Ik ben erg teverden over mijn fysioterapeut,omdat hij me heft geholpen bij het oplossen van alle problemen die met mijn ziekte te maken hebben.
Vriendelijke en professionele behandeling.
Ik gaf iedere keer aan waar de pijn zat en wat voor pijn ik had, na 9 maanden was ik nog niet van de klachten af. Als ik iets aangaf wuifde hij het weg voor mijn gevoel en bleef hij bij zijn standpunt wat het was. Achteraf ben ik er achter gekomen dat de klachten heel iets anders was dan wat hij iedere keer zei dat het was
Als iemand dat nodig heeft
je fijne behandelingen .
Kasia is zogezegd een tovenaar ik heb nooit gedacht dat ik ooit weer zo zou unnen functioneren ze heeft collega van mijn vrouw ook behandelt en zij deelt deze ervaring.
is deskundig vriendelijk en denkt met je mee als je ergens tegenaan loopt.
Leuke, rustige en vriendelijke omgang en duidelijk in de behandeling.
Omdat ik een onbekend ziektebeeld voor de fysio had (XLH) heeft hij zich goed ingelezen en met veel info en interesses heeft de therapeut een passend programma kunnen maken.
Goed wederzijds overleg en mijn vraag om een echo, nadat mijn klachten initieel bleven bestaan, werd serieus genomen. Na de echo kon de juiste therapy worden toegepast waardoor ik nu klachtenvrij ben.
Kennis, ervaring, specialisme en amicale, professionele manier van werken.
Slechte ervaring !! Geen goede diagnose , en na half jaar nog meer klachten!! wordt na klacht niet teruggebeld.
Als mensen gebruik kunnen maken van zijn expertise. Heb al iemand doorgestuurd naar de praktijk overigens
Duidelijkheid, vriendelijk wist waar hij het over had.
Ik ben sinds 2014 daar in behandeling, en ze helpt me altijd pijn te verlichten. Waardoor ik in het normale leven goed kan functioneren
Topfysiotherapie Oss verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Oss heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Oss
Schadewijkstraat 8
5348 BC Oss
Vriendelijke en professionele behandeling.
Als iemand dat nodig heeft
je fijne behandelingen .
is deskundig vriendelijk en denkt met je mee als je ergens tegenaan loopt.
Leuke, rustige en vriendelijke omgang en duidelijk in de behandeling.
Kennis, ervaring, specialisme en amicale, professionele manier van werken.
Duidelijkheid, vriendelijk wist waar hij het over had.
Topfysiotherapie Oss heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Oss