Paula Beaart

Erg kundig en betrouwbaar. Door de uitleg heb ik veel geleerd en voel ik me een stuk geruster. Heel fijn ook om zelf de regie te behouden.

Annika Vos

Vriendelijk duidelijk en goed met kinderen

Er word goed geluisterd naar je pijngrens . Als het te veel werd , dan past ze het aan naar jou pijngrens

Goed luisteren , goede adviezen

Heb alleen ervaring met dryneedling en dat is goed bevallen

Sonja Kloppenburg

als iemand het mij vraagt met eenzelfde nekprobleem

Professional hulp fijne mensen

Kirsten is deskundig, vriendelijk en kon heel goed met onze verlegen dochter omgaan waardoor ze zich snel op haar gemak voelde.

Ze zag ons kind en nam de tijd met haar. Daarnaast kregen wij goede adviezen om mee verder te gaan en de optie om terug te komen.

Vakkundig

Nelleke van .hevoort

Ik ben heel tevreden en zou hem zeker aan bevelen

Margreet Greve

Ik werd als totale mens gehoord en gezien. op vragen kreeg ik goed antwoord. ze dacht mee met mijn probleem en hield rekening met mijn andere medische ongemakken. Ook humor, wat heerlijk was in pijnlijke behandelingen.

Fijne communicatie, goede begeleiding en fijne behandeling

Theresca van Hees

Goedemorgen begeleiding en altijd vragen hoe het met je gaat. Altijd vriendelijk

We konden snel terecht en kregen snel hele fijne hulp van Kirsten met goede adviezen. Hierdoor kan mijn dochter nu weer lekker sporten zonder blessure.

Topfysiotherapie Drunen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Drunen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Topfysiotherapie Drunen

Topfysiotherapie Drunen is een multidisciplinaire, toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare partner in de begeleiding van mensen die problemen ervaren met het dagelijks bewegen. Om bij te dragen aan 'zorg-op-maat' zoekt Topfysiotherapie Drunen naar samenwerking met collega's en andere deskundigen in het domein van de gezondheidszorg.

Tinie de Munnikstraat 11

5151 VW Drunen