Vriendelijk personeel mooie kameers
Heel veel geduld nam meer als de tijd
Als iemand ergens last van heeft en een fysio zou opzoeken zou ik die doorsturen
Ze neemt de tijd voor je .erg lief weet goed te vertellen wat ik moet doen als slijm vast zit ze rustig
Zeer professioneel en deskundig, geeft duidelijke uitleg en wat de volgende stappen zijn in de behandeling.
Fysio denkt mee, legt goed uit. En ze was heel geduldig
Gewoon net advies8
Hans heeft veel Fysio ervaring, hij nam mijn klacht serieus en heeft mijn klacht goed verholpen, vaak vertelde Hans een filosofische verhaal, wat grappig en af en toe leerzaam was. Het was erg prettig om door hem behandeld te worden
Ik voelde me direct op mijn gemak bij Britt. Britt is duidelijk, vriendelijk en to the point.
Zij was heel vriendelijk, toegankelijk, luisterde naar mij, gaf mij oefeningen en beantwoordde alle vragen die ik had
Vriendelijk en kundig
Ze legde alles uit ter bevordering voor de aanstaande operatie die ik moest ondergaan en kon op het laats aantonen dat mijn conditie flink vooruit was gegaan Ik zelf was zeer verbaasd dat ik in die paar weken zo vooruit was gegaan
Ingrid luistert goed, speelt in op de behoefte van mijn kind
Vriendelijk en zeer kundige fysio, tijdens mijn behandeling is zelfs nieuwe info gezocht.
Topfysiotherapie Drunen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Drunen heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Drunen