Gedegen intake, eerlijke reactie over de kansen het gewenste doel binnen de deadline van start sportevenement te behalen. Bespreken van een vervolgtraject na het evenement. Haalbare oefeningen met voldoende variëteit in zwaarte meegekregen voor thuis.

Baars

Is zeer duidelijk over de behandeling

Ik ben 1 keer geweest, dus ik kan hierop nog geen concreet antwoord geven

Jan Groeneveld

Contact bestond uit het aanmeten van steunenkousen.

Als er iemand in mijn omgeving klachten heeft

Duidelijke uitleg en begeleiding, kort en krachtig en geen omwegen

Hij heeft de behandeling serieus en goed gedaan!

We hebben samen duidelijke doelen gesteld en ik kreeg duidelijke instructies. De doelen waren sneller gehaald dan gedacht. Wat natuurlijk heel fijn is.

Zeer kundig neemt goed de klachten door bespreekt het plan

Ben goed geholpen, kwam rustig over en ze weet waar ze het over heeft.

Renske Elzinga

Her ging om preventieve behandelingen ivm zwangerschap. Er werd goed naar mij geluisterd en de oefeningen werden heel goed afgestemd op de fase van de zwangerschap en mijn lichamelijke veranderingen.

Celine neemt de klachten serieus, heeft goed advies, is betrokken en deskundig. Haar enthousiasme inzet heeft een stimulerend effect.

Omgang met patiënten; begripvol en goed werk

Neemt de tijd om te vragen hoe de oefeningen thuis gingen. Of ik verandering merk. Als ik niet tevreden was met hoe het oefenen thuis ging vroeg ze of ik het daar wilde doen zodat ze kon zien wat er fout ging en hielp het weer op de rit te krijgen.

Daadkrachtig, deskundig betrouwbaar, en een menselijke toenadering ,

Topfit-fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2017

Topfit-fysiotherapie

Topfit Fysiotherapie bestaat al meer dan 25 jaar en als ‘PLUS-praktijk’ bieden we de best mogelijke zorg op in totaal 9 vestigingen in Almere-Haven, Dronten, Kampen, Lelystad en Zwolle. U kunt bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassen.

Botter 44 11

8243JE Lelystad

Baars

Is zeer duidelijk over de behandeling

Ik ben 1 keer geweest, dus ik kan hierop nog geen concreet antwoord geven

Jan Groeneveld

Contact bestond uit het aanmeten van steunenkousen.

Als er iemand in mijn omgeving klachten heeft

Duidelijke uitleg en begeleiding, kort en krachtig en geen omwegen

Hij heeft de behandeling serieus en goed gedaan!

Zeer kundig neemt goed de klachten door bespreekt het plan

Ben goed geholpen, kwam rustig over en ze weet waar ze het over heeft.

Renske Elzinga

Omgang met patiënten; begripvol en goed werk