super fijne therapeuten
Klantvriendelijk , Deskundig ,Ik voel me bij hem erg op mijn gemak .
Deskundigheid en gehoord voelen
Hij is zeker en met zijn werk is hij heel goed
IK zal ieder persoon deze fysiotherapeut aan bevelen vanwege duidelijkheid netheid eerlijk en ook nog gezellig
bij dezelfde klachten
Deskundig begeleiding gehad van de bekkentherapeut tijdens en na mijn zwangerschap
Ze begrijpt me en heeft me goed geholpen
Met zorg geluisterd naar mijn fysieke probleem en geprobeerd het te verhelpen met de mogelijkheden die ze heeft. Dit is gedeeltelijk gelukt, maar is niet te wijten aan de behandeling.
Indien mensen fysio nodig hebben, zou ik hem zeker aanbevelen
Erg vriendelijk, duidelijke uitleg, goede behandeling en denkt echt mee.
Deskundig, en snel tijd voor afspraken
Als ik met mensen spreek met dezelfde klachten zou ik ze zeker mijn fysiotherapeute aanbevelen
ze was zeer vriendelijk en had vrijwel meteen door wat er aan de hand was. ik dacht zelf iets aan mijn lies te hebben, maar zij had snel door dat het in de heup zat. heeft me goede oefeningen meegegeven,.
Vive heeft veel kennis, luistert goed, legt goed uit. Het lichamelijk onderzoek doet zij heel zorgvuldig en tast goed af of ze afgestemd is met de patiënt. Ze is aardig, geeft veel vertrouwen.
Topfysiotherapie Hilvarenbeek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Hilvarenbeek heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Hilvarenbeek
Koestraat 25
5081 BB Hilvarenbeek
super fijne therapeuten
Klantvriendelijk , Deskundig ,Ik voel me bij hem erg op mijn gemak .
Deskundigheid en gehoord voelen
Hij is zeker en met zijn werk is hij heel goed
bij dezelfde klachten
Ze begrijpt me en heeft me goed geholpen
Indien mensen fysio nodig hebben, zou ik hem zeker aanbevelen
Erg vriendelijk, duidelijke uitleg, goede behandeling en denkt echt mee.
Deskundig, en snel tijd voor afspraken
Topfysiotherapie Hilvarenbeek heeft de volgende resultaten bereikt: