Deskundigheid0

De therapeut gaf blijk van empathie, begrip, maar was ook in staat tot correctie of aanvulling met zinvolle maar lastiger te brengen adviezen. gaf ook blijk van kennis op wat verder liggende terreinen die toch ook zinvol waren. Was altijd heel geconcentreerd. Veel lof voor Mirel!

Correct, weet wat hij doet en is professioneel

Fysiotherapeut was heel vriendelijk, kundig en professioneel. Hij legde heel goed uit hoe ik de oefeningen thuis moest doen rekening houden met mijn klachten, leeftijd en middelen die ik thuis had. Ik ben bijna volledig hersteld, en ervaar bijna geen pijn meer

Ronald

Behulpzaam.

Resultaat

Zeer deskundig en neemt de tijd voor de patiënt en legt het kort en duidelijk uit wat hij gaat doen en wat ik er er zelf aan kan doen! Zeer tevreden

Persoonlijke aandacht en begeleiding. Astrid houdt goed in de gaten hoe de vordering is. Of het een goeie dag is of wat minder.

Ze is heel toegankelijk en legt goed uit.

goede behandeling en prima CONTACT

Bram is een toegankelijke hulpverlening. Hij is prettig in contact en sluit aan bij de wensen en behoeften van de patiënt. Hij combineert zijn expertise met humor dat ik als erg prettig heb ervaren.

De fysiotherapeut is zeer empathie

Wanneer iemand rugklachten heeft

Ze heeft me goed en deskundig geholpen binnen 2 behandelingen

Hij verstaat zijn vak. En haalt prima resultaten.

Topfit-fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2017

Topfit-fysiotherapie

Topfit Fysiotherapie bestaat al meer dan 25 jaar en als ‘PLUS-praktijk’ bieden we de best mogelijke zorg op in totaal 9 vestigingen in Almere-Haven, Dronten, Kampen, Lelystad en Zwolle. U kunt bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassen.

Botter 44 11

8243JE Lelystad

Deskundigheid0

Correct, weet wat hij doet en is professioneel

Ronald

Behulpzaam.

Resultaat

Ze is heel toegankelijk en legt goed uit.

goede behandeling en prima CONTACT

De fysiotherapeut is zeer empathie

Wanneer iemand rugklachten heeft

Ze heeft me goed en deskundig geholpen binnen 2 behandelingen

Hij verstaat zijn vak. En haalt prima resultaten.

Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10