Hij is duidelijk, legt het goed uit! Behandelt goed!

Zeer professioneel aardig goede uitleg en kan ook enorm lachen met sander

Neemt je serieus Geeft goed advies Houd je niet aan het lijntje Ga het toch niet goed kom weer terug

SterSterSterSterLege ster

In die gevallen waarin over fysiotherapie gesproken wordt

Deskundigheid en prettig in de omgang.

Deskundigheid.

Zeer kundig, professioneel en empatisch

Sandra Jongenelen-Rison

Vriendelijke, enthousiaste, gepassioneerde en deskundige fysiotherapeut met inlevingsvermogen die meeleeft en aansluit bij de (on)mogelijkheden van de cliënt. Ik voelde mij gezien en gehoord en daardoor serieus genomen. Hij weet goed grenzen te respecteren en is vanwege het begrip en interesse wat hij toont, motiverend. Het is fijn samenwerken met hem waarbij het zijn doel is dat het traject van de fysiotherapie en het herstelproces fijn en naar de wensen van de cliënt verlopen. Hij pusht niet, maar beweegt op een fijne manier mee met de cliënt. Daarnaast is hij respectvol en sociaal wat betreft menselijk contact. Ik raad hem zeker aan!

Persoonlijk contact

Vriendelijk en deskundig. Biedt een luisterend oor. Goede adviezen. Zou zeker terug gaan.

Snel een afspraak kunnen krijgen toen het echt nodig was. Goede en snelle diagnose en goede behandeling gehad.

Esther werkt serieus, neemt de tijd en maakt de behandeling zelfs nog leuk door de wijze waarop de oefeningen uitgevoerd worden.

Heel kundig, speciaal voor hem naar de praktijk gekomen

Claudia

Deskundig

Wanneer iemand gelijke klachten zou hebben als ik en in de buurt woont.

Topfysiotherapie Bavel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Bavel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 18 januari 2018

Topfysiotherapie Bavel

Fysiotherapie specialisten in Bavel: “Samen met u bewegen wij ons richting een betere kwaliteit van leven”

Tolakker 3A

4854 NV Bavel

Hij is duidelijk, legt het goed uit! Behandelt goed!

Zeer professioneel aardig goede uitleg en kan ook enorm lachen met sander

SterSterSterSterLege ster

In die gevallen waarin over fysiotherapie gesproken wordt

Deskundigheid en prettig in de omgang.

Deskundigheid.

Zeer kundig, professioneel en empatisch

Sandra Jongenelen-Rison

Persoonlijk contact

Heel kundig, speciaal voor hem naar de praktijk gekomen

Claudia

Deskundig

Wanneer iemand gelijke klachten zou hebben als ik en in de buurt woont.

Topfysiotherapie Bavel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10