Ingrid Nijhuis
Er werd goed geluisterd naar mijn klacht, en het belangrijkste....de klacht is zo goed als weg.
Duidelijke uitleg en fijne behandeling
Ysiotherapeut is erg vakkundig, luistert goed naar patiënt en stelt de juiste vragen. Behandelt blessure erg doelgericht en schrijft de juiste oefeningen voor . Hij is ook erg prettig in de omgang , gaat vakkundig te werk en behandelingen zijn erg professioneel. Ben uitermate te spreken over zijn aanpak.
Geeft duidelijk uitleg,en goede fysiotherapie ,en goede oefeningen voor thuis.
Goeie adviezen en leuke oefeningen
Bij dezelfde klachten als ik had
Vriendelijk, doelgericht en perfecte uitleg van de behandeling en vele zaken daarom heen.
Deskundige begeleiding en een uitgebreide uitleg en advies. Victor doet dit goed en geeft hiermee vertrouwen in de behandeling.
Deskundig, vriendelijk en open communicatie
Na de behandeling heb ik een spuit in de schouder gehad. daarmee was de pijn voor 40% minder zaken met de oefeningen gaat het steeds beter
Deskundigheid
Goed geholpen en helemaal van de pijn af.
Goed luisterend oor. Duidelijke communicatie en grote betrokkenheid en eerlijkheid.
Benadering door Bart en vertrouwen in diagnose en behandelplan
Bart luistert serieus naar hoe het afgelopen tijd is gegaan. Overlegt en betrekt me in een behandeling of 'n besluit. Is serieus bezig met het bedenken van de beste behandeling.
Topfysiotherapie Bavel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Bavel heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Bavel
Tolakker 3A
4854 NV Bavel
Duidelijke uitleg en fijne behandeling
Geeft duidelijk uitleg,en goede fysiotherapie ,en goede oefeningen voor thuis.
Goeie adviezen en leuke oefeningen
Bij dezelfde klachten als ik had
Deskundig, vriendelijk en open communicatie
Deskundigheid
Goed geholpen en helemaal van de pijn af.
Benadering door Bart en vertrouwen in diagnose en behandelplan
Topfysiotherapie Bavel heeft de volgende resultaten bereikt: