Juliette Brekelmans
Deskundig, vriendelijk
De toegankelijkheid tot de therapeuten is uitstekend, hun vakmanschap is professioneel en het is laagdrempelig om je klachten bespreekbaar te maken.
He was helpful, knowledgeable, and encouraging throughout the process.
Goede diagnose en behandeling
heeft verstand van zaken
Leoni is erg deskundig en vriendelijk.
klachten werden serieus genomen, ik ben netjes en goed geholpen
Liep al lang met klachten, en ben heel goed geholpen.
Luuk is een top fysiotherapeut, start de juiste behandeling met gewenst resultaat. Geeft ook goede tips
Wordt altijd super goed gehoord en geholpen.
Voor diagnose maar ook voor preventieve therapie
Professioneel, zorgzaam, en mee denkend!
dacht goed mee, deed verder onderzoek dmv echo en toen bleek er een cyste te zitten. Dat verklaarde de eerder onverklaarbare klachten. Inmiddels geholpen aan de cyste bij de orthopeed
Topfysiotherapie Keyzer en Pasman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Keyzer en Pasman heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman
Oranjeplein 2a
5051 LW Goirle
Deskundig, vriendelijk
He was helpful, knowledgeable, and encouraging throughout the process.
Goede diagnose en behandeling
heeft verstand van zaken
Leoni is erg deskundig en vriendelijk.
klachten werden serieus genomen, ik ben netjes en goed geholpen
Liep al lang met klachten, en ben heel goed geholpen.
Wordt altijd super goed gehoord en geholpen.
Voor diagnose maar ook voor preventieve therapie
Professioneel, zorgzaam, en mee denkend!
Topfysiotherapie Keyzer en Pasman heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman