Ralph Schaap
De persoonlijke aandacht!
Je wordt heel serieus genomen. Hebben meerdere behandelingen geprobeerd die mogelijk waren. Erg vriendelijk dus zou ik ze aan bevelen
Er wordt te weinig geluisterd naar de aard van de klacht en de mogelijke medische diagnose . Er zou terughoudender behandeld moeten worden als er bepaalde signalen zijn en zeker meer medische informatie gevraagd of gedeeld moeten worden met de huisarts die toch als spil in de behandeling zou moeten fungeren !
Als iemand informatie vraagt. Tevreden patient.
professioneel en correct
Vakkundig vriendelijk en geduldig
Ik heb mijn fysiotherapeut een 10 gegeven omdat ik enorm tevreden ben over het gehele traject. De behandelingen waren effectief, professioneel en duidelijk afgestemd op mijn klachten. De klachten zijn sterk verminderd en mijn bewegingsvrijheid is merkbaar verbeterd. Daarnaast voelde ik me serieus genomen en prettig begeleid gedurende het hele proces. Daarom zou ik deze fysiotherapeut zonder twijfel aanbevelen aan anderen.
Serieus en prettig ervaren
Ze is lief en betrokken
Top. Veel kennis en uitleg. Luisterde ook goed naar de problemen en vroeg goed door. Behandelingen en oefeningen ook duidelijk
Er werd goed geluisterd naar mijn klacht, en het belangrijkste....de klacht is zo goed als weg.
Duidelijke uitleg en fijne behandeling
Ysiotherapeut is erg vakkundig, luistert goed naar patiënt en stelt de juiste vragen. Behandelt blessure erg doelgericht en schrijft de juiste oefeningen voor . Hij is ook erg prettig in de omgang , gaat vakkundig te werk en behandelingen zijn erg professioneel. Ben uitermate te spreken over zijn aanpak.
Geeft duidelijk uitleg,en goede fysiotherapie ,en goede oefeningen voor thuis.
Goeie adviezen en leuke oefeningen
Topfysiotherapie Bavel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Bavel heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfysiotherapie Bavel
Tolakker 3A
4854 NV Bavel
De persoonlijke aandacht!
Als iemand informatie vraagt. Tevreden patient.
professioneel en correct
Vakkundig vriendelijk en geduldig
Serieus en prettig ervaren
Ze is lief en betrokken
Duidelijke uitleg en fijne behandeling
Geeft duidelijk uitleg,en goede fysiotherapie ,en goede oefeningen voor thuis.
Goeie adviezen en leuke oefeningen
Topfysiotherapie Bavel heeft de volgende resultaten bereikt: