zij toont respect en heeft me altijd goed geholpen en geadviseerd.
Hij is deskundig, duidelijk en heel vriendelijk!
Makkelijk om mee te praten
De resultaten zijn in korte tijd aanzienlijk verbeterd. Er is geconstateerd dat de werkpunten nu elders liggen. Hier ben ik het mee eens.
Bekwaamheid
Mieke is heel erg bedreven in dry needling en een fijn mens in de omgang.
Ik was zeer tevreden en ze waren erg behulpzaam. Ik zou zeker weer contact opnemen met dezelfde persoon als ik hun diensten nodig heb.
Duidelijke communicatie, goede uitleg met oefeningen voor thuis
De behandeling heeft goed gewerkt , werd serieus genomen en door de adviezen en goede raad is het mogelijk gemaakt de veranderinen aan te brengen die nodig waren voor een volledig herstel
Ben goed geholpen. Er werd goed geluisterd en doelgericht gehandeld zonder poespas.
Gewoon een goede en leuke fysio
Als het toevallig te praat komt denk ik
Als ik zou horen van iemand dat hij of zij naar de fysio moest zou ik mijn fysio zeker aanraden
Ze keurig behandeld.
Veel ervaring en vriendelijk
Topfysiotherapie Drunen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Drunen heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Drunen
Tinie de Munnikstraat 11
5151 VW Drunen
zij toont respect en heeft me altijd goed geholpen en geadviseerd.
Hij is deskundig, duidelijk en heel vriendelijk!
Makkelijk om mee te praten
Bekwaamheid
Mieke is heel erg bedreven in dry needling en een fijn mens in de omgang.
Duidelijke communicatie, goede uitleg met oefeningen voor thuis
Gewoon een goede en leuke fysio