A.M.A.J.N. Vriens

Duidelijkheid in alles. Luisterend oor en goede instructies voor thuis oefeningen.

Deskundigheid, rust uitleg zijn goed. Hierdoor vertrouwen

De uitleg van het probleem met de daarbij behorende oefeningen. En de deskundigheid van Vivi!

Goed behandeld

Hennie

laagdrempelig, er wordt goed geluisterd. Deskundige begeleiding. Ook alle andere therapeuten en secretaresse aardig en behulpzaam.

Goede interpretatie van mijn klachten Waardoor behandeling en effect voor mij duidelijk en succesvol was.?

Ze nam mij heel serieus voor de klacht die ik had. En ze luisterde goed naar mij klacht die ik had

Giovanni

Vivi nam mij meteen serieus, hielp me met elke vraag die ik had en was erg meedenkend. Ook gaf ze erg goed advies en voelde ik me meteen bij haar op me gemak.

Van Zelst

Er werd goed omgegaan met de klachten van mijn dochter. Deskundig, empathisch met duidelijke uitleg op haar niveau

Ketelaars

Fijn team, goede onderlinge communicatie en korte lijntjes met de huisarts. Bij twijfel wordt er snel overlegd en niet gewoon doorgegaan met behandelen.

henk harbers

ik vind hem daskundig en verkoopt geen klets verhaal

Karin Smetsers

Deskundige, geeft uitleg mbt oefeningen, neemt de tijd voor de patiente, nette praktijk

van Gool

Ik kon snel terecht na mijn operatie, goede oefeningen en begeleiding en was snel weer op de been. Goede communicatie

Haar deskundigheid, enthousiasme, goed luisteren, duidelijke uitleg, geduld.

Mw Haven

De therapeut nam mij serieus en luistert goed naar de klachten. Ik ben vaker bij hem geweest en steeds goed geholpen

Topfysiotherapie Hilvarenbeek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Hilvarenbeek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Topfysiotherapie Hilvarenbeek

Bij Topfysiotherapie® Hilvarenbeek zijn we met een team van drie fysiotherapeuten u van dienst met algemene fysiotherapie en fysiotherapie-specialisaties. Met een patiëntgerichte werkwijze en oog voor nieuwe ontwikkelingen leggen wij de lat hoog voor optimale resultaten van onze behandelingen.

Koestraat 25

henk harbers

ik vind hem daskundig en verkoopt geen klets verhaal

Karin Smetsers

van Gool

Haar deskundigheid, enthousiasme, goed luisteren, duidelijke uitleg, geduld.

Mw Haven

Topfysiotherapie Hilvarenbeek heeft de volgende resultaten bereikt: