Rustig, goed luisteren. Respectvol en goede kennis overdracht. Ik kom zeker terug als het nodig is.

Hans Uijthoven

De snelle en goede behandeling van François. Ik kwam voor dryneedling maar dat was in mijn situatie een nogo. Hij heeft de boel veel losser gekregen.

A.j.h.van dorst

Heb goede ervaring ,met behandelingen eerder 2jaar geleden.was toen ook snel hersteld

SterSterSterSterLege ster

Vivi Lafeber is een zeer vriendelijke vrouw, die duidelijk veel kennis en kunde in huis heeft over haar vakgebied/specialisatie. Ze kan duidelijk uitleg geven over anatomie en (patho)fysiologie. De oefeningen die ze meegeeft zijn goed en makkelijk uitvoerbaar en de technieken die ze toepast werden bij een volgende afspraak geëvalueerd. Kortom: een hele fijne bekkenfysiotherapeute!

De deskundigheid en betrokkenheid van de fysiotherapeut.

Als het ter sprake kont

Snel behandeling inplannen en goede behandeling.

SterSterSterSterLege ster

Elke kwaal staat op zichzelf, dus gezien mijn aandoening kan ik alleen voor mijzelf spreken. De fysiotherapeut die mij behandeld heeft, is mij bekend en geeft mij een positief vertrouwen in zijn kennis van zaken. Dus Ja, ik beveel hem en de praktijk in zijn algemeenheid aan bij derden.

Vriendelijk, correct en nauwkeurig.

Ongedwongen sfeer

Oefeningen dagelijks herhalen en steeds verder uitbreiden. Fietsen op de hometrainer heeft mijn herstel wel bevordert.

goede en nette praktijk met kundige therapeuten.

Haar expertise, goede oefeningen, geduld

Ze luistert goed, geeft goed advies, duidelijk en vriendelijk

Helga de Brouwer

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik zou Evy zeker aanbevelen maar helaas kwam ik niet verder na enkele behandelingen en bleven de klachten hetzelfde. Er zat geen vooruitgang in. Ik vond dat zonde van mijn fysiobehandelingen die ik kreeg van mijn aanvullende verzekering. Dat is de reden waarom ik gestopt ben plus vlak daarna overleed mijn schoonvader waardoor ik 1,5 week ook geen tijd meer had om te komen. Nu ga ik iets anders proberen wat mij misschien wel vooruit kan helpen, hoop ik.

Topfysiotherapie Hilvarenbeek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Hilvarenbeek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Topfysiotherapie Hilvarenbeek

Bij Topfysiotherapie® Hilvarenbeek zijn we met een team van drie fysiotherapeuten u van dienst met algemene fysiotherapie en fysiotherapie-specialisaties. Met een patiëntgerichte werkwijze en oog voor nieuwe ontwikkelingen leggen wij de lat hoog voor optimale resultaten van onze behandelingen.

Koestraat 25

5081 BB Hilvarenbeek

Hans Uijthoven

A.j.h.van dorst

SterSterSterSterLege ster

De deskundigheid en betrokkenheid van de fysiotherapeut.

Als het ter sprake kont

Snel behandeling inplannen en goede behandeling.

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk, correct en nauwkeurig.

Ongedwongen sfeer

goede en nette praktijk met kundige therapeuten.

Haar expertise, goede oefeningen, geduld

Ze luistert goed, geeft goed advies, duidelijk en vriendelijk