De betrokkenheid van Ingrid en hoe ze met Mats aan het werk ging. Mats ging er met erg veel plezier naar toe.
Die 6 je is dat de fysio therapeut echt goed gehandeld heeft maar de behandeling sloeg niet aan helaas waar zij niks aan kon doen dus 10 voor fysiotherapeut maar 6 voor de behandeling sloeg even aan en toen weer terug bij af enz. Ik ben super tevreden met de behandeling en uitleg enz
Altijd
ik had een zeer fijne fysio. Ze nam tijd, legde dingen goed uit, stelde je op je gemak, nam je serieus.
Ten eerste ze legt heel goed uit waardoor de klacht vandaan komt. Ze heeft verzorgd dat door dryneedling en oefeningen, mijn spieren rondom heup echt veel sterker zijn geworden.
Deskundig. Ook duidelijk waar haar competenties liggen en waar niet. Kijkt ook breder naar andere ondersteunende interventiemogelijkheden.
De verschillende oefeningen naar wens.
Vriendelijk en goed geholpen
Vriendelijk, vakkundig, bertrokkenheid
Luisterend oor en begrip
Gewoon goed en fijn behandeld
Luisterde goed, goede adviezen, effectieve behandeling
wanneer iemand dezelfde revalidatie moet ondergaan, ofwel na een heupoperatie
Leuke meid, duidelijk, vertelde wat ze ging doen, praktische tip gekregen
Duidelijke uitleg van de oefeningen en de tijd nemen voor de patient en naasten.
Topfysiotherapie Drunen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Drunen heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Drunen
Tinie de Munnikstraat 11
5151 VW Drunen
Altijd
De verschillende oefeningen naar wens.
Vriendelijk en goed geholpen
Vriendelijk, vakkundig, bertrokkenheid