CD Roosenbeek- vd Linde

SterSterSterSterLege ster

Prettig in het contact en open over, wat hij wel of niet kan doen. Gaf aan, dat contact met huisarts of xrays op bepaald moment beter zou zijn. Intussen wacht ik op uitslag onderzoek van orthopeet.

Deskundigheid, er wordt naar je geluisterd en een goede behandeling

Allereerst: Patrick is een fijn mens en kijkt naar het geheel ipv alleen de klacht.

Goede begeleiding en overleg tussen fysiotherapeut en cliënt. En er wordt snel gereageerd op de mail.

SterSterSterSterLege ster

Bij complexere problematiek denkt hij heel goed mee. Bovenal benadrukt hij wat goed gaat en moedigt hij steeds aan om dit voort te zetten. Dus voor mensen die wat lastiger in elkaar steken dan gemiddeld.

Deborah Kok

Geduldig, begripvol, hart voor zijn vak.

Als iemand mij om een deskundige fysiotherapeut vraagt

Duidelijk verhaal

Deskundigheid, manier van omgang, uitleg,

N.v.t

Vriendelijke bejegening, luisterde goed, gaf duidelijke uitleg, adviseerde goed, maakte aantekeningen waardoor de voortgang werd vastgelegd. Mailde iedere keer de besproken oefeningen, zodat ik wist wat ik thuis moest oefenen

Prima geholpen

Luisterd en legt goed uit

De fisio ruimte mag wat vrolijker ingericht worden.

Zorgvuldig en geeft goed advies

Topfit-fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2017

Topfit-fysiotherapie

Topfit Fysiotherapie bestaat al meer dan 25 jaar en als ‘PLUS-praktijk’ bieden we de best mogelijke zorg op in totaal 9 vestigingen in Almere-Haven, Dronten, Kampen, Lelystad en Zwolle. U kunt bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassen.

Botter 44 11

8243JE Lelystad

CD Roosenbeek- vd Linde

Deskundigheid, er wordt naar je geluisterd en een goede behandeling

Deborah Kok

Geduldig, begripvol, hart voor zijn vak.

Als iemand mij om een deskundige fysiotherapeut vraagt

Duidelijk verhaal

Deskundigheid, manier van omgang, uitleg,

N.v.t

Prima geholpen

Luisterd en legt goed uit

De fisio ruimte mag wat vrolijker ingericht worden.

Zorgvuldig en geeft goed advies

Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt: