J. Jongens

Efficiënt, vriendelijk, kundig en zo kan ik er meer verzinnen die op de praktijk slaan. Het werkt, dat is het belangrijkste.

Zeer kundige serieuze fysiotherapeut

Al lang bij deze praktijk Rust, tijd voor patiënt en toch heel efficiënt, autoriteit. Duidelijkheid over verwachtingen

SterSterSterHalve sterLege ster

Door de goede behandeling die ik ervaren heb

Meedenkend, goede tips en advies. Alles goed uitgelegd tijdens de behandeling. Weten waar je het over hebt. Goed Resultaat. Niet langer dan nodig

Zeer kundig

Vriendelijke, efficiënte, behulpzame en zeer kundige therapeuten. Goede begeleiding, duidelijke instructies en oefeningen voor thuis en fijn meedenkend in mogelijkheden.

Ik kon snel terecht en werd professioneel en vriendelijk geholpen. De behandeling van Leonie gaf mij een veilig en prettig gevoel. Ondanks dat mijn symptomen direct verbonden zijn aan stress, waar Leonie weinig invloed op kan uitoefenen, zijn mijn klachten toch afgenomen. Als ik in de toekomst nog een fysiotherapeut kan gebruiken kom ik zeker terug naar deze praktijk.

Kirsten gaf een juist advies.

Zeer ervaren en zorgzame fysiotherapeut

Ze luisteren goed naar de klacht van patiënt en zorgen samen voor een goed herstel

Sabine Van Kleef

Voelde me goed op mijn gemak en ze was erg deskundig

Gastvrije open benadering met eerlijke communicatie en overleg over klachten en vooruitgang

Luisterde en analyseerde goed. Tips voor thuis dagelijks oefeningen te doen. Ook meegedacht hoe verder nu door huidproblemen die ik kreeg door Tens apparaat. Nu volgende stap gezet naar Dermatoloog daardoor.

SterSterSterSterLege ster

Als iemand met dezelfde klachten zit

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman Oranjeplein Goirle is uw fysiotherapeut in de gemeente Goirle en Riel, en heeft tevens een functie voor de regio Tilburg en omstreken met o.a. fysiotherapie, manuele therapie en orofaciale fysiotherapie. Bel of kom langs voor een afspraak.

Oranjeplein 2a

5051 LW Goirle

J. Jongens

Zeer kundige serieuze fysiotherapeut

SterSterSterHalve sterLege ster

Door de goede behandeling die ik ervaren heb

Zeer kundig

Kirsten gaf een juist advies.

Zeer ervaren en zorgzame fysiotherapeut

Sabine Van Kleef