2039 reviewsSchrijf review
Goede behandeling en begeleiding gehad
Ik voelde me serieus genomen en kreeg goede adviezen en behandeling.
Hij heeft ook een luisterend oor en is erg kundig zal alles doen om te helpen
Deskundig en prettige afstemming
Ze is eerlijk, zegt dat het lang kan duren, zei wat ze deed tijdens de behandeling en verder heel spintaan en proffesioneel
Behandelaar heeft alle aandacht en begrip. Neemt clienten heel serieus.
Grote betrokkenheid bij mijn herstel: het was mogelijk om op korte termijn afspraken in te plannen en de fysiotherapeut reageerde snel op mails. Hij werkte transparant en stelde de hypothese en ook de behandeling bij toen de behandeling niet voldoende effect had. Ik zou de praktijk zeker aanraden!
Goede uitleg, ervaren therapeut. Denkt goed mee
De persoonlijke benaderingen en goede ervaringen in het verleden
Gewoon goed ??
Goede vriendelijke begeleiding
Voel mij gehoord en ze denkt mee en bespreekt het behandelplan. Dat ik snel terecht kon vond ik superfijn. Ook de telefoniste denkt mee. Een super Topteam!!!
Vage aanwijzingen
Hij luistert goed naar klachten, speelt hier goed op in
Topfysiotherapie Berkel - Enschot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Berkel - Enschot heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Berkel - Enschot
Akkerweg 2
5056 JA Berkel-Enschot
Goede behandeling en begeleiding gehad
Ik voelde me serieus genomen en kreeg goede adviezen en behandeling.
Hij heeft ook een luisterend oor en is erg kundig zal alles doen om te helpen
Deskundig en prettige afstemming
Behandelaar heeft alle aandacht en begrip. Neemt clienten heel serieus.
Goede uitleg, ervaren therapeut. Denkt goed mee
De persoonlijke benaderingen en goede ervaringen in het verleden