Ik kom al heel lang bij deze therapeut, hij pakt mijn klachten bij de kern aan en zorgt dat ik binnen een aantal weken van mijn klachten af ben. Altijd heel vriendelijk en ik voel mij heel serieus genomen.
1909 reviewsSchrijf review
De informatie was heel duidelijk en in alle rust gegeven
Goed contact, geen fratsen, snelle behandeling, snapt mijn belemmering en kiest voor efficiënte snelle behandeling
Ik vond het gewoon top ! Ik ben gestopt omdat het duur is
Kundig, aardig en vriendelijk en duidelijk uitleg
Hij gaf me goede oefeningen voor mijn klachten.
Mijn dochter gaat altijd met plezier erheen. Heeft enorme vooruitgang gemaakt met schrijven en kracht.
Precies gedaan wat er moest gebeuren en alle vragen beantwoord. Het vertrouwen in mijn schouder terug gegeven
Ben niet enthousiast maar het was gewoon goed
Ervaren als deskundig en geïnteresseerd
Goed advies, met effect. Prettige samenwerking.
Ik ben heel goed geholpen
Ze is heel vriendelijk en houd echt rekening met ons kind komt ook met oplossingen en ze is al vanaf de geboorte bij ons we hebben haar nu ook al 6 jaar. Ine van herpen is echt een aanrader
Ze zijn kundig, goed overleg wat betreft de behandeling, ben er zeer tevreden over
fijne fysiotherapeut die goedin d gaten had wat ik mankeer en goede oefeningen en advies heeft gegeven en ook niet onnadig lang of vaak heeft laten komen. top dus
Topfysiotherapie Schijndel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Schijndel
Hertog Jan II Laan 43
5482 BG Schijndel
De informatie was heel duidelijk en in alle rust gegeven
Ik vond het gewoon top ! Ik ben gestopt omdat het duur is
Kundig, aardig en vriendelijk en duidelijk uitleg
Hij gaf me goede oefeningen voor mijn klachten.
Ben niet enthousiast maar het was gewoon goed
Ervaren als deskundig en geïnteresseerd
Goed advies, met effect. Prettige samenwerking.
Ik ben heel goed geholpen
Topfysiotherapie Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt: