacht.
Goede behandeling en weet wat hij doet.
Medelevend en begripvol
Goede zorg
Empatisch en staat open voor overleg. Geeft sturing en motiveert.
Topfysiotherapie Berkel - Enschot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Berkel - Enschot heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Berkel - Enschot
Akkerweg 2
5056 JA Berkel-Enschot
Goede fysio duidelijk in uitleg en behandeling
Duidelijk, praktisch en snel terecht
Als ik iemand ontmoet met gelijke klachten
Wederom heel goed geholpen
Goede behandeling en weet wat hij doet.
Medelevend en begripvol
Goede zorg
Empatisch en staat open voor overleg. Geeft sturing en motiveert.
Topfysiotherapie Berkel - Enschot heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Berkel - Enschot