Marijke
In weinig behandelingen altijd goed resultaat bij deze praktijk. Uitleg en oefeningen
Betrokken en kundig
Deed alles goed
De persoonlijke betrokkenheid. Weet waar ze het over heeft, denkt mee in de situatie
Heel kundig
Ik wordt al heel lang behandeld bij TopFit en als ik de klacht weet,weet ik ook wie ik zou aanbevelen
Ze nam de tijd en een goed luisterend oor
De leuke afwisseling van de oefeningen + het idee dat de progressie steeds even kort besproken wordt indien aanwezig
op het moment dat ik iemand met dezelfde klachten tegenkom die raad aan mij vraagt
Ik was vooraf sceptisch of ik met mijn klachten geholpen kon worden na lange tijd deze klacht te hebben. Heel goed opgepakt en hele goede oefeningen gegeven en behandeld ook hoe ik in de verdere toekomst met mij houding moet omgaan.
Het duidelijk meedenken over de klachten en gezamenlijk de oplossingen zoeken, natuurlijk met haar deskundigheid
Luistert, kundig en denkt mee
Prima fysio voor sportblessures
deskundigheid en interesse in mij.
De fysiotherapeut is heel duidelijk en bekwaam. Zodra je aangeeft wat de klachten zijn, gaat hij heel gericht te werk met direct resultaat.
Topfit-fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel kundig
Ze nam de tijd en een goed luisterend oor
Luistert, kundig en denkt mee
Prima fysio voor sportblessures
deskundigheid en interesse in mij.
Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfit-fysiotherapie