J. Jongens
Efficiënt, vriendelijk, kundig en zo kan ik er meer verzinnen die op de praktijk slaan. Het werkt, dat is het belangrijkste.
Zeer kundige serieuze fysiotherapeut
Al lang bij deze praktijk Rust, tijd voor patiënt en toch heel efficiënt, autoriteit. Duidelijkheid over verwachtingen
Door de goede behandeling die ik ervaren heb
Meedenkend, goede tips en advies. Alles goed uitgelegd tijdens de behandeling. Weten waar je het over hebt. Goed Resultaat. Niet langer dan nodig
Zeer kundig
Vriendelijke, efficiënte, behulpzame en zeer kundige therapeuten. Goede begeleiding, duidelijke instructies en oefeningen voor thuis en fijn meedenkend in mogelijkheden.
Ik kon snel terecht en werd professioneel en vriendelijk geholpen. De behandeling van Leonie gaf mij een veilig en prettig gevoel. Ondanks dat mijn symptomen direct verbonden zijn aan stress, waar Leonie weinig invloed op kan uitoefenen, zijn mijn klachten toch afgenomen. Als ik in de toekomst nog een fysiotherapeut kan gebruiken kom ik zeker terug naar deze praktijk.
Kirsten gaf een juist advies.
Zeer ervaren en zorgzame fysiotherapeut
Ze luisteren goed naar de klacht van patiënt en zorgen samen voor een goed herstel
Voelde me goed op mijn gemak en ze was erg deskundig
Gastvrije open benadering met eerlijke communicatie en overleg over klachten en vooruitgang
Luisterde en analyseerde goed. Tips voor thuis dagelijks oefeningen te doen. Ook meegedacht hoe verder nu door huidproblemen die ik kreeg door Tens apparaat. Nu volgende stap gezet naar Dermatoloog daardoor.
Als iemand met dezelfde klachten zit
Topfysiotherapie Keyzer en Pasman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Keyzer en Pasman heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman
Oranjeplein 2a
5051 LW Goirle
Zeer kundige serieuze fysiotherapeut
Door de goede behandeling die ik ervaren heb
Zeer kundig
Kirsten gaf een juist advies.
Zeer ervaren en zorgzame fysiotherapeut
Voelde me goed op mijn gemak en ze was erg deskundig