Ans govers
Zorgvuldig , netjes, vakbekwaam
Als er mij om gevraagd wordt,
Ik heb simpelweg geen op- of aanmerkingen en ik ben netjes, vriendelijk, goed en snel behandeld.
Heel helder advies, veel samenspraak over behandeling. Goed gevoel over deskundigheid
Monique luistert en denkt mee, en is daarnaast een erg fijn persoon (:
Een heel goede behandeling en begeleiding
De deskundigheid waarmee alles is aangepakt.
Serieus genomen en een goede opbrengst van de oefeningen.
gewoon in alles
Als er opnieuw klachten ontstaan bij mezelf of andere.
Heeft aandacht en geeft nuttige aanwijzingen
Gaf vertrouwen en aanbevelingen om problemen te verminderen
Ze was vriendelijk,duidelijk, en netjes
Hij is serieus en luistert goed
Topfysiotherapie Oss verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Oss heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Oss
Schadewijkstraat 8
5348 BC Oss
Zorgvuldig , netjes, vakbekwaam
Als er mij om gevraagd wordt,
Monique luistert en denkt mee, en is daarnaast een erg fijn persoon (:
Een heel goede behandeling en begeleiding
De deskundigheid waarmee alles is aangepakt.
Serieus genomen en een goede opbrengst van de oefeningen.
gewoon in alles
Als er opnieuw klachten ontstaan bij mezelf of andere.
Heeft aandacht en geeft nuttige aanwijzingen
Gaf vertrouwen en aanbevelingen om problemen te verminderen